نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

  1. #1

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:02 صبح

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    دوست عزیز ! خوب بود اما بنده از یه راه خیلی ساده تر استفاده میکنم !
    کافیه به سایت http://ipinfodb.com/ رفته ! ثبت نام کنید و یک API KEY بگیرید ! ( خود سایت بعد از ثبت نام بهتون میده ! )
    بعدش کافیه که از کد زیر استفاده کنید :

    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $ip2c=file_get_contents('http://api.ipinfodb.com/v3/ip-country/?key=ccc621e48f5dad3cb3cd3226e017aacdf4bc970c1fa73 aac910c1b05dc61c493&ip='.$ip);
    $getCountry=explode(';',$ip2c);
    echo $getCountry[4];

    در کد بالا key همون API KEY هست که شما میتونید مال خودتون رو جایگزین کنید ! من مال خودم رو گذاشتم !
    و در قسمت آرایه
    $getCountry[4]

    4 = اسم کشور به صورت کامل مثل IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
    3 = دو حرف اختصاری هر کشور مثل IR
    و 2 = خود آی پی رو بر میگردونه :)
    کدوم راحت تره ؟!

  3. #3

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    من رنج آیپی ایران و یا جندتا کشور دیگه دارم اکه کسی خواست پیغام بده

  4. #4

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:03 صبح

  5. #5

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:04 صبح

  6. #6

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:05 صبح

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    خب این دیتابیس هست و روی سرور خودتونه !!! مثلا فرض کنید توی سیستم مدیریت محتوای خودتون بخواهید موقعیت فرد رو پیدا کنید ! خب اگه این سیستم بخواد چندجا نصب بشه باید هربار API گرفته بشه !!! و همینطور مشکلاتی مثل عدم اتصال رو ندارید !

    بطور خلاصه اینطوری بیشتر حال میده!
    میدونم !
    البته من واسه سایت اصلی خودم کل دیتابیس رو از سایت geoip گرفتم ! حدود 10 مگابایت بود که آپلود کردم رو هاست خودم ! کل آپی ها تا سال 2012 !
    البته ببینم شاید از پروژه شما استفاده کردم !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    فکر نکنم به این سادگی بشه فهمید طرف اهل چه شهری هست. الان شرکت مخابرات استان اصفهان برای کل استان اینترنت میده وقتی آی طرف رو که مثلا از کاشان هست میگیری با اونی که اهل اصفهان هست آی پیشون اعداد اولش یکی هست.

  9. #9

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:07 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    آخ گفتی مصی
    چند وقت پیش توی یکی از سایت های خبری شنیدم که میگفتن آی پی ها شناسنامه دار شد.
    من یه چیزی برام سوال شده. الان هر بار که به اینترنت وصل میشه آی پی من عوض میشه. خب من یه بار میام یه خلافی انجام میدم این پلیس فتا و امثال اون چطوری می فهمن من این کار رو کردم؟ شاید دو دقیقه بعدش یه نفر دیگه به نت وصل بشه آی پیش بشه مثل آی پی من؟ چطوری اینا می فهمن؟

  11. #11

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:08 صبح

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    خب بستگی به خلافت داره دیگه - مثلا اگه بری سرور هک کنی آی پی اتصالت توی سرور ذخیره میشه و میان زمان اتصال این آی پی رو (از طریق سرویس دهنده) بررسی میکنن ببینن چه کسی متصل بوده

    برای بقیه موارد هم راه های مختلفی وجود داره که بلدن اینا راهشو !
    خب مشکل اینه که شاید طرف فی لتر شکن نصب کرده باشه اونوقت چی؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    زمان خلاف مشخصه ، حالا کافیه ببینن در اون زمان Ip متعلق به کی بوده ! اول ISP مشخص میشه بعد کاربری که اون IP بهش متصل بوده و بعد شماره تلفن ! حالا اگه از یک شبکه با 100 تا کاربر باشه اینجا مسئول شبکه گیره و باید به یه طریقی متوجه بشن کدوم سیستم درخواست را داده !

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    زمان خلاف مشخصه ، حالا کافیه ببینن در اون زمان Ip متعلق به کی بوده ! اول ISP مشخص میشه بعد کاربری که اون IP بهش متصل بوده و بعد شماره تلفن ! حالا اگه از یک شبکه با 100 تا کاربر باشه اینجا مسئول شبکه گیره و باید به یه طریقی متوجه بشن کدوم سیستم درخواست را داده !
    ببین مصطفی هم همین جواب رو داد . من گفتم اگه طرف فی لتر شکنن نصب کرد اون وقت که دیگه آی پیش رو کسی نمیدونه.

  15. #15

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:10 صبح

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    من یه فیلم پلیسی دیدم که دو تا پسر خلاف کرده بودن بعد یه نفر فیلمشون رو که بهش وبکم داده بودن رو برای پلیس ارسال کرد بعد پلیس هم رفت توی مدارس گشت تا اینا رو پیدا کرد. اصلا نکرد باهاشون چت کنه که حالا یه جوری آی پیشون رو پیدا کنه . یعنی اینقدر پلیس کاری ازش بر نمیاد؟

  17. #17

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:12 صبح

  18. #18

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:11 صبح

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    ببین یک راه دیگه هم وجود داره ! اگه با فی لتر شکن هم وصل شی میان تمام کاربران رو بررسی میکنن که چه کسی توی این ساعت به این فی لتر شکن متصل بوده و براحتی پیدات میکنن ! حتی شاید راحتتر باشه !!
    خب شاید توی اون ساعت 100 نفر با این فیلتر شکن وصل شده باشه

  20. #20

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:14 صبح

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: پروژه Ip to Country + دیتابیس تمامی کشور ها از جمله ایران

    نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    من رنج آیپی ایران و یا جندتا کشور دیگه دارم اکه کسی خواست پیغام بده
    دوست عزیز ممنون میشیم بزاری هم ما و هم دوستان دیگر ازش استفاده کنن. ممنون میشیم

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن دیتابیس به به فایل setup پروژه
    نوشته شده توسط cookie2007 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1396, 18:58 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1390, 13:53 عصر
  3. جستجو در تمامی جداول دیتابیس
    نوشته شده توسط shakiba_12 در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1387, 13:03 عصر
  4. کدی که VS بیخودی به تمامی صفحات پروژه اضافه می کنه
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 بهمن 1386, 14:36 عصر
  5. دستمزد انجام پروژه در خارج از کشور
    نوشته شده توسط salar_sh در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1385, 19:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •