نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کار با رجیستری در (C#‎) visual studio

  1. #1

    Question کار با رجیستری در (C#‎) visual studio

    سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم که هرچی تو تاپیک ها گشتم پیدا نکردم جواب رو

    چطور میشه تو یه مسیر از ریسجری یک کلید ساخت و مقدار داد بهش؟ و نوع کلید رو چطوری میشه مشخص کرد که sz یا dword یا ... باشه و اگه حتی اون مسر هم وجود نداشت اون مسیر و کلیدش با هم ساخته بشه.

    چطور میشه یک مسیر ریجستری رو پاک کرد؟
    چطور میشه فقط یک کلید رو از یه مسیری که ما میگیم پاک کنه؟
    چطور میشه توی ریجستری سرچ کرد و هرچی کلید با نام مثلا ttnew هست رو پاک کنه؟
    و چطور میشه محتویات یک کلید رو از ریجستری توی تکست باکس نمایش داد؟


    دوستان لطفا کمک کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    persepolis
    پست
    51

    نقل قول: کار با رجیستری در (C#‎) visual studio


  3. #3

    نقل قول: کار با رجیستری در (C#‎) visual studio

    باید اول اینو بنویسی

    using Microsoft.Win32


    RegistryKey test = Registry.CurrentUser.OpenSubKey("SOFTWARE\\Microso ft\\Windows\\CurrentVersion\\Run", true);
    test.SetValue("barname",Application.ExecutablePath .ToString());

    تو این کد یه کلید میسازه و قرار میده تو قسمت Run که باعث میشه برنامه داخل system try قرار بگیره.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: کار با رجیستری در (C#‎) visual studio


تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار نکردن کریستال ریپورد در Visual Studio 2010
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1390, 11:42 صبح
  2. سوال: کار با کنترل ها در Visual Studio
    نوشته شده توسط darya-esf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 مرداد 1389, 12:24 عصر
  3. سوال: visual studio 2008 و sql server 2008 با هم کار نمی کنند
    نوشته شده توسط r_khan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 فروردین 1389, 18:12 عصر
  4. مینیمم سیستم برای کار با visual studio 2010
    نوشته شده توسط arashonline در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 22:22 عصر
  5. لزوم استفاده و کار با دلفی دات نت با وجود Microsoft Visual Studio 2005
    نوشته شده توسط msakbari در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 00:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •