نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

  1. #1

    ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    سلام ، من وقتی میخواهم یک لینک بصورت زیر را در دیتابیس ذخیره کنم این شکلی میشه!؟
    این یک لینک ؟ https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?جمله فارسی
    توی دیتابیس بصورت % و عدد ذخیره میشه ،برای جلوگیری از این مشکل لاید چیکار کرد؟

    https://barnamenevis.org/forumdisplay...A7%D9%88%D8%A7

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    مشکلی نیست ! url encode میشه. همونه. روی همین لینکی که گذاشتین موس را ببرین توی status مرورگر نگاه کنین میبینید مینویسه برنامه نویسی جاوا.

  3. #3

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    درسته اما وقتی میخواهم از دیتابیس بخونم و توی یک دیتابیس بریزم اون وقت این شکلی نمیشه؟
    تابعی ، چیزی برای این کار وجود نداره؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    الان به آدرس عمین تاپیک دقت کنید! هست : اما اگر شما برید تو https://barnamenevis.org/showthread.php?379804 هم همین صفحه میاد و حتی اگر بقیه رو هم عوض کنم مشکلی پیش نمیاد و این کار فقط با ID کار می کنه یعنی عدد 379804

  5. #5

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    این که مشخصه ، میدونم ولی من میخواهم لینک بصورت فارسی ذخیره بشه یعنی تمام کارکتر ها و اعداد فارسی بشن؟
    شما راهکاری سراغ دارید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    شما بايد از urldecode استفاده كنيد تا اثر تابع urlencode از بين بره و حروف پارسي درست نمايش داده بشه

  7. #7

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط Reza1607 مشاهده تاپیک
    شما بايد از urldecode استفاده كنيد تا اثر تابع urlencode از بين بره و حروف پارسي درست نمايش داده بشه
    عالی بود درست شد!
    ولی یک سوال دیگه با چه تابعی میشه مثلا از یک رشته (http://) رو حذف کرد!؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    فکر کنم preg_match !

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    نیازی به preg_match نیست می تونید از str_replace استفاده کنید...!


    str_ireplace('http://','',$url);


    البته دقت کنید اون i قبل از replace برای حساس بودن به حروف بزرگ و کوچیکه...!

  10. #10

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    سلام ، همون طوری که دوستان گفتن مشکل حل شد ولی دلیل اینکه باید حتما این کارو می کردید ، تاثیر مثبت آن رو سئو است اگر هم نمی کردید ، تاثیر منفی سئو از نگاه موتور های جستجو مثل گوگل ، یاهو و ... داشتید .

    موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک
    نیازی به preg_match نیست می تونید از str_replace استفاده کنید...!


    str_ireplace('http://','',$url);


    البته دقت کنید اون i قبل از replace برای حساس بودن به حروف بزرگ و کوچیکه...!
    فکر کنم حق با شماست ببخشید

  12. #12

    نقل قول: ذخیره لینک در دیتابیس(البته از نوع فارسی)

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک
    نیازی به preg_match نیست می تونید از str_replace استفاده کنید...!


    str_ireplace('http://','',$url);


    البته دقت کنید اون i قبل از replace برای حساس بودن به حروف بزرگ و کوچیکه...!
    البته استفاده از str_replace و یا str_ireplace می تونه مشکل رو حل کنه اما همچنین ممکنه باعث بروز اشکالات پیش بینی نشده ایی هم بشه.
    به عناون مثال:

    $url = 'http://www.site.com/?url=http://www.site.com/somepgae.html';
    echo str_ireplace('http://', '', $url);
    // result is www.site.com/?url=www.site.com/somepgae.html';


    این درحالیه که http نباید از http://www.site.com/somepgae.html حذف می شد.

    راه حل اینه که از preg_replace استفاده بشه تا مطابقت رشته تنها در ابتدای آدرس بررسی بشه.


    $url = 'http://www.site.com/?url=http://www.site.com/somepgae.html';
    echo preg_replace('^http\:\/\/', '', $url);
    // result is www.site.com/?url=http://www.site.com/somepgae.html';






    --------------------------------------
    توصیه هایی در دنیای وب و دیجیتال

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل حروف عربی داده های ذخیره شده در دیتابیس به فارسی
    نوشته شده توسط ma.rad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 23 خرداد 1393, 14:13 عصر
  2. سوال: ذخیره عکس در دیتابیس البته به صورت Webservice
    نوشته شده توسط naseri1152 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1391, 10:48 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 12:18 عصر
  4. سوال: نوع فیلد ذخیره تاریخ در دیتابیس
    نوشته شده توسط vahid dot net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 17:26 عصر
  5. تقویم فارسی و ذخیره سازی در دیتابیس
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1385, 09:52 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •