نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن نام درایو های removable disk

  1. #1

    پیدا کردن نام درایو های removable disk

    چجوری میتونم نام درایو USBهایی که به کامپیوتر وصل هستند رو پیدا کرد؟
    من خودم یه کد پیدا کردم که تا یه جاهاییش جواب میده اما نمیدونم داخل if چی بنویسم؟؟؟
    این اون کدیه که من پیدا کردم:
    DriveInfo[] ListDrives = DriveInfo.GetDrives();

    foreach (DriveInfo Drive in ListDrives)
    {
    if (Drive.DriveType == DriveType.Removable)
    {
    //do your processing here
    }
    }

    میخوام به جای اون قسمت کامنت یه کدی بنویسم که نام درایو هایی که USB هستند رو داخل تکست باکس نشون بده مثلا \:F یا \:K

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پیدا کردن نام درایو های removable disk

    سلام
    بفرمائید با استفاده از Linq :
    MessageBox.Show((from drive in System.IO.DriveInfo.GetDrives() where drive.DriveType == System.IO.DriveType.Removable select drive.Name).First());


    کد خودتون هم کار میده :
    using System.IO;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DriveInfo[] ListDrives = DriveInfo.GetDrives();

    foreach (DriveInfo Drive in ListDrives)
    {
    if (Drive.DriveType == DriveType.Removable)
    {
    listBox1.Items.Add(Drive.ToString());
    }
    }
    }

    موفق باشی

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: پیدا کردن نام درایو های removable disk

    با سلام

    نیازی نیست اینقدر کدتون رو بپیچونید. میتونید به این روش و با استفاده از Linq این کارو بکنید :


    var removablePath = DriveInfo.GetDrives().SingleOrDefault(d => d.DriveType == DriveType.Removable);
    if (removablePath != null)
    textBox1.Text =
    removablePath.Name;


    موفق باشید


    ویرایش : کدی که در بالا جناب danialafshari گذاشتن هم درسته به شرطی که به این صورت تغییرش بدید :


    MessageBox.Show((

    from drive in DriveInfo.GetDrives()
    where drive.DriveType == DriveType.Removable
    select drive.Name


    ).FirstOrDefault());

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن نام سرور های موجود
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 16:25 عصر
  2. سوال: پیدا کردن نام درایو dvd
    نوشته شده توسط elahe1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 21:36 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1387, 15:04 عصر
  4. پیدا کردن نام کانکشن های موجود
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1385, 22:30 عصر
  5. پیدا کردن نام درایو سی دی
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 19:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •