نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چگونه php را یاد بگیرم؟

  1. #1

    چگونه php را یاد بگیرم؟

    سلام من دانشجو ترم ۳ نرم افزارم (ترم ۳ تموم شد) زبانهای C++‎ و اسمبلی رو خوندم و تاحدودی هم C#‎ ساختمان داده رو هم گذروندم ازونجا که دوس دارم یه زبان خوب یاد بگیرم که به درد بعداهم بخوره شنیدمphp خوبه میخواستم بدونم چجوری و از کجا شروع کنم با توجه به اینکه html رو هم کار نکردم میخواستم از شما دوستان کمک بخوام بدونم برای شروع چه زبانی و چطور شروع کنم ممنونو از همگی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    شما برای کار با PHP ابتدا باید زبان های HTML و CSS رو تا حدی یاد بگیرید. بعد وارد PHP بشید.

    -------------------------------------------------------

    تعداد این قبیل سوالات توی انجمن خیلی زیاده.
    جان من یک نفر با کمک مدیریت سایت بیاد خیلی خوب و جامع به سوال بالا جوال بده و تاپیک رو تبدیل به موضوع مهم بکنه و توی تالارهای PHP و طراحی وب و توسعه وب قرار بده هم ما راحت بشیم هم دوستان تازه وارد اطلاعات رو زودتر و جامع تر بدست بیارند.

  3. #3

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    ممنون از شما باتوجه به اینکه کار کردم میتونم خودم بخونم html? زبان دیگه ای پیشنهاد نمیکنید؟
    گاه میکنم تو سایت مرسی

  4. #4

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    سلام
    شما نوشتن یک پروژه cms را بگیر با آموزش بخون خوبه

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    PHP خوب هست !
    مخصوصا اینکه شما به زبان C++‎ هم واقف هستید !
    به خاطر اینکه زبان PHP با زبان C نوشته شده و دستورات اون تا حد زیادی شبیه به هم هستند !
    به قول دوستمون HTML - CSS رو هم همزمان با PHP شروع کنید و از پروژه های کوچک شروع کرده و کم کم برید جلو !
    بزودی یاد میگیرید !
    موفق باشید !

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    به نظر من بهترین روش برای یادگیری اینه که یه پروژه در نظر بگیری و همگام با اون پیش بری و به مرور مشکلاتتا بر طرف کنی!

    امیدوارم موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    بهتره اول html و css رو یاد بگیرین و با هاشون یک سایت استاتیک طراحی کنید و سپس php رو یاد بگیرید و به همان پروژه بخش های جدیدی مثل لاگین کاربران ،جستجو و ... را با استفاده زبان php اضافه کنید و تمرین زیاد باعث روان شدن شما میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله hamedarian2009 : یک شنبه 19 بهمن 1393 در 14:55 عصر

  8. #8

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    ممنون از راهنمایی های همه ی دوستان من یه جا شنیدم asp.netگفتن بهتره واسه شروع به نطر شما با کدو م شروع کنم asp.net یا php ? ممنونم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    سلام،این نظر خودشونه که با چی شروع کنی. ولی در کل برای کار با asp نیاز داری چندتا زبون برنامه نویسی مثل asp و C#‎ یا vb.netیاد بگیری تا بتونی باهاش کار کنی ولی از طرفی چون تو محیط ویژوال کار می کنی نیاز نداری خیلی از چیز ها رو خودت بسازی، تو پی اچ پی مجبوری مثل دوران غار نشینی برنامه نویسی همه چی رو خودت بنویسی البته یک سری اکستنشن و کتابخونه داره که می تونی ازش استفاده کنی ولی در کل باید بخش بخش برنامه رو خودت بسازی، خود پی اچ پی معماری سه لایه رو نداره ولی خود محیط ویژوال معماری شه لایه رو برات ایجاد می کنه، از طرفی پی اچ پی کاملا رایگان ولی برنامه های ویژوال دردسرهای پولی بودن رو دارند "البته تو ایران هیچ فرقی نمی کنه "،پی اچ پی سرعتشان بیشتره، خیلی از سیستم های مدیریت محتوای دنیا با پی اچ پی ساخته شده، زبون قابل فهم تریه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    خیلی راحت میشه یاد گرفتش،همچنین برای نصب روی سرور دردسر این رو نداری که حتما سرور ویندوز باشه یا لینوکس،ولی تو asp باید حتما ویندوز باشه که هزینه سرور ویندوز همیشه بیشتر از لینوکس هستش،اگه PHP بلد باشی خیلی از زبون های برنامه نویسی می توتی کار کنی. موفق باشیa

  11. #11

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    ممنون از همگی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Maryam_93 مشاهده تاپیک
    ممنون از همگی
    سلام چقدر جالب بهمن ۹۱ سوال پرسیدی و بهمن ۹۳ تشکر کردی حالا تو این مدت یاد گرفتی؟

  13. #13

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    یا خدا 2 سال طول کشید تشکر کنه ادم تو سال جان شارپ میشه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    جالب ترین پست عمرم رو دیدم واقعا برام جالبه که بدونم تو این دو سال کاری هم کرده یا هنوز نقطه 0 php ????

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: چگونه php را یاد بگیرم؟

    ول کنید بنده خدارو حتما داشته درس میخونده یا شایدم سربازی رفته برگشته

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: چگونه باید زبان پایتون یاد بگیرم؟
    نوشته شده توسط javad75 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1392, 04:42 صبح
  2. با کدام زبان Asp.Net رو یاد بگیرم؟
    نوشته شده توسط golrokh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1391, 01:56 صبح
  3. پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 00:09 صبح
  4. سوال: کدوم زبان رو یاد بگیرم؟
    نوشته شده توسط terminator68 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1387, 05:50 صبح
  5. چگونه PHP را در سی دی زنده knoppix اچرا کنم؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1384, 10:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •