نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    سلام خدمت اساتید
    ایا میشه تابع جاوا اسکریپتی رو که مثلا در صفحه default1 نوشتم رو در صفحه دیگه ای (مثلا default2) فراخونی کنم؟
    (نمیخوام این اسکریپت رو در هر دو صفحه داشته باشم)
    ممنون از دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    آره اگه اون اسکریپت رو تو صفحه مسترپیج بنویسی هرجا بخوای میتونی فراخونی کنی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    مهندس جان
    ممنون ازت.شاید منظورمو بد بیان کردم
    من تو اون صفحه اولی یک تابع جاوا اسکریپت نوشتم.حالا میخوام این تابع رو در صفحه دوم فراخونی کنم.(کارم یخورده عجیب غریبه) ولی کاری رو که کلید زدم باید به همین منوال ادامه بدم.حالا میشه راهنمایی بفرمایین چطور تابعی رو که در صفحه اول نوشتم رو در صفحه دوم فراخونی کنم؟
    (بدون مستر پیج اخه تابع مقادیری رو از کنترل ها میگیره و یه کارایی انجام میده)
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    مهندس جان من در این مورد فکر خواصی به ذهنم نمیرسه . هرچند شما میتونی توابعی رو که در صفحه اول نوشتی و داخل یه فایل js قرار بدی و اونوقت میتونی به هر صفحه که دوست داری همون فایلها رو لینک کنی. هرچند فکر کنم این روش غیر منطقی باشه .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    ممنونم ازت
    ولی همونجور که عرض کردم من در صفحه اول مقادیری رو از کنترلهای تکست باکس و گرید میگیرم.(پس نمیشه یا نمیتونم این مقادیر رو در صفحه دوم بشناسونم)
    ولی باید با یه روشی این تابع رو در صفحه دوم فراخونی کنم
    دارم رو یه فرم مدیریتی به صورت فول ایجکس (جی کوئری - ایجکس) کار میکنم.(فارغ از کنترلهای Ms Ajax و update Panel و ...)
    دوستان و اساتید به دادم برسید. ایا روشی برای این فراخونی نیست واقعا؟

  6. #6

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    نقل قول نوشته شده توسط mahdidabaghi مشاهده تاپیک
    ممنونم ازت
    ولی همونجور که عرض کردم من در صفحه اول مقادیری رو از کنترلهای تکست باکس و گرید میگیرم.(پس نمیشه یا نمیتونم این مقادیر رو در صفحه دوم بشناسونم)
    ولی باید با یه روشی این تابع رو در صفحه دوم فراخونی کنم
    دارم رو یه فرم مدیریتی به صورت فول ایجکس (جی کوئری - ایجکس) کار میکنم.(فارغ از کنترلهای Ms Ajax و update Panel و ...)
    دوستان و اساتید به دادم برسید. ایا روشی برای این فراخونی نیست واقعا؟

    ببین کارتو راه می ندازه


    <script type="text/javascript">
    function SendParent(id, name) {
    var rs = new Object();
    rs.a = id;
    rs.b = name.toString();
    window.returnValue = rs;
    window.close();
    return false;
    }

    </script>




    صفحه اول که کنترلاتو بفرستی

    function SelectParent() {
    var rs = window.showModalDialog("SelectParentTree.aspx", "", "dialogLeft:287px;dialogTop:110px;dialogWidth:500p x;dialogHeight:500px")
    if (rs != null) {

    document.getElementById("DDPlaceParentEdit").value = rs.a;

    }
    }

  7. #7

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    ببین دوست عزیز کاری که من کردم اینه.میام اطلاعات یه صفحه مثلا ایدی یه لینک یا یه کنترلی رو به صفحه دیگه میفرستم .با توجه به گفته خودتون اینو گفتم
    ؛ولی همونجور که عرض کردم من در صفحه اول مقادیری رو از کنترلهای تکست باکس و گرید میگیرم.(پس نمیشه یا نمیتونم این مقادیر رو در صفحه دوم بشناسونم)؛


    حالا اگه همین بگین تا کامل براتون بگم.
    دوست عزیز کامل توضیح بده میخایی چیکار کنی.تا دوستان بهتر بتونند کمکت کنند.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    ممنون از جوابتون
    میشه یه لطفی کنید و همون سمپلی که بالا فرمودین رو به صورت کامل اینجا آپ کنید؟
    عرض کردم که من تابع myfunc()
    function myfunc()
    {
    alert('Help Me');
    }

    رو در صفحه default1.aspx دارم و میخوام این تابع رو در صفحه default2.aspx فراخونی کنم.
    ولی بنا به اون کدی که دارم نمیتونم این اسکریپت رو در هر دو صفحه لینک کنم.
    ایا این فراخونی میسر هست یا نه؟

  9. #9

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    نقل قول نوشته شده توسط mahdidabaghi مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون
    میشه یه لطفی کنید و همون سمپلی که بالا فرمودین رو به صورت کامل اینجا آپ کنید؟
    عرض کردم که من تابع myfunc()
    function myfunc()
    {
    alert('Help Me');
    }

    رو در صفحه default1.aspx دارم و میخوام این تابع رو در صفحه default2.aspx فراخونی کنم.
    ولی بنا به اون کدی که دارم نمیتونم این اسکریپت رو در هر دو صفحه لینک کنم.
    ایا این فراخونی میسر هست یا نه؟
    خوب دوست عزیز شما در صفحه دوم که میخای تابع رو فراخوانی کنی میخوای بصورتی باشه
    بصورت فرزند و پدری میخای (پاپاپ ) یا کلا میخای یه صفحه دیگه بصورت کامل باز شه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    نه نمیخوام یه صفحه دیگه باز شه.فقط میخوام با کلیک روی باتنی که در صفحه default2.aspx دارم بره و تابع myfunc رو در صفحه اول فراخونی کنه (بدون باز شدن صفحه دیگه)
    ممنون که تایم میذارین

  11. #11

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    دوست عزیز خودت یکم فکر کن.چطوری میشه شما از صفحه ۱ با زدن دکمه میری داخل صفحه ۲ و میخادید با زدن دکمه در صفحه ۲ تابعی که در صفحه ۱ بود رو اجرا کنی .

    تمامی اشیا در زمان بسته شدن صفحه از بین میره . اونجور یبگم اصلا غیر ممکن شما تابع رو تو صفحه دیگه فراخوانی کنی(تابع اسکریپت در سمت کلاینت یا اچ تی ام ال خودمون).شما فقط مقدار یه تابع رو می تونی صفحه دیگه نشون بدی ولی نمی تونی دوباره فراخوانیش کنی.
    گشتم نبود نگرد نیست

    کد HTML:
    <html><head><script LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript">    function openWindow(){        WREF = window.open("test2.html","test2",'width=550,height=650');        if(!WREF.opener){ WREF.opener = this.window; }    }
        function getValue(val){        newVal = 5 * val;        return newVal;    }
        var globalGetValue = this.getValue;
    </script></head>
    <body><a HREF="javascript:void(0);" onClick="openWindow();">Open the window</a></body></html>
    کد HTML:
    <html><head></head><body><script LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript">document.write("This is 5 x 7: " + opener.globalGetValue(7));</script></body></html>

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    آخه دوست عزیز ، من نمیدونم واقعا شما چه کار کردین ولی چرا اصرار دارین کا یه کار اشتباه رو ادامه بدین. !!!!! توابع JS رو داخل فایل Java Script قرار بدین. هر وقت خواستین توی هر صفحه ای میتونین فایل رو به صفحه اضافه کنین و از توابع استفاده کنین.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 13 خرداد 1393, 13:45 عصر
  2. سوال: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت به وسیله کدهای ی شارپ
    نوشته شده توسط mahdidabaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 آبان 1391, 12:00 عصر
  3. سوال: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت در حالت استفاده از مستر پیج
    نوشته شده توسط ghazal4843 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 12:47 عصر
  4. فراخوانی تابع serverside از یک تابع جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط saranaseri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 08:50 صبح
  5. سوال: چگونگی فراخوانی کدهای Csharp از تابع جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط hesamsalehnamadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 00:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •