نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برگشت اطلاعات از بانک به فرم برای ویرایش

  1. #1

    برگشت اطلاعات از بانک به فرم برای ویرایش

    سلام
    من یه فرم شامل تکست باکس و چک باکش درست کردم که با دکمه ثبت وارد اکسس میشه و وقتی روی ردیف گرید دابل کلیک میکنم اطلاعات رو برای ویرایش میریزه تو تکست باکس ها ولی تیک چک باکس رو که موقع ثبت زده بودم رو نمیاره
    میشه بگید برا چک باکس چه کدی بزنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: برگشت اطلاعات از بانک به فرم برای ویرایش

    داری یک سطر رو میخونی دیگه از جدول حالا همون فیلد از جدول که نشان دهنده نوع عنصر چک باکس است رو روش یک شرط بزار اگر true بود باید خودت توی شرط بگی چک باکس تیک بخوره

  3. #3

    نقل قول: برگشت اطلاعات از بانک به فرم برای ویرایش

    من مبتدی هستم میشه کد رو بنویسی لطفا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: برگشت اطلاعات از بانک به فرم برای ویرایش

    اگه در جدولت بجای 0و1 (true,false) از تکست استفاده میکنی باید رشته ها درست کنی چون امکان داره در دیتا بیس به جای ی (ي) ذخیره میشه و میتونی از کد زیر استفاده کنی

    string = string.replace( , );


تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیر فعال کردن فرم برای ویرایش اطلاعات موجود در آن
    نوشته شده توسط shervinrad در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1390, 06:56 صبح
  2. سوال: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات
    نوشته شده توسط elahezarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 09:22 صبح
  3. سوال: ثبت اطلاعات در بانک اطلاعاتی+فرم C#‎+gridview
    نوشته شده توسط mnasrin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 29 آبان 1388, 18:53 عصر
  4. طراحی رابط کاربر مناسب و استاندارد برای ورود اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط reza5 در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 15 شهریور 1386, 11:57 صبح
  5. یک فرم برای اطلاعات چند جدول
    نوشته شده توسط Easy_Systems در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 06:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •