نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل با کاراکتر ' تک کوتیشن در هنگام کوئری گرفتن از پایگاه داده

  1. #1

    مشکل با کاراکتر ' تک کوتیشن در هنگام کوئری گرفتن از پایگاه داده

    با سلام.
    وقتی میخوام یه اسمی وارد پایگاه داده بکنم که توش ' تک کوتیشن داره برنامه ایراد میگیره و
    یا زمانی که با یه دستور select نامی که توش تک کوتیشن باشه.
    میخواستم بدونم ایراد از کجاست.
    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل با کاراکتر ' تک کوتیشن در هنگام کوئری گرفتن از پایگاه داده

    سلام
    درست متجه نشدم
    ولی من از این کد استفاده می کنم:
    SELECT  pass FROM   pass_admin WHERE  (pass = '"+txtPass.Text.Trim()+"')

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    188

    نقل قول: مشکل با کاراکتر ' تک کوتیشن در هنگام کوئری گرفتن از پایگاه داده

    سلام
    تا اونجایی که من متوجه شدم می خوای یه متن وارد کنی که وسط اون از '(تک کوتیشن) استفاده شده ... اگه درست فهمیدم باید
    تک کوتیشن رو به صورت

    ''''

    بنویسی یعنی از چهار تا تک کتیشن اسفاده کنی تا خروجی بهت یه تک کوتیشن نشون بده...
    به عنوان مثال
    Select * From t1 where Name Like '% saeed'''' %'


    این مثال دنبال افرادی که اسم آنها شبیه به ' Saeed هستند پیدا می کنه

    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: مشکل با کاراکتر ' تک کوتیشن در هنگام کوئری گرفتن از پایگاه داده

    کد من این شکلیه دوستان یک جست و جوی اندیس دار توی رویداد تغییرنوشتار یک تکست باکس نوشتم.


    s1 = "select * FROM STDTBL where nwriter LIKE N'%" + tserch.Text + "%' OR nSTD LIKE N'%" + tserch.Text + "%' OR organ LIKE N'%" + tserch.Text + "%' OR typeSTD LIKE N'%" + tserch.Text + "%'";


    وقتی توی اون تکست باکس tserch کلمه ای که توش ' باشه ایرور میگیره...

    همین ایرور رو هم وقتی میخوام چیزی وارد دیتابیس کنم هم هست. با تشکر

  5. #5

    نقل قول: مشکل با کاراکتر ' تک کوتیشن در هنگام کوئری گرفتن از پایگاه داده

    باید از استورپروسیجر و یا پارامتر استفاده کنید.
    نمونه با استفاده از پارامتر:
    برای اینزرت:

    cmd = new SqlCommand("insert into tbl(name) values(@name)");
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", textBox1.Text);


    برای سلکت:

    cmd.CommandText = "select name from tbl where name like '%' + @n + '%' ";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@n", textBox1.Text);

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    persepolis
    پست
    51

    نقل قول: مشکل با کاراکتر ' تک کوتیشن در هنگام کوئری گرفتن از پایگاه داده

    دوست عزیز از کاراکتر \ قبل از اون باید استفاده کنی.البته اگر با لینک کار میکردی این مشکل دیگر وجود نداشت ولینک راحت تر هم هست.

  7. #7

    نقل قول: مشکل با کاراکتر ' تک کوتیشن در هنگام کوئری گرفتن از پایگاه داده

    ممنونم بابت راهنمایی فقط چون من با کلاس ها و توابع گوناگون نوشتم و یکم تو این مرحله از کار تغییر این کد ها برام خیلی زمان بر خواهد بود.
    اگر بشه با دستورات هندلر یجورایی اخطارشو نادیده بگیرم خوب میشه.

  8. #8

    نقل قول: مشکل با کاراکتر ' تک کوتیشن در هنگام کوئری گرفتن از پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط afshin_1989 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز از کاراکتر \ قبل از اون باید استفاده کنی.البته اگر با لینک کار میکردی این مشکل دیگر وجود نداشت ولینک راحت تر هم هست.
    منظور از لینک چیه میشه یکم توضیح بدید که چطور استفاده میکردم ؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل با کاراکتر ' تک کوتیشن در هنگام کوئری گرفتن از پایگاه داده

    textbox1.text.replace("'","''")


    با اين نميشه تك كوتيشن رو به دو تا تك كوتيشن تبديل كرد و بعد فرستاد

    فقط پيشنهاد بود تست نكردم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل SQL Exception هنگام ایجاد اتصال به پایگاه داده روی یک سرور از روی Packet PC
    نوشته شده توسط hab3045 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 12:34 عصر
  2. سوال: خطا هنگام درج اطلاعات در پایگاه داده
    نوشته شده توسط jamali_yosef در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 14:50 عصر
  3. سوال: مشکل در مقداردهی به یک radio button list از طریق پایگاه داده
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 14:33 عصر
  4. سوال: خطا هنگام برقراری ارتباط با پایگاه داده
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 آذر 1389, 09:24 صبح
  5. سوال: خطا هنگام اتصال برنامه به پایگاه داده
    نوشته شده توسط f_arab در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 14:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •