نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال کلید به WebBrowser

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    ارسال کلید به WebBrowser

    دوستان این کد جوابگو نیست از کد هم که میذارم متوجه میشین چکار میخوام بکنم روش دگه ای وجود داره جواب بده؟


    WebBrowser1.Document.All.Item("comand").Click
    WebBrowser1.Document.All.Item("comand").focus
    SendKeys "{tab}"


    واسه تکست باکس هایی نیاز دارم که باید روش کلیک کنی کلید tab بزنی تا تصویر امنیتی نمایش داده بشه نیاز دارم البته فکر کنم قسمت نظرات بلاگفا هم همینطور باشه البته مطمن نیستم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: ارسال کلید به WebBrowser

    دوستان من تست کردم نظرات بلاگفا هم همینطوره
    کسی میدونه چطور میتونم با WebBrowser بطور مثال تو صفحه نظرات بلاگفا کاری کنم که درقسمتی که باید متن نظر وارد بشه اینتر یا tab بزنه که تصویر امنیتی را نشان بده/؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsamadi1377
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پیشت میز کامپیوتر
    پست
    217

    نقل قول: ارسال کلید به WebBrowser

    نمی دونم اگه کسی بلده بگه !!!!!

  4. #4

    نقل قول: ارسال کلید به WebBrowser

    دوست عزیز این دستور ها درسته من قبلا استفاده کردم
    ولی برای وبسایت های مختلف ممکنه این اسم "comand" تغییر کنه و باید اسم دقیق اون ابجکت رو بدونی ک بتونی بهش دسترسی داشته باشی

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: ارسال کلید به WebBrowser

    قسمت نظرات بلاگفا:

    WebBrowser1.Document.getElementById("cmtb").focus
    SendKeys "{TAB}"


    بقیه سایت ها هم به همین صورت هستن...
    فقط توجه کنید برای استفاده اول باید کامپایل کنید بعد ران کنید وگرنه ارور میده!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: ارسال کلید به WebBrowser

    این روشی شما گفتین قبلا چک کردم نشد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: ارسال کلید به WebBrowser

    ادرس سایت رو بزارید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: ارسال کلید به WebBrowser

    شما همین بلاگفارو در نظر بگیر

    اینم لینک نظرات وبلاگ خودم تست کنین


    خودم واسه یه اسکریپت مدیریت سایت برای ارسال متن میخوام که نمیتونم ادرس و مشخصاتشو بذارم ولی کاملا با نظرات بلاگفا یکی هسته من رو نظرات بلاگفا تست کردم از شما جواب نداد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: ارسال کلید به WebBrowser

    کد درسته!

    ضمیمه شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ارسال کلید ها از طریق کد
    نوشته شده توسط omid-vbAuto در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1390, 00:39 صبح
  2. سوال: ارسال کلید های ctrl+x به سیستم
    نوشته شده توسط nunegandom در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 11:48 صبح
  3. ارسال کلید به component دیگر ؟؟؟
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1384, 19:20 عصر
  4. خالی ماندن کلیپ بورد بعد ار ارسال کلید Ctrl+C
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 10:57 صبح
  5. مشکل ارسال key به webbrowser دلفی
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مهر 1382, 20:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •