نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ایراد این دو خط کد کجاست

  1. #1

    ایراد این دو خط کد کجاست

    با این دو خط کد تکست باکس را از کمبو باکس راست به چپ میکنیم واما چرا دوباره به حالت قبلی برنمیگردد


    if ( combobox.SelectedText != "Persian")
    {
    this.textbox.RightToLeft = RightToLeft.Yes;

    }
    else
    this.textbox.RightToLeft = RightToLeft.No;



    و اگر بخواهیم SelectedText های عربی و اوردو و عبری هم اضافه کنیم چکار باید بکنیم
    البته میشه از 4 تا if بکار برد ولی خوب نیست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: ایراد این دو خط کد کجاست

    if (combobox.SelectedItem.ToString() != "Persian")
    {
    this.textbox.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    }
    else
    this.textbox.RightToLeft = RightToLeft.No;

    سوال دوم رو نمی فهمم ؟؟؟

    اگه منظورت اینه که تعداد if هات زیاد نشه بهترین راه switch هس:
    string s = comboBox1.SelectedItem.ToString();
    switch (s)
    {
    case "persian":
    case "arabic":
    case "ooooo":
    {
    // right to left
    break;
    }
    case "english":
    {
    // left to right
    break;
    }
    }

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایراد این دو خط کد کجاست

    سلام
    بفرمائید :

     private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (comboBox1.Text == "Persian")
    {
    textBox1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    }
    else
    {
    textBox1.RightToLeft = RightToLeft.No;
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: ایراد این دو خط کد کجاست

    با درود
    در یک کمبو باکس حدود 90 تا زبان کشورها نوشته شده است از بین آنها چند تا زبان مانند فارسی عربی و عبری و اردو از راست به چپ نوشته میشوند
    حال وقتی فارسی یا مثلا اردو را کلیک میکنیم تکست باکس ما از راست به چپ شود و در حالت غیره از چپ به راست
    میشه همین ها را با جملات شرطی if نوشت ولی نمیخواهم از جملات شرطی if استفاده کنم
    درضمن اون دوخطی که نوشته ام تکست باکس در صورت انتخاب فارسی از راست به چپ میشود ولی اگر از فارسی به انگلیسی بپریم تکست باکس در همان حالت قبلی راست به چپ میماند که ایراد کد است
    میخواهم وقتی غیر از فازسی آلمانی یا انگلیسی را انتخاب میکنیم تکست باکس از چپ به راست شود

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایراد این دو خط کد کجاست

    سلام دوست عزیز

    تکست باکس در همان حالت قبلی راست به چپ میماند که ایراد کد است
    این مشکل که با کدی که گذاشتم حل شد

    از Else if می تونی استفاده کنی کارش همینه !
    ولی Switch بهتر و راحت تره

    در ضمن چون دو حالت بیشتر نداره خیلی راحت می تونی در یک خط چند شرط قرار بدی !
    یا RTF هست یا نیست !

    مثلا:
    private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (comboBox1.Text == "Persian" || comboBox1.Text == "Germany" || comboBox1.Text == "English")
    {
    textBox1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    }
    else
    {
    textBox1.RightToLeft = RightToLeft.No;
    }
    }


    به همین راحتی !
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza_Nazem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: ایراد این دو خط کد کجاست

    آیا combox به یک منبع داده Bind
    شده است ؟

    اگه اینطوریه : یک فیلد (خاصیت ) به منبع داده ات اضافه کن که مشخص میکنه زبان RTL یا LTR . بعد انتخاب زبان در combobox با مقدار اون فیلد می تونی نوع زبان رو بفهمی

  7. #7

    نقل قول: ایراد این دو خط کد کجاست

    مرسی از دوستان
    لطف کردید
    متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. ایراد این کد در کجاست که برنامه کار نمیکند
    نوشته شده توسط docendo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1391, 18:16 عصر
  2. سوال: ایراد این پروِژه کجاست ؟
    نوشته شده توسط thekhosrow در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1391, 07:20 صبح
  3. سوال: ایراد این کد کجاست لطفا (فوری)
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1388, 00:41 صبح
  4. ایراد این کد کجاست ؟ (اکتیو ریپورت)
    نوشته شده توسط maryamb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 16:05 عصر
  5. ایراد این تکه کد کجاست ؟
    نوشته شده توسط Mahsa Hatefi در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 21:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •