نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش عکس در background بدون دادن آدرس فایل

  1. #1

    نمایش عکس در background بدون دادن آدرس فایل

    من چند تا button تو فرمم دارم، میخوام با زدن هرکدوم یک عکس خاصی رو به عنوان background انتخاب
    اما نمیخوام از این کد برم
     this.BackgroundImage = Image.FromFile(@"d:\image\aaa.jpg");


    چون این کد مشکلی که داره اینه که اگه عکسم از این آدرس پاک بشه یا کات بشه دیگه اون عکسو نشون نمیده. میخوام یه کاری کنم که بدون دادن آدرس عکس مورد نظرمو نشون بده
    خودم فک میکنم باید باید برم تو پراپرتی background image و عکس هایی که میخوام رو import کنم اما نمیدونم چجوری باید بگم با کلیک کردن button1 کدوم عکسو نشون بده و با کلیک کردن button2 کدوم عکسو؟
    لطفا اگه راهی هست راهنماییم کنید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش عکس در background بدون دادن آدرس فایل

    سلام دوست عزیز
    شا می تونی عکس رو رسورس کنی بعد در برنامه استفاده کنی به این شکل
    از منوی Project گزینه Properties (آخری یا یکی مونده به آخری) رو انتخاب کنید و سپس به قسمت Resources بروید و عکس هایتان رو در اونجا Drag and Drop کنید
    کد :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.BackgroundImage = Properties.Resources.Tulips;
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.BackgroundImage = Properties.Resources._1_khoda; //Name Ax Resource shode
    }


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: نمایش عکس در background بدون دادن آدرس فایل

    با سلام
    شما میتونید از imagelist (اگه اشتباه نکنم) استفاده کنید. که یه شی هست تو آبجکتهایسمت چپ برنامه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش عکس در background بدون دادن آدرس فایل

    نقل قول نوشته شده توسط group45 مشاهده تاپیک
    با سلام
    شما میتونید از imagelist (اگه اشتباه نکنم) استفاده کنید. که یه شی هست تو آبجکتهایسمت چپ برنامه
    بله درسته اینم امکان داره این نمونه رونگاه کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش بخشی از یک عکس و background-repeat دادن به آن
    نوشته شده توسط reza_edu در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 20:34 عصر
  2. سوال: بدست آوردن هندل برنامه با دادن آدرس فایل
    نوشته شده توسط loo30fer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1390, 16:05 عصر
  3. سوال: دادن آدرس فایل بصورت دستی به کنترل File Upload
    نوشته شده توسط roomezonline در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1390, 13:31 عصر
  4. انواع دادن آدرس فایل
    نوشته شده توسط man4toman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 14:16 عصر
  5. وصل کردن دیتابیس به DNS یا دادن آدرس فایل
    نوشته شده توسط gorgorotsoft در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1385, 16:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •