نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ذخیره سازی متن (بدون استفااده از بانک و فایل متنی) در فایل ریجیستری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    ذخیره سازی متن (بدون استفااده از بانک و فایل متنی) در فایل ریجیستری

    سلام توی تالار vb زیاد گشتم چیزی پیدا نکردم

    میخواد یک خط آدرس یک پوشه رو در یک فایل ریجیستری ذخیره کنم
    در جای های خاصی از برنامه استفاده کنم

    چطوری این کار رو انجام بدم
    بزرگوران راهنمایی کنند



    یا علی

  2. #2

    نقل قول: ذخیره سازی متن (بدون استفااده از بانک و فایل متنی) در فایل ریجیستری

    الان دقيقا مشكلت با ذخيره كردن آدرس يه پوشه تو يه مكان خاصه تا بتوني بعدا استفاده كني؟

    يا اينكه نه حتما ميخواي تو رجيستر ذخيره شه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: ذخیره سازی متن (بدون استفااده از بانک و فایل متنی) در فایل ریجیستری

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام توی تالار vb زیاد گشتم چیزی پیدا نکردم

    میخواد یک خط آدرس یک پوشه رو در یک فایل ریجیستری ذخیره کنم
    در جای های خاصی از برنامه استفاده کنم

    چطوری این کار رو انجام بدم
    بزرگوران راهنمایی کنند



    یا علی
    منظورتون از فایل رجیستری ، فایلی با پسوند *.reg هستش ؟؟ یا میخواهید اونو توی مسیری از رجیستری ذخیره کنید ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: ذخیره سازی متن (بدون استفااده از بانک و فایل متنی) در فایل ریجیستری

    میتونید با این دستور اونو ذخیره :
    SaveSetting ("MyApp","Section","Key","Value")

    با این دستور هم بخونیش
    Dim a As String = GetSetting ("MyApp","Section","Key")

    \\\موفق باشید ///

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: ذخیره سازی متن (بدون استفااده از بانک و فایل متنی) در فایل ریجیستری


    ذخيره در ريجستري:
      My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\S  oftware", "test", "Value")


    خواندن از ريجستري:
          Dim r As String = My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_CURRENT_USER\S  oftware", "test", 0)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: ذخیره سازی متن (بدون استفااده از بانک و فایل متنی) در فایل ریجیستری

    سلام
    حالا این فایل ریجیستری در کجا ذخیره میشه

  7. #7

    نقل قول: ذخیره سازی متن (بدون استفااده از بانک و فایل متنی) در فایل ریجیستری

    [HKEY_CURRENT_USER > Software > VB and VBA Program Settings > [programname

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: ذخیره سازی متن (بدون استفااده از بانک و فایل متنی) در فایل ریجیستری

    سلام
    نیمدونم توی یکی از برنامه های از همین تالار بود دانلود کردم
    که یک فایل ریجیستری رو در برنامه گذاشته بود عملیات ذخیره سازی رو انجام میداد
    چون رو سیستمی که من میخو.ام روش کار کنم نرم افزار deep frize نمیدونم درست نوشتم (دیپ فریز) نصبه پس ریستارت شدن اطلاعات از بین میره به حالت
    تنظیم شده قبل بر میگرده و به مشکل بر میخوره برنامه
    کار بانک اطلاعاتی و یا ذخیره در فایل متنی رو بلدم نمیخوام از این را کارو انجام دهم

    با توجه به کد هایی که بزرگوارن گذاشته اند پس از ریستارت شدن اطلاعات ا بین میره و به مشکل میخورم

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره سازی فایل در بانک
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1391, 09:48 صبح
  2. حرفه ای: ذخیره عین متن تایپ شده در بانک و نمایش آن
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1391, 21:28 عصر
  3. آموزش: ذخیره سازی و استخراج عکس از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط General-Xenon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 22:23 عصر
  4. سوال: ذخیره سازی اطلاعات در بانک بدون داشتن صفحه دوم
    نوشته شده توسط fazelit در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 06:01 صبح
  5. ذخیره سازی متن
    نوشته شده توسط shareh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 دی 1385, 18:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •