نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

    سلام به همه ي ىوستان همونطور که از عنوان سوال مشخصه وقتی یه سری از خواص RichTextBox رو تغییر میدیم قبلی ها از بین میره ... پطور می تونم مانع این کار بشم .... ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

    كسي نيست جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

    آخه چیز عجیبیه ! تاحالا با این مشکل برنخوردیم !!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

    شما يه بار امتحان كن يه RichTextBox بیار رو فرمت . بعد به صورت Runtime خاصیت فونت و اندازه ی متن درون RichTextBox رو تغییر بده ، بعد با استفاده از یه دکمه یا هر چی خاصیت RightToLeft متن RichTextBox رو تغییر بده . حالا می بینی که فونت متن به حالت Default برمی گرده !!!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

    یعنی خدایی یکی حتی امتحانم نکرد ؟!!!!!!!!

  6. #6

    نقل قول: از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

    در حالت معمول نباید چنین اتفاقی بیفته.
    یک بار دستورات را trace کنید ببینید کجا این تغییر انجام میشه.
    کد هم قرار بدید بد نیست، هم کد تغییر فونت و هم کد تغییر direction.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

    این کد :

    Body نام RichTextBox م هستش

    Body.RightToLeft = System.Windows.Forms.RightToLeft.No;
    Body.Select();


    Body.Font = new Font("Comic Sans MS", 20);
    آخرین ویرایش به وسیله sirvan-me : چهارشنبه 20 دی 1391 در 11:57 صبح

  8. #8

    نقل قول: از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

    سلام
    نیازی نیست کار خاصی انجام بدی یا حتما با خاصیت های خود کنترل کار مورد نظرت انجام بشه !! خودت این کارو کن
    مثلا ی متغیر داشته باش که فونت انتخابی رو نگه داری کنه بعد از تغییر direction دوباره فونت رو به همون حالت اولیه برگردونه یا حتی میتونی براش طوری برنامه نویسی کنی که هنگام انتخاب زبان فونت خاصی انتخاب کنه مثل نرم افزار ورد اگه توجه کرده باشی فونت برای زبان اینگلیش انتخاب میکنی برا فارسی هم یکی دیگه و موقع تغییر زبان خودش تغییر میکنه
    موفق باشی دوست عزیز

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

    ممنون دوست عزیز ... اما ببینید دوست عزیز من کلی تغییرات رو RichTextBox می دم اما به محض اینکه RightToLeft اون رو تغییر می دم همهچی Default میشه ... فقط هم RightToLeft این مشکل رو داره ... حالا شما حساب کن ... اونوقت من بیام تمام این تغییرات رو جایی ذخیره کنم ؟!!!!!!

  10. #10

    نقل قول: از بین رفتن خاصیت فونت RichTextBox بعد از تغییر خاصیت RighToLeft

    نه عزیز تغییرات رو چرا ذخیره کنی فقط اخرین فونت انتخابی رو بریز تو متغیری و دقیقا بعد از تغییر direction فونت رو برابر با مقدار متغیر قرار بده
    اگه چیزی که میخواین نیست بیشتر توضیح بده تا منظورتونو متوجه بشم

تاپیک های مشابه

  1. تغییر فونت Richtextbox همزمان با تغییر combo1
    نوشته شده توسط reza_ohd در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 15:33 عصر
  2. از بین رفتن فوکوس پنجره دوم بعد از باز کردن مودال فرم جدید روی فرم مودال
    نوشته شده توسط MEhdi Sobhani در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 دی 1389, 08:20 صبح
  3. سوال: از بین رفتن وضعیت لاگین بعد از بسته شدن تصادفی بروزر
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1388, 21:21 عصر
  4. از بین رفتن کنترل ها بعد از login
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 08:41 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 02:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •