نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن فایل با fileStream

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    خواندن فایل با fileStream

    سلام
    یه فایل صوتی رو با فایل استریم خوندم و بعد با دستور ReadByte بایت به بایت خوندم تا یه جایی درست میخونه ولی بعد عدد 1- رو برمیگردونه ! وقتی بایت رو میخونه به عدد تبدیل میکنه که بصورت علامت دار نمیخونه درسته ؟؟ پس چجوری 1- رو برمیگردونه !!!

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خواندن فایل با fileStream

    سلام
    با این تابع می تونی آهنگتو پخش کنی :
     private string _command;
    private bool isOpen;
    [DllImport("winmm.dll")]

    private static extern long mciSendString(string strCommand, StringBuilder strReturn, int iReturnLength, IntPtr hwndCallback);

    public void Close()
    {
    _command = "close MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = false;
    }

    public void Open(string sFileName)
    {
    _command = "open \"" + sFileName + "\" type mpegvideo alias MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = true;
    }

    public void Play(bool loop)
    {
    if (isOpen)
    {
    _command = "play MediaFile";
    if (loop)
    _command += " REPEAT";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    }
    }

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: خواندن فایل با fileStream

    ممنون ولی من مشکلی در پخش ندارم سوالم اینکه چرا بایت به بایت که فایل رو میخونم از یه جایی به بعد عدد 1- رو بر میگردونه ؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: خواندن فایل با fileStream

    نقل قول نوشته شده توسط vaheeed مشاهده تاپیک
    سلام
    یه فایل صوتی رو با فایل استریم خوندم و بعد با دستور ReadByte بایت به بایت خوندم تا یه جایی درست میخونه ولی بعد عدد 1- رو برمیگردونه ! وقتی بایت رو میخونه به عدد تبدیل میکنه که بصورت علامت دار نمیخونه درسته ؟؟ پس چجوری 1- رو برمیگردونه !!!
    شما به آخر فایل رسیدین:

    Return Value
    Type: System.Int32
    The byte, cast to an Int32, or -1 if the end of the stream has been reached.

تاپیک های مشابه

  1. خواندن فایل txt . در ویژوال بیسیک و ریختن آن در یک text box
    نوشته شده توسط احمد حسین بنا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1391, 13:42 عصر
  2. خواندن فایل و چگونگی نمایش آن
    نوشته شده توسط golpoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1383, 16:52 عصر
  3. خواندن فایل xml
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 بهمن 1382, 13:17 عصر
  4. خواندن فایل xml
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 بهمن 1382, 11:43 صبح
  5. خواندن فایل unicode
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 آذر 1382, 20:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •