نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: حذف متن خالی انتهای تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    حذف متن خالی انتهای تکست باکس

    سلامو ..
    در خصوص موضوع تاپیک نمیدونستم چی دیگه انتخاب کنم . بهترین موضوعی که به ذهنم رسید همین بود
    و اما سوال :

    مثلا ما یه تکست باکس با عرض 500 داریم، اونوقت متنی رو داخلش میخوایموارد نمی کنیم که نمیدونیم متنش چند کاراکتره
    میخوایم وقتی اون متن مثلا 300 تا از عرض تکست باکس رو پر کرد ، مقدار حالی باقی مونده حذف بشه.
    یعنی یع چیز تو مایه های AutoSize . نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه .

    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ara_tz
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    43

    نقل قول: حذف متن خالی انتهای تکست باکس

    سلام
    منکه نفهمیدم چی گفتی!
    ولی اگر میخوای اندازه تکست باکست به اندازه ای که آخرین بار متنتو وارد کردی تغییر کنه میتونی یه دکمه بزاری که وقتی متنو وارد کردی، اندازه متنتو پیدا کنه و سایز تکست باکستو به اون اندازه ست کنه!

  3. #3

    نقل قول: حذف متن خالی انتهای تکست باکس

    میتونی یه label ایجاد کنی بعد متن داخل textbox رو بزاری داخل label بعد سایز label هرچی بود سایز تکس باکس رو همون قرار بدی
    System.Windows.Forms.Label lbl = new System.Windows.Forms.Label();

    البته یه راه دیگه اینه که از گرافیک استفداه کنی و عرض پیکسل ها رو بدست بیاری ولی راه حل اول خیلی راحت تره

  4. #4

    نقل قول: حذف متن خالی انتهای تکست باکس

    اینم میتونه کمکت کنه



    protected override OnTextChanged(EventArgs e) {
    using (Graphics g = CreateGraphics()) { SizeF size = g.MeasureString(Text, Font);
    Width = (int)Math.Ceiling(size.Width);
    } base.OnTextChanged(e);
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: حذف متن خالی انتهای تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ara_tz مشاهده تاپیک
    سلام
    منکه نفهمیدم چی گفتی!
    ولی اگر میخوای اندازه تکست باکست به اندازه ای که آخرین بار متنتو وارد کردی تغییر کنه میتونی یه دکمه بزاری که وقتی متنو وارد کردی، اندازه متنتو پیدا کنه و سایز تکست باکستو به اون اندازه ست کنه!
    دقیقا منظورم همین بود

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: حذف متن خالی انتهای تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط behzad_rainy مشاهده تاپیک
    میتونی یه label ایجاد کنی بعد متن داخل textbox رو بزاری داخل label بعد سایز label هرچی بود سایز تکس باکس رو همون قرار بدی
    System.Windows.Forms.Label lbl = new System.Windows.Forms.Label();

    البته یه راه دیگه اینه که از گرافیک استفداه کنی و عرض پیکسل ها رو بدست بیاری ولی راه حل اول خیلی راحت تره
    وقتی آتوسایز لیبل رو False کنم . دیگه اون تموم متنش توی یک خط نوشته میشه و نمیشه ازش برای این کار استفاده کرد

    چی کا کنم . ؟؟ خودتون میشه یه نمونه بزارین ؟
    اون کد هم به هم ریخته نشون میده . اگه با اون میشه مشکلو حل کرد لطفا یه بار دیگه بزاریدش

  7. #7

    نقل قول: حذف متن خالی انتهای تکست باکس


    const int width = 100;
    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    Font font = new Font(txt.Font.Name, txt.Font.Size);
    Size s = TextRenderer.MeasureText(txt.Text, font);
    if (s.Width > width)
    {
    txt.Width = s.Width;
    }
    }



  8. #8

    نقل قول: حذف متن خالی انتهای تکست باکس

    اینجوری متنت نسبت به اندازه تکس باکست کوچیک میشه یعنی اندازه تکس باکست ثابته

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: حذف متن خالی انتهای تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط behzad_rainy مشاهده تاپیک
    اینجوری متنت نسبت به اندازه تکس باکست کوچیک میشه یعنی اندازه تکس باکست ثابته
    حالا نمیشه یه کاری کرد که فقط عرض تکست باکسی نسبت به متن کوچیک و بزرگ بشه ؟؟

    میخوام طول ثابت باشه و فقط عرضش تغییر کنه

  10. #10

    نقل قول: حذف متن خالی انتهای تکست باکس

    اینجوری عرض تکس باکست تغییر میکنه به صورت داینامیک

    protected override OnTextChanged(EventArgs e)
    {
    using (Graphics g = CreateGraphics())
    {
    SizeF size = g.MeasureString(Text, Font);
    Width = (int)Math.Ceiling(size.Width);
    }
    base.OnTextChanged(e);
    }


تاپیک های مشابه

  1. هوک کردن متن به یک تکست باکس یک نرم افزار
    نوشته شده توسط sina_saravi1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1388, 14:27 عصر
  2. امکان دسته بندی متن درون ریچ تکست باکس
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1388, 13:05 عصر
  3. سوال: جمع کردن متن دو ريچ تکست باکس با هم
    نوشته شده توسط ASedJavad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 14:46 عصر
  4. سوال: خالی بودن تکست باکس
    نوشته شده توسط meitti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 00:23 صبح
  5. سوال: وارد کردن متن لیبل در تکست باکس
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1387, 21:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •