نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    سلام دوستان
    یه سوال ایا راهی هست که بشه برای دکمه asp.net حالتی رو تعریف کرد که با حرکت ماوس روی آن بر فرض رنگش تغییر کند؟
    مثل حالت ماوس اور در html

  2. #2

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    با سلام،
    ببینید این به کارتون میاد:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%DB%8C%D8%AA

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    راستش هنوز نیازبه راهنمایی دارم اینکه کلاس css رو چطور مرتبط کنم به buttton???

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط yekta64 مشاهده تاپیک
    راستش هنوز نیازبه راهنمایی دارم اینکه کلاس css رو چطور مرتبط کنم به buttton???
    سلام

    خیلی سادس !!!

    ببین اول یک کلاس توی فایل سی اس اس بنویس :

    .button
    {
    background-color:white;
    }

    توی این کلاس میای و میگی که هر چیزی (دکمه ، تگ یا هر چیز دیگه ای ) که داره از این کلاس استفاده میکنه رنگ پس زمینش سفید باشه.

    حالا میای و یک کلاس دیگه مثل زیر اضافه میکنی برای اشاره ماوس رو اون :

    .button:hover
    {
    background-color:gray;
    }

    توی کلاس بالایی میایم و میگیم که هر موقع ماوس روی اون رفت رنگش به خاکستری تغییر کنه ...

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    راستی برای استفاده دکمه مربوطه از این کلاس هم باید :

    css-class="button" کلاس اون دکمه رو برابر با اسم کلاسی که نوشتی قرار بدی !!!

  6. #6

    Post نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    بفرما،این هم یه نمونه با توضیحاتی که جناب aspismylove دادن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    دوستان در همین زمینه
    اگه بخایم وقتی که کاربر روی یه تکس باکس کلیک میکنه رنگش تغییر کنه چیکار باید کرد؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط yekta64 مشاهده تاپیک
    دوستان در همین زمینه
    اگه بخایم وقتی که کاربر روی یه تکس باکس کلیک میکنه رنگش تغییر کنه چیکار باید کرد؟
    باید با دوتا حالت زیر بازی کنی :

    .BtnContact:active

    .BtnContact:focus

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط malloc مشاهده تاپیک
    باید با دوتا حالت زیر بازی کنی :

    .BtnContact:active

    .BtnContact:focus
    میشه بیشتر توضیح بدید بایه مثال کوچیک لطفا

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    این کارو انجام دادم کاری انجام نشد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط yekta64 مشاهده تاپیک
    این کارو انجام دادم کاری انجام نشد

    <style type="text/css">
    .btn
    {
    background-color: Black;
    }
    .btn:hover
    {
    background-color: Blue;
    }
    .btn:focus
    {
    background-color: Red;
    }
    .btn:active
    {
    background-color: Yellow;
    }
    </style>


    استایل بالا رو به یه button نسبت بده . اونوقت تفاوتهاشو احساس میکنی

    لینک زیر هم خیلی خوب میتونه کمکت کنه :
    http://www.w3schools.com/cssref/css_selectors.asp

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط malloc مشاهده تاپیک

    <style type="text/css">
    .btn
    {
    background-color: Black;
    }
    .btn:hover
    {
    background-color: Blue;
    }
    .btn:focus
    {
    background-color: Red;
    }
    .btn:active
    {
    background-color: Yellow;
    }
    </style>


    استایل بالا رو به یه button نسبت بده . اونوقت تفاوتهاشو احساس میکنی

    لینک زیر هم خیلی خوب میتونه کمکت کنه :
    http://www.w3schools.com/cssref/css_selectors.asp

    دوست عزیز من برای یه تکس باکس میخام نه باتون

  13. #13

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    بفرما،ببین خوبه:
    Sample2.zip

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    فرقی نمیکنه تو همونو به تکست باکس نسبت بده.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط malloc مشاهده تاپیک
    فرقی نمیکنه تو همونو به تکست باکس نسبت بده.
    هیچ اتفاقی نمیوفته
    ببینید میخام وقتی توی تکس باکس کلیک شد که مکان نما داخل تکس باکس هست رنگش تغییر کنه ولی از تکس باکس میام بیرون سفید بشه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط website.expert مشاهده تاپیک
    بفرما،ببین خوبه:
    Sample2.zip

    بی نهایت ممنون دوست عزیز درست شد

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط yekta64 مشاهده تاپیک
    بی نهایت ممنون دوست عزیز درست شد
    ببین دوست عزیز شما کد زیر و تو یه صفحه کامل کپی کن جواب میگیری . یعنی یه صفحه ایجاد کن هرچیزی که توش نوشته رو پاک کن و کد من رو paste کن.
    کد HTML:
    <%@ Page Language="C#‎‎‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default3.aspx.cs" Inherits="Default3" %>
    
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
        <title></title>
    
        <style type="text/css">
        .btn
        {
           background-color: Black;
           border:1px solid gray;
        }
        .btn:hover
        {
           background-color: Gray;
        }
        .btn:focus
        {
           background-color: White;
        }
      
        </style>
    </head>
    <body>
        <form id="form1" runat="server">
        <div>
            <asp:TextBox ID="TextBox1" CssClass="btn" runat="server"></asp:TextBox>
        </div>
        </form>
    </body>
    </html>
    هرچند تو اون صفحه ای که ایجاد میکنی خط اول و پاک نکن یعنی خط زیر رو :
    کد HTML:
    <%@ Page Language="C#‎‎‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default3.aspx.cs" Inherits="Default3" %>

    اوکی . خوشحالم که درست شد . من هواسم نبود گفتی درست شد

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط website.expert مشاهده تاپیک
    بفرما،ببین خوبه:
    Sample2.zip

    یه سوال چرا برای مرورگر ie عمل نمیکنه این کد؟؟؟؟///

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط malloc مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز شما کد زیر و تو یه صفحه کامل کپی کن جواب میگیری . یعنی یه صفحه ایجاد کن هرچیزی که توش نوشته رو پاک کن و کد من رو paste کن.
    کد HTML:
    <%@ Page Language="C#‎‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default3.aspx.cs" Inherits="Default3" %>
    
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title></title>
    
    <style type="text/css">
    .btn
    {
    background-color: Black;
    border:1px solid gray;
    }
    .btn:hover
    {
    background-color: Gray;
    }
    .btn:focus
    {
    background-color: White;
    }
    
    </style>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    <asp:TextBox ID="TextBox1" CssClass="btn" runat="server"></asp:TextBox>
    </div>
    </form>
    </body>
    </html>
    هرچند تو اون صفحه ای که ایجاد میکنی خط اول و پاک نکن یعنی خط زیر رو :
    کد HTML:
    <%@ Page Language="C#‎‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default3.aspx.cs" Inherits="Default3" %>
    می دونید دوست عزیز مشکل مرورگره با ie این کد جواب نمیده ولی با فایرفاکس جواب میده این بده که

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    دوستان علت چیه که در مرورگر ie این کد جواب نمیده

  21. #21

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط yekta64 مشاهده تاپیک
    دوستان علت چیه که در مرورگر ie این کد جواب نمیده
    از تو visual Studio اجرا کنید تویه ie هم مشکلی نداره.

  22. #22

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    این هم برای حل مشکل ie:
    به دوخط اول که به فایل HTML اضافه شده دقت کنید!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط website.expert مشاهده تاپیک
    این هم برای حل مشکل ie:
    به دوخط اول که به فایل HTML اضافه شده دقت کنید!
    والا نمیدونم چرا جواب نمیده یعنی ممکنه ربطی به مسترپیچ داشته باشه؟؟؟

    این دو خط کد html عینا توی مسترپیج هستن ولی جواب نمیده
    من این کدها رو یه یه فایب .css مینویسم ربطی داره به نظرتون؟

  24. #24

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط yekta64 مشاهده تاپیک
    والا نمیدونم چرا جواب نمیده یعنی ممکنه ربطی به مسترپیچ داشته باشه؟؟؟

    این دو خط کد html عینا توی مسترپیج هستن ولی جواب نمیده
    من این کدها رو یه یه فایب .css مینویسم ربطی داره به نظرتون؟
    نه به هیچ وجه!
    اگه میتونید نمونه بذارید.
    بهتره.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: تغییر حالت button با حرکت ماوس بر روی آن

    نقل قول نوشته شده توسط website.expert مشاهده تاپیک
    نه به هیچ وجه!
    اگه میتونید نمونه بذارید.
    بهتره.
    بسیار مننون از راهنماییتون درست شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر تصویر imagebutton هنگام حرکت ماوس
    نوشته شده توسط H_Shaikhnezhad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 22 مهر 1393, 09:40 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1388, 12:07 عصر
  3. نشان دادن Hint یک شی بدون حرکت ماوس روی اون
    نوشته شده توسط Habib_e_c در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 13:03 عصر
  4. حرکت ماوس روی CR Viewer
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1384, 00:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •