نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کلیک کردن روی دکمه با فشار دادن enter

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    36

    کلیک کردن روی دکمه با فشار دادن enter

    سلام
    میخوام برنامه طوری باشه که با فشار دادن enter برنامه روی یه دکمه کلیک کنه.
    از visual stadio استفاده میکنم؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله gigelaknak : شنبه 23 دی 1391 در 19:55 عصر

  2. #2

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه با فشار دادن enter

    نقل قول نوشته شده توسط gigelaknak مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام برنامه طوری باشه که با فشار دادن enter برنامه روی یه دکمه کلیک کنه.
    از visual stadio استفاده میکنم؟؟
    سلام.

    if (e.KeyChar == 13)
    {
    button3_Click(sender, e);
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    36

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه با فشار دادن enter

    ممنون ولی من این رو کجا بذارم ؟
    خودش میگه الگوی Keychar رو نداره اصلا !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه با فشار دادن enter

    توی keypress یا keydown بنویس

    حالا بستگی داره رو چه قیمتی میخای عمل کنه رو فرم یا یه تکس باس یا چک باکس ...

    توی keydown همون کنترل

  5. #5

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه با فشار دادن enter

    قبل از اين كارها بايد خاصيت keypreview فرم را true كننين

  6. #6

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه با فشار دادن enter

    نقل قول نوشته شده توسط gigelaknak مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام برنامه طوری باشه که با فشار دادن enter برنامه روی یه دکمه کلیک کنه.
    از visual stadio استفاده میکنم؟؟
    فرم تون یک مشخصه AcceptButton داره، روی اون دکمه تنظیم اش کنید.

  7. #7

    نقل قول: کلیک کردن روی دکمه با فشار دادن enter

    نقل قول نوشته شده توسط gigelaknak مشاهده تاپیک
    ممنون ولی من این رو کجا بذارم ؟
    خودش میگه الگوی Keychar رو نداره اصلا !
    همون طور که جناب saied_hacker فرمودند باید این کد رو توی رویداد keypress اون شی که میخواهید این کار رو روی اون انجام بدین بنویسید.
    موفق باشید!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کلیک کردن روی یک دکمه و پخش یه صدا
    نوشته شده توسط JaVa در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 22:42 عصر
  2. سوال: از بین رفتن خصوصیت cssclass دکمه پس از کلیک کردن روی آن
    نوشته شده توسط majesticsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 23 تیر 1391, 16:42 عصر
  3. با کلیک کردن روی یک دکمه در گریدویو ، رنگ اون سطر عوض بشه.
    نوشته شده توسط omid6630 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1390, 16:55 عصر
  4. سوال: حرکت بین سطر های یه دیتا گرید با کلیک کردن روی دکمه
    نوشته شده توسط ahmad_ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 19:23 عصر
  5. سوال: چگونه کلیک کردن روی دکمه با استفاده از کد نویسی؟
    نوشته شده توسط dr.pantagon در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1388, 21:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •