نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: DLookup با دو شرط

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    DLookup با دو شرط

    همچین امکانی در DLookup وجود داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    بله مثل اینکه میشه
    DLookup("[LastName]", "Employees", _
    "Month([BirthDate]) = " & Month(Date) & " And Day([BirthDate]) _
    = " & Day(Date))

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    840
    ممنون
    ایا برای پر کردن فیلدی مطابق با شرایط فیلد دیگر بکار برده میشه اگر ممکنه یه مثال بزنید (مثل vlookup اکسل)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    نقل قول نوشته شده توسط moustafa
    ممنون
    فیلدی مطابق با شرایط فیلد دیگر
    متوجه نمیشم ؟!!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    840
    من اگه استنباط را بگم ممکنه بحث به بیراه بره میشه لطف کنی با یک مثال بگی کجا کاربرد داره تا دیگران هم استفاده کنند
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله moustafa : شنبه 20 اسفند 1384 در 17:29 عصر

  6. #6
    بازم سلام و تقاضای کمک
    من یه جدول دارم با دو یا سه کلید اولیه . حالا می خام با dlookup و یا FindFirst وجود رکوردی را در جدولم بگردم که اگر وجود دارد مثلا در فرمم فراخوانی کنم . وقتی از Dlookup با دو شرط که شاپرک جان گفته بودن استفاده کردم پیام می دهد که برای کنترل شرط دوم (فیلددوم ) باید کنترل مربوطه setfocus باشد پس دو شرط را در Dlookup kld نمی پذیرد . و وقتی توی یه رکوردست از FindFirst با دوشرط استفاده می کنم Error می ده .
    ' rs.FindFirst ("StID=" & Me.StID & "sal=" & Me.Sal)
    من توی جدول الف یه فیلد StID دارم و یه فیلد Sal که هردو کلید اصلیند و حالا توی فرمی دو فیلد با همین نامها وجود دارد و می خواهم با آپدیت یه کمبو یا هرکدوم از این دو فیلد ، وجود رکوردی را متوجه شوم . اگه راه بهتری هم سراغ دارید ممنون می شم برام بنویسید . تشکر می کنم
    از دوست خوبم شاپرک جان و آقای مصطفی عزیز و هر بزرگواری که مرا یاری دهد

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    840
    هردو را با & در یک فیلد یا تکس باکس ترکیب کن بعد با dlookup یک شرطی پیدا کن
    یا
    اگه با فیلتر مشکلی نداری بایه کوئری با دوشرط موجود فیلتر کن یا با تابع dcount تعداد ان را مشخص کن و....

  8. #8
    من همیشه برای حستجو در بانک یک فرم حستحو تهیه و یک یا چند تکست در آن می گذارم و یک باتن
    یک کواری تهیه میکنم و در قسمت شرطها - آن را به فرم جستجو و تکست هدایت میکنمforms!form1!text1 زمانی که کاربر تکست را پر می کند و باتن را فشار می دهد کواری فعال می شود و پاسخ میدهد

  9. #9
    از لطف دوستان تشکر می کنم . در فرمی که رکورد جدید وارد می شود (در جدولی که Stno و Salکلید هستند ) با آپدیت یا بعد از زدن دگمه ذخیره (در فرم unbound) می خواهم این کار انجام شود . پس استفاده از یه فرم ثانویه برای جستجو اینجا بکارم نمی آید . نکته ای که آقای مصطفی فرمودند بد نیست ، باشه تا امتحانش کنم . در مورد FindFirst چی کدی که نوشته ام ایرادش کجاست . در جایی دیده بودم که با این تابع دو فیلد را همزمان چک می کرد . اگه به جواب رسیدین ممنون می شم کدش رو برام اصلاح کنین . با تشکر فراوان از دوستانی که بذل توجه فرمودند .

  10. #10
    دوستان با محبت بازم سلام
    شاید منظورم رو درست بیان نکرده ام به همین خاطر یه نمونه گذاشتم تا دوستان بهتر بتوانند کمکم کنند . همین کار رو با findfirst نیز انجام دادم اما فقط اولین رکورد را در نظر گرفت و در مورد بقیه رکوردها عمل نمی کرد .
    لطفا راهنمایی بفرمایید با تغییر در کد ممنون می شوم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahsa Hatefi : دوشنبه 18 مرداد 1389 در 07:24 صبح

  11. #11
    مرسی حل شد
    همون کد شاپرک جان رو کمی تغییر دادم جواب داد

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    840
    اگه سه الی چهار و.... شرط داشتی چی ؟
    من یه راه برای دوشرط رفتم در اینده اگر مواجه شدی تعمیم بده
    اول یه کوئری
    SELECT grades.sal, grades.Stno
    FROM grades
    WHERE (((grades.sal)=[forms]![form1]![sal]) AND ((grades.Stno)=[forms]![form1]![Stno]));

    دوم:

    Private Sub Stno_AfterUpdate()


    If sal = "" Or IsNull(sal) Then MsgBox "input text box sal": Exit Sub


    If DCount("stno", "q1") > 0 Then

    MsgBox "Exist"
    Else
    MsgBox "No Existe"
    End If

    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله moustafa : جمعه 19 خرداد 1385 در 00:18 صبح

  13. #13
    آقای مصطفی عزیز واقعا عالی بود متشکرم کمک بهتری بود . تا حالا خیلی به شما مدیون شدم چندین نکته توی این چند روز ، جای تشکر داره امیدوارم بازم حوصله بفرمایین و سوالات بعدی رو هم جواب بدین بازم متشکرم

  14. #14
    MsgBox "ÓÇá ÑÇ ãÔÎÕ äßÑÏå ÇíÏ": Exit Sub

    MsgBox "æÌæÏ ÏÇÑÏ"

    MsgBox "æÌæÏ äÏÇÑÏ"


    End Sub[/CODE][/QUOTE]

    از این قسمتهای کد ، اصللا سر در نمیارم این کلمات برام نامفهومه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    840
    همان پیغامهای فارسی خودت اصلاحش کردم به انگلیسی یه بار دیگه نگاه کن در برنامه که دریافت کردی همین فونت ناخواناست یا فارسی ؟

  16. #16
    یک سوال دارم در مورد اینکه من یک جدول دارم که دارای id no dupl است ولی در داخل این جدول فیلد شماره دارم و سال .بر فیلد شماره تکراری هم دارد.من مثلا می خوام ببینم در سال 85 مثلا شماره 10 وجود دارد یا نه.به نظر شما چکار کنم؟لازم به توضیح شماره 10 در سال 84 و 83 موجود می باشد ولی من سال 85 را می خواهم بدانم اینطور سندی وجود دارد یا خیر؟

  17. #17

  18. #18
    من از این تابع استفاده کردم.اگر به توضیحاتم توجه کنید متوجه مشوید چرا dlookup جواب نمی دهد.دنبال یک راه بهتر هستم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    شرط سال رو مساوی 85 و شرط شماره رو مساوی 10 قرار بدید جواب میده .....
    در غیر اینصورت نمونه رو اینجا قرار بدید تا راهنمایی تون کنیم .

  20. #20
    سلام شاپرک این هم نمونه برنامه مرسی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    ببینید اگه شما میخوای در یک سال شماره تکراری نداشته باشی جدول رو باید طوری طراحی کنی که از ورود چنین موردی جلوگیری کنه نه اینکه بعد از وارد شدن حذفش کنی این کار یه کار اضافیه ...
    مثلا میتونی سال و شماره رو باهم کلید در نظر بگیری .

  22. #22
    دوست عزیز دنبال یک راه حل برای این مشکل می گردم.چون اگر می خواهم اینکار را که شما می گویید انجام بدم کل بانک به هم می ریزد.به هر حال تشکر می کنم از زحمات شما.دوستان دیگر اگر نظری دارند ارائه بدهند

  23. #23
    نقل قول نوشته شده توسط شاپرک مشاهده تاپیک
    DLookup("[LastName]", "Employees", _
    "Month([BirthDate]) = " & Month(Date) & " And Day([BirthDate]) _
    = " & Day(Date))
    با عرض معذرت خدمت دوستان می دونم که این تاپیک خیلی وقت پیش ایجاد شده ولی من نتونستم مشکلم رو حل کنم.
    می شه لطفا در مورد این کد کمی توضیح دهید. من اون تاپیکی که در مورد dlook up بود رو دیدم ولی دوشرطی بودن این کد رو متوجه نمی شم.
    با تشکر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    در این حالت DLookup دو تا شرط رو بررسی می کنه . فرض کنید در جدول پرسنلی می خواهیم پیغام « شخص مورد نظر استخدام شده است » در زمانی ظاهر بشه که هم شماره پرسنلی وارد شده در جدول پرسنلی وجود داشته باشه و هم تیک استخدام خورده باشه اونوقت کدش رو به شکل زیر می نویسیم ( برای مثال در رویداد exit فیلد شماره پرسنلی )
    if dlookup("persno","tblpersonal" , "persno=" & me.persno & "and estekhdam=" & true ) then
    msgbox"شخص مورد نظر استخدام شده است "
    end if

  25. #25

    نقل قول: DLookup با دو شرط

    نقل قول نوشته شده توسط karmand مشاهده تاپیک
    من همیشه برای حستجو در بانک یک فرم حستحو تهیه و یک یا چند تکست در آن می گذارم و یک باتن
    یک کواری تهیه میکنم و در قسمت شرطها - آن را به فرم جستجو و تکست هدایت میکنمforms!form1!text1 زمانی که کاربر تکست را پر می کند و باتن را فشار می دهد کواری فعال می شود و پاسخ میدهد
    با سلام
    امکانش هست یه نمونه هم بذارید تا دقیق تر متوجه بشیم ؟

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از DLookup Function
    نوشته شده توسط tanha2007 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 شهریور 1386, 13:52 عصر
  2. تابع dlookup
    نوشته شده توسط ykm145 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 14:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •