نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در تعریف تابع

  1. #1

    Red face مشکل در تعریف تابع

    سلام
    سلام من میخوام یه تابع به شکل زیر تعریف کنم ولی نوع داده ای کریستال ریپورت نمیشناسه
    من چه namespace باید اضافه کنم؟
    ضروریه
    لطفا راهنمایی کنید

    public void func_crystal(CrystalReport cry)
    {

    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: مشکل در تعریف تابع

    سلام.
    اگه dllهای مورد نیاز کریستال به پروژتون اضافه شده باشه میتونید اینکار رو بکنید :
    روی عبارت CrystalReport راست کلیک کنید و گزینه Resolves رو انتخاب کنید. بعد از آیتم های روبروی آن یکی رو انتخاب کنید.(البته اینکار رو میتونید با کلیدهای ترکیبی Ctrl+. هم انجام بدین.)
    اگه گزینه Resolves وجود نداشت یعنی اینکه فایلهای dll کریستال به پروژتون اضافه نشده!!!

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تعریف تابع

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    سلام.
    اگه dllهای مورد نیاز کریستال به پروژتون اضافه شده باشه میتونید اینکار رو بکنید :
    روی عبارت CrystalReport راست کلیک کنید و گزینه Resolves رو انتخاب کنید. بعد از آیتم های روبروی آن یکی رو انتخاب کنید.(البته اینکار رو میتونید با کلیدهای ترکیبی Ctrl+. هم انجام بدین.)
    اگه گزینه Resolves وجود نداشت یعنی اینکه فایلهای dll کریستال به پروژتون اضافه نشده!!!

    موفق باشید
    مرسی دوست عزیزم
    من چه dll هایی باید به برنامه اضافه کنم؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در تعریف تابع

    نقل قول نوشته شده توسط نیکناز مشاهده تاپیک
    مرسی دوست عزیزم
    من چه dll هایی باید به برنامه اضافه کنم؟
    تا اونجایی که می دونم شما وقتی یک صفحه reports در پروژه add می کنید این dll به رفرنس ها اضافه میشه
    روی پروژه کلیک راست کنید بعد Add سپس New Item

  5. #5

    نقل قول: مشکل در تعریف تابع

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    تا اونجایی که می دونم شما وقتی یک صفحه reports در پروژه add می کنید این dll به رفرنس ها اضافه میشه
    روی پروژه کلیک راست کنید بعد Add سپس New Item
    میدونم این کارارو که کردم تو پوشه رفرنس هم دیدم که dll اضافه شده
    چیکار کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تعریف نامحدود متغییر و استفاده در تابع
    نوشته شده توسط Amir Sadjad در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 21:51 عصر
  2. مشکل در تعریف نوع ntext
    نوشته شده توسط m_kafman در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1384, 00:59 صبح
  3. مشکل در تعریف مجموعه ها
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1383, 08:57 صبح
  4. مشکل در فهم تابع ها و byref و byval
    نوشته شده توسط white fox در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1383, 21:21 عصر
  5. چگونگی تعریف تابع با دو خروجی ؟؟
    نوشته شده توسط m_reza در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 16:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •