نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: transparent کردن فرم

  1. #1

    transparent کردن فرم

    چجوری میشه یه فرم رو transparent کرد؟؟
    من که از این کد رفت error داد : Control does not support transparent background colors

    کدی که من نوشتم این بود:
    this.BackColor = Color.Transparent;

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: transparent کردن فرم

    this.Opacity = 50;

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: transparent کردن فرم

    سلام
    به این صورت امتحان کنید:

    this.TransparencyKey = this.BackColor;
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4

    نقل قول: transparent کردن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    this.Opacity = 50;
    مقدار این دستور به صورت درصد هست و میشه فرم رو به صورت کاملا شفاف یا نیمه شفاف در اورد
    ضمنا کنترل های روی فرم هم به همون اندازه شفاف یا نیمه شفاف میشه. با همین دستور میشه کاری کرد که فقط فرم شفاف یا نیمه شفاف بشه؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: Transparent کردن فرم بدون Transparent شدن اشیاء موجود بر روی فرم
    نوشته شده توسط kitcat_m18 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 19:39 عصر
  2. transparent کردن فرم
    نوشته شده توسط masuodv در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 17:50 عصر
  3. سوال: region و transparent کردن فرم
    نوشته شده توسط aidin_behnood در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 12:37 عصر
  4. transparent کردن قسمتی از فرم
    نوشته شده توسط specialim در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 دی 1386, 11:26 صبح
  5. transparent کردن عکس روی فرم
    نوشته شده توسط majid_afra222 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1383, 06:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •