نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش همزمان ستونهای جدول بانک اطلاعاتی و ستونهای خاصیت columns

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار jprogramer
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان شهر
    پست
    31

    Thumbs up نمایش همزمان ستونهای جدول بانک اطلاعاتی و ستونهای خاصیت columns

    با سلام خدمت همه
    ابتدا خدمت دوستان عرض کنم که برای نمایش داده های بانک اطلاعاتی بنده با استفاده از خاصیت columns ،هدر ستونهای دیتا گریدویو را با عناوین(کد،نام،فامیلی،ادرس ، تلفن و عکس)تعیین کردم اما زمان لود شدن فرم هم ستونهایی که به کمک خاصیت columns مشخص کردم نمایش داده میشه و هم فیلدهای جدول مربوطه به همراه اطلاعات وارده در دیتاگریدویو نمایش داده میشن که من نمیخوام فیلدهای جدول از قبیل(codemosafer,namemosafer,familymosafer,... )نمایش داده بشن و فقط عناوین(کد،نام،فامیلی،ادرس ، تلفن و عکس)به همراه مقادیر جدول بانک اطلاعاتی نمایش داده بشن.کد مربوطه رو بصورت زیر نوشتم:
    string sqlstr = "select * from moshtary";
    SqlConnection con = new SqlConnection(strcon);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(sqlstr,con);
    DataSet ds = new DataSet();
    con.Open();
    da.Fill(ds,"customer");
    con.Close();
    dgvcustomer.AutoGenerateColumns = true;
    dgvcustomer.DataSource = ds.Tables[0];
    اینم نحوه نمایش اطلاعات:
    untitled.JPG
    در ضمن بانک اطلاعاتی اس کیو ال و زبان سی شارپ میباشد.امیدوارم دوستان بتونن کمک کنن
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: نمایش همزمان ستونهای جدول بانک اطلاعاتی و ستونهای خاصیت columns

    سلام
    به نظر من نیازی به تعیین columns ها به طور پیش فرض نیست شما می توانید اول اطلاعات بانک مورد نظر را به دیتاگرید لود کنید بعد خواص columns ها را با کد نویسی تغییر بده.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نمایش همزمان ستونهای جدول بانک اطلاعاتی و ستونهای خاصیت columns

    شما باید خاصیت DataPropertyName ستون هایی که در Designer فرم (Columns) اضافه میکنید رو برابر با نام ستون مورد نظرتون از دستابیس قرار بدین تا DataGridView، بفهمه شما این ستون رو برای کدون ستون داده تایین کردین و دیگه ستون اضافه تولید نکنه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار jprogramer
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان شهر
    پست
    31

    نقل قول: نمایش همزمان ستونهای جدول بانک اطلاعاتی و ستونهای خاصیت columns

    مر30 دست گلت درد نکنه کارم راه افتاد

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: معرفی کنترل جهت نمایش داده ای جدول بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط alimahdifar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1394, 14:10 عصر
  2. آیا برنامه ای برای نمایش وذخیره تصاویر در بانک اطلاعاتی دارید ؟
    نوشته شده توسط sayyadhunter1366 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1388, 21:21 عصر
  3. استفاده از دو جدول بانک اطلاعاتی در گزارش
    نوشته شده توسط mc_laren در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 22:37 عصر
  4. افزودن رکورد به جدول بانک اطلاعاتی از طریق SQLDataSource
    نوشته شده توسط nightHunter در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1387, 23:34 عصر
  5. یافتن رکورد تکراری در یک جدول (بانک اطلاعاتی)
    نوشته شده توسط fahimi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1382, 12:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •