نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش اطلاعات در combobox

  1. #1

    نمایش اطلاعات در combobox

    می خواهم اطلاعات یک فیلد از جدول را در در combobox نمایش دهم.
    مثلا لیستی از اساتید را ذخیره کردم و برای ثبت درس نام استادهای ذخیره شده در جدول اساتید در یک combo نمایش داده شود.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: نمایش اطلاعات در combobox

    سلام
    اول باید اطلاعات رو توی یک دیتاست یا دیتاتیبل بیاری و بعد با استفاده از بلاک Foreach باید دونه دونه اطلاعات رکوردها رو درون combo اضافه کنید.

  3. #3

    نقل قول: نمایش اطلاعات در combobox

    سلام دوست عزیز
    دقیقا همین عنوان رو سرچ کن خیلی مطلب پیدا میکنی

    اول باید اطلاعات رو توی یک دیتاست یا دیتاتیبل بیاری و بعد با استفاده از بلاک Foreach باید دونه دونه اطلاعات رکوردها رو درون combo اضافه کنید.
    اینم ی راه هست ممنون از دوستمون بابت پاسخ ولی راه ساده تر هم هست

    موفق باشد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: نمایش اطلاعات در combobox

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    اینم ی راه هست ممنون از دوستمون بابت پاسخ ولی راه ساده تر هم هست
    میشه شما بفرمایید راه ساده تر رو ؟ ممنون میشم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: نمایش اطلاعات در combobox

    نقل قول نوشته شده توسط roolinjax مشاهده تاپیک
    سلام
    اول باید اطلاعات رو توی یک دیتاست یا دیتاتیبل بیاری و بعد با استفاده از بلاک Foreach باید دونه دونه اطلاعات رکوردها رو درون combo اضافه کنید.
    من خودم اکثرا از همین روش استفاده می کنم

  6. #6

    نقل قول: نمایش اطلاعات در combobox

    دوست عزیر از datatable استفاده کردم و یک فیلد رو انتخاب کردم. ولی برای نمایشش تو combo مشکل دارم
    public DataTable snn()
    {
    OleDbCommand com = new OleDbCommand();
    dataaccess da = new dataaccess();
    DataTable dt = new DataTable();
    com.CommandText = "select name from lo";
    da.connect();
    dt = da.docommand(com);
    da.disconnect();
    return dt;
    }

  7. #7

    نقل قول: نمایش اطلاعات در combobox

    این تاپیکو سر بزنید
    اگه واضح نبود بگید بازم هست براتون بذارم

    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: نمایش اطلاعات در combobox

    طبق تعریف شما من نوشتم ولی چیزی وارد نمیشه
    int[] idColor = new int[ad.snn().Rows.Count]; // return count rows in database
    for (int i = 0; i <= ad.snn().Rows.Count - 1; i++)
    {
    string k= ad.snn().ToString();
    //MessageBox.Show(idColor[i].ToString());
    comlove.Items.Add(k.ToString());
    }

  9. #9

    نقل قول: نمایش اطلاعات در combobox

    این طوری بنویس


    SqlConnection objcon = new SqlConnection();
    objcon.ConnectionString = @"....";
    SqlDataAdapter dap = new SqlDataAdapter("select pname from Table1", objcon);
    DataSet ds = new DataSet();
    dap.Fill(ds, "t");
    DropDownList2.DataTextField = "pname";
    DropDownList2.DataSource = ds.Tables["t"].DefaultView;
    DropDownList2.DataBind();


    پست بک dropdown list رو true کنید
    آخرین ویرایش به وسیله keyvan_s89 : یک شنبه 17 دی 1391 در 20:23 عصر

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات table در combobox
    نوشته شده توسط resident در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1398, 13:30 عصر
  2. سوال: بایند کردن اطلاعات به combobox با محدود کردن نمایش آنها
    نوشته شده توسط nadia_1987 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1389, 23:54 عصر
  3. سوال: اطلاعات داخل combobox به صورت صورت شده نمایش یابد
    نوشته شده توسط sevda_niki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 21:42 عصر
  4. نمایش اطلاعات ComboBox
    نوشته شده توسط mohsen_f_b در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 13:52 عصر
  5. نمایش اطلاعات در ComboBox
    نوشته شده توسط hosseinsinohe در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1388, 21:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •