نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دلیل عمل نکردن دکمه close form در پروژه تمرینی

  1. #1

    Question دلیل عمل نکردن دکمه close form در پروژه تمرینی

    بادرود خدمت دوستان
    من یه فایل تمرینی دارم که باید دکمه Close form در این پروژه کار hide کردن رو انجام بده که متاسفانه یه جای کار بنده مشکل داره و در پایین برنامه قسمت Error List هم یه سری خطاهای نمایش میده !
    ممنون میشم دوستان پروژه رو ببینند و جایی که مشکل به وجود آمده رو تصحیح کنن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: دلیل عمل نکردن دکمه close form در پروژه تمرینی

    شما در ایونت دکمه اول فرم را تعریف کردهاید و فقط در همین دکمه اعتبار دارد در دکمه دومی این فرم شناخنه شده نیست

  3. #3

    نقل قول: دلیل عمل نکردن دکمه close form در پروژه تمرینی

    نقل قول نوشته شده توسط myasahmadi مشاهده تاپیک
    شما در ایونت دکمه اول فرم را تعریف کردهاید و فقط در همین دکمه اعتبار دارد در دکمه دومی این فرم شناخنه شده نیست
    بله دقیقا همینطوره و در آموزشی هم که باهاش پیش میرم یه توضیح ناقصی داد و بهش اشاره کرد ولی روش درست کردن این مشکل به وجود اومده رو نشون نداد !!!
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

  4. #4

    نقل قول: دلیل عمل نکردن دکمه close form در پروژه تمرینی

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_hidden مشاهده تاپیک
    بله دقیقا همینطوره و در آموزشی هم که باهاش پیش میرم یه توضیح ناقصی داد و بهش اشاره کرد ولی روش درست کردن این مشکل به وجود اومده رو نشون نداد !!!
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    کدهاتون رو به این صورت تغییر بدین:

    Form1 f1 = new Form1();
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    f1.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen;
    f1.Size = new Size(100, 100);
    f1.TopMost = true;
    f1.Show();
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    f1.Close();
    }


    ویرایش شد!

  5. #5

    نقل قول: دلیل عمل نکردن دکمه close form در پروژه تمرینی

    نقل قول نوشته شده توسط sr2m72 مشاهده تاپیک
    کدهاتون رو به این صورت تغییر بدین:

    Form1 f1 = new Form1();
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    f1.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen;
    f1.Size = new Size(100, 100);
    f1.TopMost = true;
    f1.Show();
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    f1.Close();
    }


    ویرایش شد!


    باتشکر از شما دوست عزیز ولی متاسفانه جواب نداد !!!

    این عین چیزیه که تو آموزش انجام داده و جواب نداد متاسفانه
        public partial class main_frm : Form
    {
    Form newfrm = new Form();
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    newfrm.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen;
    newfrm.Size = new Size(100, 100);
    newfrm.TopMost = true;
    newfrm.Show();
    }
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //Hides the newfrm forms!

    /*
    Hides the newfrm forms!
    */
    newfrm.Close();
    }
    }
    }



    و این هم عین چیزی که خودتون زحمت کشیدید و درست کردید
    namespace usingforms
    {
    public partial class main_frm : Form
    {
    Form newfrm = new Form();
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    newfrm.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen;
    newfrm.Size = new Size(100, 100);
    newfrm.TopMost = true;
    newfrm.Show();
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    newfrm.Close();
    }
    }
    }


    جالب اینجاست در هر دو نوع کد زدن این خطا رو پایین برنامه میده ...

    Error 1 'usingforms.main_frm' does not contain a definition for 'main_frm_Load' and no extension method 'main_frm_Load' accepting a first argument of type 'usingforms.main_frm' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) C:\Users\mehdi\Desktop\my project\main_frm.Designer.cs 68 55 usingforms

  6. #6

    نقل قول: دلیل عمل نکردن دکمه close form در پروژه تمرینی

    داداش اين كدها مشكلي ندارن و تست شده اند.
    شما يه پروژه جديد ايجاد كنيد و كدهاتون رو اونجا بنويسيد بينم حل ميشه يا نه؟؟

    موفق باشيد!!

  7. #7

    نقل قول: دلیل عمل نکردن دکمه close form در پروژه تمرینی

    باتشکر از شما دوست عزیز
    مشکل برطرف شد
    من این رو جا انداخته بودم

     Form newfrm = new Form();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل عمل نکردن : BackgroundWorker1.CancelAsync() ???
    نوشته شده توسط si6arp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 06 آذر 1389, 10:46 صبح
  2. سوال: دلیل عمل نکردن كليد های ctrl+c يا ctrl+v در فرمهای MDI؟
    نوشته شده توسط reg_google در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 11:27 صبح
  3. سوال: دلیل عمل نکردن دستور if در این کد چیست؟
    نوشته شده توسط manager_mrd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1389, 10:50 صبح
  4. دکمه Close
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 19:02 عصر
  5. داشتن یک فرم بدون دکمه Close
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 بهمن 1382, 15:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •