نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

  1. #1
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    Question بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    سلام به همه دوستان

    من چند سالی هست که با Qt برنامه نویسی میکنم ولی زمانی که توی برنامه هام توی یک فرم تعداد دکمه ها و ... دیگر ابزار بیشتر میشه هیچ تغییری در لود اون صفحه ایجاد نمیشه.

    ولی مدتی هست که #C کار میکنم این مشکل خیلی منو اذیت میکنه یعنی وقتی روی یک Form تعداد دکمه ها و ... بالا میره لود شدن صفحه خیلی کند میشه و زمانی که بالا می یاد یه جور زننده ایی لود میشه این مشکل وقتی که از کامپوننت های شرکت Telerik یا دیگر شرکتا استفاده میکنم خیلی بیشتر میشه

    زمانی که فورم لود میشه بعد از چند ثانیه اجزای روش لود میشن

    حالا سوالم این بود که آیا برای رفع این مشکل راه حلی وجود داره یا تکنیکی هست که بشه ازش استفاده کرد که این مشکل رو برطرف کنه

    باتشکر از همکاریتون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    این مشکل رو تا حالا ندیدم ولی میتونین موقع اجرا کنترل های خود رو بصورت کد مقداردهی و سپس اونو توی فرم اضافه کنی
    مثلا اگر BTN1 دکمه خروج باشه


    Button BTN1 = new Button();
    BTN1.Name="Exit";
    ...

    و توی لود برنامه توسط متد ADDControl() اضافه کنی
    البته این کار برای همه کنترل ها زیا جالب نیست ر ضمن قبل از اجرای برنامه اول اونو Build کنید شای کمی به سرعت اجرا افزوده شه

  3. #3
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    خیلی ممنون از راهنمایتون ولی همون طور که گفتید خیلی جالب نیست این کار چون تعداد کنترلها زیاده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    برای زمانی که شما UI خیلی براتون مهمه و اینجور مسائل اذیتتون می کنه بهترین راه اینه ک برین سراغ WPF. این مشکلات رو ندارین اونجا

    اگه همچین قصدی ندارین اینجا اذیت می شین فقط و جوابی ک مد نظرتون هست (مثل چیزی ک در Qt می دیدین) رو در اینجا (WinForm) نمی گیرین.
    ظاهر فرمتون رو اینجا بذارین

  5. #5
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    سلام دوست عزیز اینم عکس برنامه این مشکل توی همه فروم ها هست ولی توی اینا خیلی بیشتره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 2.PNG‏ (55.1 کیلوبایت, 92 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (44.4 کیلوبایت, 93 دیدار)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    اینایی ک گذاشتین همه معمولی و درست هستن (یعنی اونقدر هم شلوغ نیست ، شلوغتر از اینا رو هم ج می ده)

    چنتا سوال :
    "هر فرمی" الان تو "هر برنامه ای" بسازین و برنامه رو اجرا کنین این کندی رو دارین؟
    توی "همین برنامه" ، "هر فرمی" رو بسازین و اجرا کنین این کندی رو دارین؟
    یا فقط تو بعضی از فرمها این کندی رو دارین؟

    کد یک فرم ک کند عمل می کنه رو اینجا بذارین برای نمونه (البته ساده ترین حالت باشه ک خطا داره)

  7. #7
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    بله هر برنامه ایی که مینویسم همین مشکل رو داره
    این مشکل توی تمام فرمهای این برنامه هست

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    این کند بودن ها چند تا دلیل میتونه داشته باشه
    1 - رم سیستمتون رو چک کنید ببینید چقدر استفاده شده و پروسس چه برنامه ای بیشتره و حتی المقدور اون ها رو خالی کنید
    2 - سی پی یو تون چه وضعیتی رو داره و در زمان اجرا چند درصد رو اشغال میکنه
    3 - درایو c شما چقدر فضای خالی داره ؟ باید 20 گیگ خالی داشته باشین این مقدار بهترین حالته
    4 - سرویس sql رو موقتا ببندید و فرم هاتون رو بدون دیتا چک کنید طوری که خطای دیتابیسی نداشته باشین یعنی اتصالات دیتا رو کامنت کنید ببینید تغییری میکنه
    5 - فرم ها را با اتصال به دیتا ولی بدون دیتا اجرا کنید یعنی جداول خالی باشن
    6 - تصویر هایی رو که توی فرم استفاده کردین چه حجمی دارن و آیا تصویری رو به سیستم اضافه کردین که استفاده ای نکرده باشین ؟ منظورم اینه که موقع انتخاب تصویر از Local Resource استفاده کردین یا Project Resource ؟ اگر از دومی استفاده کردین تصاویر اضافه رو که استفاده نکردین از توش حذف کنین

  9. #9

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    آقا سیستمت ویروسی شده.
    (میدونی شباهت ما کامپیوتریا با دکترا چیه!
    وقتی یه مریضی رو نمیفهمیم میگیم کار ویروسه!)

    منم همین مشکل رو داشتم کارت گرافیکم رو دوباره نصب کردم درست شد. البته قطعات کامپ هم مهمه.

  10. #10

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    عزیز برو رو خود پروژه درsolution explorer رو خود پروژه راست کلیک کن و سپس builld کن پروژه رو. البته از رو منوی builld هم ممیتونی این کار رو انجام بدی اما رو خود پروژه حتما جواب میده....

  11. #11

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    از VS 2012 هم استفاده کن به مقدار زیادی سرعت اجرای برنامه رو افزایش میده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: بهتر اجرا شدن برنامه های نوشته شده با #C

    یه راهکار : استفاده از Native Image Generator

    مایکروسافت : Native Image Generator
    برنامه نویس : Native Image Generator

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرا نشدن برنامه های نوشته شده در visual studio.net 2010
    نوشته شده توسط vb8334 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1390, 16:58 عصر
  2. اجرا نشدن برنامه های نوشته شده با vb6 درویندوز 7
    نوشته شده توسط aliooali در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1389, 14:41 عصر
  3. گفتگو: efficiency - بازدهی زمان اجرا در برنامه های نوشته شده به زبان جاوا + یک مثال
    نوشته شده توسط jlover در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 09:57 صبح
  4. نکات مفید برای سریع شدن برنامه های نوشته شده با دلفی
    نوشته شده توسط Valadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 10:13 صبح
  5. برنامه های نوشته شده تو کامپیوتر دیگران اجرا نمیشه!! حتی نصب نمیشه
    نوشته شده توسط shirzad_info در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 23:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •