نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فعال شدن دکمه sabmit در فرم با بررسی شرط

  1. #1

    Exclamation فعال شدن دکمه sabmit در فرم با بررسی شرط

    سلام دوستان سوالی در رابطه با فرم در php داشتم هر کی بتونه کمک کنه ممنون میشم.
    سوالم اینه :
    یه فرم دارم که یک فیلد برای وارد کردن ایمیل مشتری داره . این فیلد اعتبار سنجی میشه و در صورت درست وارد شدن ایمیل پیغامی رو در یک لیبل چاپ می کنه . ولی دکمه سابمیتو که میزنم وارد صفحه بعد میشه .یعنی اون اعتبار سنجی فقط نشون داده میشه . میخوام دکمه رو غیر فعال کنم و در صورتی که متن لیبل برابر با "صحیح است" بود دکمه فعال بشه .
    به نظرتون تابشو چطوری بنویسم ؟ لطفا راهنمایی کنین . با تشکر

  2. #2

    نقل قول: فعال شدن دکمه sabmit در فرم با بررسی شرط

    از کد زیر استفاده کن .

    اگه ایمیل درست باشه میره صفحه بعد در غیر اینصورت خطا میده.

    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
    function checkMail()
    {
    	var val_email=/^([a-zA-Z0-9_\.\-])+\@(([a-zA-Z0-9\-])+\.)+([a-zA-Z0-9]{2,4})+$/;
    	var email=document.getElementById('email').value;
    	
    	if(val_email.test(email))
    	{
    		return true;
    	}
    	else
    	{
    		document.getElementById('status-email').innerHTML='ایمیل نا معتبر';
    		return false;
    	}
    
    }
    
    function checkForm()
    {
    	var emailStatus=checkMail();
    
    	if(emailStatus)
    	{
    		return true;
    	}
    	else
    	{
    		return false;
    	}
    
    }
    </script>
    
    <form action="step2.php" onsubmit="return checkForm()" method="post">
        <input name="email" id="email" type="text" maxlength="80" value="">
        <div id="status-email"></div>
        <input name="submit" type="submit" value="ارسال">
    </form>

  3. #3

    نقل قول: فعال شدن دکمه sabmit در فرم با بررسی شرط

    نقل قول نوشته شده توسط mokha21 مشاهده تاپیک
    از کد زیر استفاده کن .

    اگه ایمیل درست باشه میره صفحه بعد در غیر اینصورت خطا میده.

    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
    function checkMail()
    {
    	var val_email=/^([a-zA-Z0-9_\.\-])+\@(([a-zA-Z0-9\-])+\.)+([a-zA-Z0-9]{2,4})+$/;
    	var email=document.getElementById('email').value;
    	
    	if(val_email.test(email))
    	{
    		return true;
    	}
    	else
    	{
    		document.getElementById('status-email').innerHTML='ایمیل نا معتبر';
    		return false;
    	}
    
    }
    
    function checkForm()
    {
    	var emailStatus=checkMail();
    
    	if(emailStatus)
    	{
    		return true;
    	}
    	else
    	{
    		return false;
    	}
    
    }
    </script>
    
    <form action="step2.php" onsubmit="return checkForm()" method="post">
        <input name="email" id="email" type="text" maxlength="80" value="">
        <div id="status-email"></div>
        <input name="submit" type="submit" value="ارسال">
    </form>
    خیلی خیلی ممنونم ازتون ساده اما کارا

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن دکمه ی close فرم
    نوشته شده توسط ameysams در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 12:33 عصر
  2. سوال: فعال شدن رویداد MouseEnter یک فرم حتی با رفتن روی کنترل های آن
    نوشته شده توسط EhsanTC در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 فروردین 1388, 10:16 صبح
  3. فعال کردن دکمه enter در فرم لوگین
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1387, 16:00 عصر
  4. غیر فعال شدن دکمه های صفحه ی Report
    نوشته شده توسط beautytoday در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 09:58 صبح
  5. فعال شدن کامند باتون توی فرم
    نوشته شده توسط صبا9841 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 08:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •