نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    سلام

    ممنونم اگه کسی راهنمایی کنه که مشکل این برنامه چیه ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 1.rar‏ (46.5 کیلوبایت, 4 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    لطفا یه نفر کمک کنه

  3. #3

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    سلام دوست عزیز

    الان قراره تو برنامه ای که نوشتین از 0 تا 10000 داخل دیتا تیبل ذخیره بشه و در همین حال پروگرس بار پر شه و وفتی کارش تموم شد پروگرس بار پنهان و اطلاعات نمایش داده شه؟

    آره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    همینطوره آما نمیشه نمی دونم ایراد از چیه ؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    با سلام خدمت شما

    شما تو کد بالا فقط کار خودتونو سخت کردین

    اگه درست متوجه شده باشم ساده ترین کد برای انجام کار مد نظر شما کد زیره (سمپلم براتون ضمیمه کردم) :


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication2
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Control.CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;
    dt.Columns.Add("A");
    dt.Columns.Add("B");
    dt.Columns.Add("C");
    }

    private void backgroundWorker1_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    progressBar1.Visible = true ;
    for (int a = 0; a <= 10000; a++)
    {
    dt.Rows.Add();
    dt.Rows[a]["A"] = a.ToString();
    dt.Rows[a]["B"] = a.ToString();
    dt.Rows[a]["C"] = a.ToString();
    int p = a / 10000 * 100;
    backgroundWorker1.ReportProgress(p);
    }

    }

    private void backgroundWorker1_RunWorkerCompleted(object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
    {

    dataGridView1.DataSource = dt;

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();
    }

    private void backgroundWorker1_ProgressChanged(object sender, ProgressChangedEventArgs e)
    {
    progressBar1.Value = e.ProgressPercentage;
    }
    }
    }



    موفق باشین
    بایت بایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    آقای صفایی دستتون درد نکنه

    اجازه بدین یه سوال داشته باشم
    سوال : اینکه اگه بخواهیم اطلاعات رو از یه دیتابیس مثلا اکسس بگریم کجای این کد باید تغییر بدیم
    ممنون می شم اگه پاسخ بدین

  7. #7

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    با سلام مجدد

    ابتدا بگم چون من ویندوزم با اکسس مشکل داره با اس کی ال مثال میزنم.

    دو راه برای شما وجود داره

    اولین راه اینه که کد زیر رو بنویسین,از طریق کد زیر دیگه نیازی نیست همه رکورد ها رو یکی یکی بخونینو تو دیتاگرید قرار بدین خودش اتوماتیک اینکارو براتون انجام میده :


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;
    namespace LoadData
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    SqlConnection cnn=new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
    SqlDataAdapter da;
    DataTable dt = new DataTable();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    da = new SqlDataAdapter("Select * from users", cnn);
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    }
    }



    راه دوم اینه که سطر به سطر از دیتاگرید بخونین و بعد از اتمام خوندن به دیتاگرید نسبت بدین اینطوری :


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;
    namespace LoadData
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    SqlConnection cnn=new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
    SqlDataAdapter da;
    DataTable dt = new DataTable();
    DataTable dt2 = new DataTable();
    public Form1()
    {
    Control.CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;
    InitializeComponent();
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();
    }

    private void backgroundWorker1_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    da = new SqlDataAdapter("Select * from users", cnn);
    da.Fill(dt);

    dt2.Columns.Add("ID");
    dt2.Columns.Add("Name");
    dt2.Columns.Add("Family");

    for (int a = 0; a < dt.Rows.Count; a++)
    {
    dt2.Rows.Add();
    dt2.Rows[a]["ID"] = dt.Rows[a]["ID"];
    dt2.Rows[a]["Name"] = dt.Rows[a]["Name"];
    dt2.Rows[a]["Family"] = dt.Rows[a]["Family"];

    int p = a+1 / dt.Rows.Count * 100;
    backgroundWorker1.ReportProgress(p);
    }

    }

    private void backgroundWorker1_ProgressChanged(object sender, ProgressChangedEventArgs e)
    {
    progressBar1.Value = e.ProgressPercentage;
    }

    private void backgroundWorker1_RunWorkerCompleted(object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
    {
    dataGridView2.DataSource = dt2;
    }
    }
    }



    موفق باشین
    بایت بایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    ممنون از لطفتون
    همینه راه حل دوم رو به اکسس برگردوندم جواب داد

    بازم تشکر و به قول خودتون :
    موفق باشین
    بایت بایت

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    فقط یه مشکل داره

    اینکه پروگرس با همون ابدا وا می استه وادامه نمی ده

  10. #10

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    کد زیر رو اینطوری بنویسین ببینین درست میشه:


    int p = (a + 1) / dt.Rows.Count * 100;
    backgroundWorker1.ReportProgress(p);


    در ضمن برای رفع باگ(وقتی دوباره اطلاعات فراخوانی شن ارور میده و میگه این ستون ها وجود داره و ... , کد زیر رو اینطوری بتویسین :


    private void backgroundWorker1_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    dt.Clear();
    dt2.Columns.Clear();
    dt2.Rows.Clear();

    da = new SqlDataAdapter("Select * from users", cnn);
    da.Fill(dt);


    dt2.Columns.Add("ID");
    dt2.Columns.Add("Name");
    dt2.Columns.Add("Family");

    for (int a = 0; a < dt.Rows.Count; a++)
    {
    dt2.Rows.Add();
    dt2.Rows[a]["ID"] = dt.Rows[a]["ID"];
    dt2.Rows[a]["Name"] = dt.Rows[a]["Name"];
    dt2.Rows[a]["Family"] = dt.Rows[a]["Family"];

    int p = (a + 1) / dt.Rows.Count * 100;
    backgroundWorker1.ReportProgress(p);
    }

    }


    موفق باشین
    بایت بایت

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    با سلام مجدد

    چرا ایراد می ده ببینین :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    براتون درستش کردم

    موفق باشین
    بایت بایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    نقل قول: مشکل با ایجاد ردیف در datagridview

    درست شد خیلی از لطفتون ممنونم

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ایجاد یه ردیف با ستون کمبوباکس در دیتاگریدویو
    نوشته شده توسط msozan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 فروردین 1389, 14:55 عصر
  2. سوال: ایجاد یک ردیف جدید بین دو ردیف در DataGridView
    نوشته شده توسط iceboy2026 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 15:14 عصر
  3. چگونگی ایجاد ردیف در dataGridView
    نوشته شده توسط ghrzarei در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1387, 16:09 عصر
  4. ایجاد ردیف در DataGridView
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 15:50 عصر
  5. مشکل در ایجاد کنترل و چاپ گرفتن از آن
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1382, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •