نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چجوری میتونم یه همچین چیزی داشته باشم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadsamadi1377
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پیشت میز کامپیوتر
    پست
    217

    Question چجوری میتونم یه همچین چیزی داشته باشم ؟

    چجوری میتونم یه همچین چیزی داشته باشم ؟

    6667_FILEminimizer_Suite_v7_0.jpg

  2. #2

    نقل قول: چجوری میتونم یه همچین چیزی داشته باشم ؟

    1-کامپونتشو بساز

    2- کامپونتش ک زیاد هم هست توی نت پیدا کن

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsamadi1377
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پیشت میز کامپیوتر
    پست
    217

    نقل قول: چجوری میتونم یه همچین چیزی داشته باشم ؟

    اسم کامپوننتش رو هم بدید ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    this->ardabil$
    پست
    2,638

    نقل قول: چجوری میتونم یه همچین چیزی داشته باشم ؟

    سلام
    معمولا با کامپوننت codejock اینا رو میسازن. آموزشش رو آقای Dr.Bronx چند سال پیش گذاشته بودن جستجو کن پیدا میکنی.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1390, 12:01 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 03:22 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 22:35 عصر
  4. سوال: چگونه میتونم در GRID یک ستون بصورت CHECK BOX داشته باشم
    نوشته شده توسط NIUSHA_KH در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 13:46 عصر
  5. تو یه برنامه کلاینت سروری چطور میتونم تصویری از دسکتاپ کامپوتر های شبکم داشته باشم
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 05:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •