نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: وقتی رویداد یک button در حال اجرا هستش و button غیرفعال می شه من می خوام غیرفعال نشه ...

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    وقتی رویداد یک button در حال اجرا هستش و button غیرفعال می شه من می خوام غیرفعال نشه ...

    دوستان وقتی رویداد یک button در حال اجرا هستش و button غیرفعال می شه من می خوام غیرفعال نشه و کار کنه یعنی وقتی رویداد در حال اجرا هست بشه دوباره روی button کلیک کرد و اون رویداد دوباره اجرا بشه

  2. #2

    نقل قول: وقتی رویداد یک button در حال اجرا هستش و button غیرفعال می شه من می خوام غیرفعال نشه ...

    با اجازه اساتيد

    فك كنم بايد كد رويدادو داخل thread بنويسي و هر وقت كليك كرد اون thread رو اجراش كني

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hamedAdmin
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    58

    نقل قول: وقتی رویداد یک button در حال اجرا هستش و button غیرفعال می شه من می خوام غیرفعال نشه ...

    تا اونجایی که منم اطلاع دارم همین تنها راهشه

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    با اجازه اساتيد

    فك كنم بايد كد رويدادو داخل thread بنويسي و هر وقت كليك كرد اون thread رو اجراش كني

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: وقتی رویداد یک button در حال اجرا هستش و button غیرفعال می شه من می خوام غیرفعال نشه ...

    چ کاری رو می خواین انجام بدین؟
    بصورت آسنکرون می تونین انجامش بدین (در واقع همون thread دیگر)
    از backgroundWorker هم می تونین استفاده کنین اینجور وقتا کارا رو راحت می کنه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: وقتی رویداد یک button در حال اجرا هستش و button غیرفعال می شه من می خوام غیرفعال نشه ...

    من از thread استفاده کردم button فعال نگه می داره ولی وقتی مجدد روش کلیک می کنی تا پایان عملیات thread برنامه هنگ می کنه من در واقع می خوام با کلیک مجدد روی همون button ادامه عملیات رو متوقف کنم...

    کدیهم که در button استفاده کردم ابنه...


    if (i == 0)
    {
    i = 1;
    Stop =

    false;

    btnControl.Text =

    "قطع عملیات";

    th1 =

    new System.Threading.Thread(new System.Threading.ThreadStart(Control));

    th1.Start();

    }

    elseif (i == 1)

    {

    i = 0;

    btnControl.Text =

    "کنترل اسناد";

    Stop =
    true;

    th1 =
    null;

    }



    لطفا کمک کنید....

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: وقتی رویداد یک button در حال اجرا هستش و button غیرفعال می شه من می خوام غیرفعال نشه ...

    با سلام
    از متود Application.DoEvents درون متود و حلقه ها استفاده کنید، احتمالا مشکل حل شود.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: وقتی رویداد یک button در حال اجرا هستش و button غیرفعال می شه من می خوام غیرفعال نشه ...

    همونطور ک گفتم از BackgroundWorker استفاده کنید.

    زمانی که چند کار همزمان می خواین انجام بدین و همزمان با کنترلهای روی فرمتون هم سرو کار دارین (یعنی با ترد مربوط ب UI می خواین همزمان کار کنید)، راحت تره ک از BackgroundWorker‌ استفاده کنید ک درگیر Invoke های جور واجور (چون مثلا اگه کنترلی روی یک ترد (معمولا ترد اصلی ک مربوط ب UI هست) ایجاد شده باشه و بخواین از ترد دیگه بهش دسترسی داشته باشید در حالت عادی CrossThreadingException می خورین و باید invoke انجام بدید تا ب ترد مالک اون کنترل برسین) و exception های مربوط ب thread ها از جمله CrossThreading نشین ، بهتره از BackgroundWorker استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1391, 18:39 عصر
  2. ایجاد رویداد در حال اجرا و انتصاب آن
    نوشته شده توسط Modernidea در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 15:54 عصر
  3. سوال: افزودن رویداد به اشیا در حال اجرا
    نوشته شده توسط benighted.boy در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 14:40 عصر
  4. ایجاد button در حال اجرا
    نوشته شده توسط reyhane در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 فروردین 1386, 22:02 عصر
  5. ساخت button در حال اجرا
    نوشته شده توسط fateme62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1385, 01:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •