نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کتابخانه و توابع facebook

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    کتابخانه و توابع facebook

    سلام
    در مورد استفاده از فیس بوک توی php میخواستم بدونم
    توی اینترنت گشتم ولی دهن آدمو بووووووووووووووق میکند
    میتونید راهنماییم کنید

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: کتابخاته و توابع facebook

    از چیه فیسبوک میخواید استفاده کنید ؟!
    لاگین - لایک - share - ... ؟!
    مشخص کنید اول !

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    نقل قول: کتابخاته و توابع facebook

    لایک یا ورود
    چه فرقی میکنه؟
    من توی facebook sdk php دیدم همه چیز داشت
    هر کدومشو دوست داری مثال بزن
    دستت طلا

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: کتابخاته و توابع facebook

    خوب شما که نمیتونی از Login یا Register فیسبوک استفاده کنی !
    چون نیاز به API Key داری و فیسبوک هم به ایرانی ها API KEY نمیده !
    سعی هم نکن بدست بیاری . چون موقع دریافت API KEY ازت شماره تلفن موبایل بابت Verify میخواد و شماره موبایل هم ایران ...! آره دیگه ( آثار تحریم )
    در مورد بقیه گزینه ها :
    Share کردن یک URL توسط کاربران !
    ========
    کافیه که ازین این کد استفاده کنی :
    http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://www.your-site.com/

    بجای http://www.your-site.com آدرس URL که میخوای Share بشه رو بذار ! بعد هر کاربری که بخوای اون آدرس رو به اشتراک بذاره روی لینک کلیک میکنه و بقیه کار ها با فیسبوک هست !
    ----
    Like کردن یک مطلب یا URL !
    ========
    <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.google.com&amp;layo  ut=button_count&amp;show_faces=true&amp;width=450&  amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;height=8  0" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:200px; height:80px;" allowTransparency="true"></iframe>

    -----
    Like Box لایک کردن به همراه باکس نشان دهنده لایک کنندگان :
    ===========
    <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.google.com&amp;layo  ut=button_count&amp;show_faces=true&amp;width=450&  amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;height=8  0" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:100%; height:80px;" allowTransparency="true"></iframe>


    بقیه رو هم خیلی ساده میتونید با یه جستجوی گوگل پیدا کنید !
    توی هر کد توجه کنید که آدرس سایت یا URL مورد نظرتون رو بعد از کد href= بذارید !

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    نقل قول: کتابخاته و توابع facebook

    دمت گرم با معرفت
    خدایش حال کردم
    دستت درد نکنه

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: کتابخاته و توابع facebook

    خواهش میکنم ! :)
    موفق باشید !

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار 8611670474
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    44

    نقل قول: کتابخاته و توابع facebook

    پست قدیمیه ، حالا میپرسم شاید جواب دادید.
    اگر بخوام کاربرم تو سایت بتونه دوستاشو از فیسبوک ، یا یاهو و جی میل دعوت کنه چه کاری باید بکنم؟

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: کتابخاته و توابع facebook

    اینکار رو باید با API های خود اون سایت ها انجام بدید !
    مثلا Google Contacts ای اجازه رو میده که با اجازه کاربر به تماس های یا ایمیل های داخلی جیمیل یک کاربر دسترسی داشته باشید !
    به فرض ایمیل من هست : aaa@gmail.com
    حالا باید با API که خود گوگل داده برید داخل ایمیل من و تماس ها ( آدرس های ایمیل ) اونها رو در بیارید و به هر کدوم از اونها یک ایمیل دعوت نامه از طرف کاربر ارسال کنید !
    شما باید لیست تماس ها رو از جیمیل هر کسی فراخوانی کنید و به کاربر نشون بدید و کاربر با انتخاب هر کدوم بتونه یک ایمیل دعوت نامه از طرف سایت شما ارسال کنه !
    موفق باشید

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار 8611670474
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    44

    نقل قول: کتابخاته و توابع facebook

    نقل قول نوشته شده توسط siavashsay مشاهده تاپیک
    اینکار رو باید با API های خود اون سایت ها انجام بدید !
    مثلا Google Contacts ای اجازه رو میده که با اجازه کاربر به تماس های یا ایمیل های داخلی جیمیل یک کاربر دسترسی داشته باشید !
    به فرض ایمیل من هست : aaa@gmail.com
    حالا باید با API که خود گوگل داده برید داخل ایمیل من و تماس ها ( آدرس های ایمیل ) اونها رو در بیارید و به هر کدوم از اونها یک ایمیل دعوت نامه از طرف کاربر ارسال کنید !
    شما باید لیست تماس ها رو از جیمیل هر کسی فراخوانی کنید و به کاربر نشون بدید و کاربر با انتخاب هر کدوم بتونه یک ایمیل دعوت نامه از طرف سایت شما ارسال کنه !
    موفق باشید

    مرسی.Google contacts ، یک API؟؟
    منعی تو استفاده ازش تو ایران نیست؟

تاپیک های مشابه

  1. لیست توابع کتابخانه ای دلفی
    نوشته شده توسط baby_tanhaa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:56 عصر
  2. استفاده از توابع کتابخانه ای OpenCV
    نوشته شده توسط reza10203045 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1390, 18:43 عصر
  3. سوال: مشکل در فراخوانی توابع کتابخانه ای
    نوشته شده توسط mahmood3d در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1387, 14:27 عصر
  4. کتابخانه های دلفی و توابع داخل آنها
    نوشته شده توسط hesamy2004 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 09:29 صبح
  5. کمک در مورد توابع کتابخانه ای sin, cos
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 09:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •