نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال در مورد trycatch

  1. #1

    سوال در مورد trycatch


    Regex regex = new Regex(@"^([\w\.\-]+)@([\w\-]+)((\.(\w){2,3})+)$");
    if (!regex.Match(textBox1.Text).Success)
    {
    throw new Exception("ایمیل را درست وارد کنید");
    }

    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }


    سلام دوستان
    کد بالا مشخص میکنه که کاربر باید حتما در کادر ایمیل را بطور صحیح وارد بکنه .
    سوال من این است که آیا کسی کدی در رابطه با طرز وارد کردن تاریخ رو داره
    یعنی کاربر حتما باید در کادر یک تاریخ را وارد کند
    مثل
    22/10/2010

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: سوال در مورد trycatch

    با Regex راحت میشه کنترل کرد

    22/10/2010
    یه همچین چیزی
    Regex regex = new Regex(@"(\d{4})/(\d{2})/(\d{2})");

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: سوال در مورد trycatch

    من برای رفع این مشکل تابع نوشتم
    اگر بعد از وارد کردن تاریخ جلوش اسم روزش رو نوشت یعنی تاریخ ورودی درسته!
    بفرمائید :
     try
    {
    DateTime dt = new DateTime(2013, 01, 21);
    label2.Text = dt.DayOfWeek.ToString();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("تاریخ وارد شده اشتباه است");
    }


    موفق باشی

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    نقل قول: سوال در مورد trycatch

    نقل قول نوشته شده توسط rasoulkaka مشاهده تاپیک

    Regex regex = new Regex(@"^([\w\.\-]+)@([\w\-]+)((\.(\w){2,3})+)$");
    if (!regex.Match(textBox1.Text).Success)
    {
    throw new Exception("ایمیل را درست وارد کنید");
    }

    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }






    سلام دوستان
    کد بالا مشخص میکنه که کاربر باید حتما در کادر ایمیل را بطور صحیح وارد بکنه .
    سوال من این است که آیا کسی کدی در رابطه با طرز وارد کردن تاریخ رو داره
    یعنی کاربر حتما باید در کادر یک تاریخ را وارد کند
    مثل
    22/10/2010
    سلام
    خوب اکسپشن رو استفاده کن اگه تو ویندوز اپلیکیشن هستی که از masked textbox استفاده میکنی و قالبشو انتخاب میکنی اگرم که تحت وب هست پروژت که از RegularExpressionاستفاده میکنی و تو خصوصیتvalidation exception
    \d{4}\w\d\d\w\d\d

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: سوال در مورد trycatch

    نقل قول نوشته شده توسط asanbest مشاهده تاپیک
    سلام
    خوب اکسپشن رو استفاده کن اگه تو ویندوز اپلیکیشن هستی که از masked textbox استفاده میکنی و قالبشو انتخاب میکنی اگرم که تحت وب هست پروژت که از RegularExpressionاستفاده میکنی و تو خصوصیتvalidation exception
    \d{4}\w\d\d\w\d\d
    سلام
    حرف شما درسته ولی اگر کاربر زد : 2013/55/55 اینجا تکلیف چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد توابع !
    نوشته شده توسط toxi_boy733 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 21:02 عصر
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یه سوال در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط structures_c در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:23 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •