نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گذاشتن شرط برای نمایش اطلاعات datagridview

  1. #1

    گذاشتن شرط برای نمایش اطلاعات datagridview

    دوستان من کد زیر رو واسه جستجو قرار دادم و کار میکنه اما واسه فیلد های عددی نمیدونم چطور باید بنویسم

    var db = new DCLMSDataContext();
    if (textBox5.Text == "")
    dataGridView1.DataSource = db.normalvalues;
    else
    dataGridView1.DataSource = db.normalvalues.Where(c => c.testgroup.Substring(0, textBox5.Text.Length) == textBox5.Text).Select(c => c);


    این قسمتش مشکل کاره به نظرم

    (c => c.testgroup.Substring(0, textBox5.Text.Length) == textBox5.Text).Select(c => c);

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    188

    نقل قول: گذاشتن شرط برای نمایش اطلاعات datagridview

    سلام
    یه سوال ؟ اگر فیلد testgroup به صورت رشته ذخیره می شه نباید توش بتونی عدد سرچ کنی ؟ اما اگر کاراکتر هم ذخیره می شه این دستور باید کار کنه
    اگر بتونی عکس Err رو بزاری شاید بشه فهمید اشکال از کجاست .
    البته یه کار دیگه هم می تونی انجام بدی(البته مطمئن هستم انجام دادی) عددی که از ورودی می گیری تبدیل به رشته کنی بعد جستجو رو انجام بدی

    موفق

  3. #3

    نقل قول: گذاشتن شرط برای نمایش اطلاعات datagridview

    مرسی که جواب دادین همونطور که گفتم این کد رو در جایی دیگه نوشتم و درسته حالا میخوام یک داده عددی رو جستجو کنم اما نمیدونم کد رو چطور ویرایش کنم

  4. #4

    نقل قول: گذاشتن شرط برای نمایش اطلاعات datagridview

    دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟ من نیاز دارم به این کد

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: گذاشتن شرط برای نمایش اطلاعات datagridview

    دقیقا نمیدونم چطوره کار کدت
    برای تبدیل به عدد از
    int.parse(textBox1.tex)
    استفاده کنی
    اگه سورس رو میذاشتید بهتر میتونستیم جواب بدیم.

  6. #6

    نقل قول: گذاشتن شرط برای نمایش اطلاعات datagridview

    پراپرتی های جدول در دسترس هستند کافیه مقایسه کنید.
    مثال:

    using (Database1Entities1 db = new Database1Entities1())
    {
    dataGridView1.DataSource = db.tbl.Where(item => item.id == 1);
    }

    id فیلد عددی هست.

  7. #7

    نقل قول: گذاشتن شرط برای نمایش اطلاعات datagridview

    دم همتون گرم مخصوصا داش محمود که از کدش استفاده کردم جواب رو هم میذارم شاید به درد کسی خورد

     var db = new DCLMSDataContext();
    if (textBox3.Text == "")
    dataGridView2.DataSource = db.breeds;
    else
    dataGridView2.DataSource = db.breeds.Where(item => item.animalcode == Convert.ToInt32(textBox3.Text));

تاپیک های مشابه

  1. گذاشتن دو شرط برای واکشی اطلاعات از دیتا بیس
    نوشته شده توسط masud8002k در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 16:31 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1390, 19:30 عصر
  3. سوال: ترکیب دو شرط برای محدودیت اطلاعات
    نوشته شده توسط Dr.Bronx در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 20:39 عصر
  4. نحوه نمایش یک شرط برای نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 16:07 عصر
  5. مشکل در گذاشتن شرط برای نوشتن در یک رشته
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 01 تیر 1386, 20:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •