نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتقال اطلاعات یک view gride به صفحه دیگر

  1. #1

    انتقال اطلاعات یک view gride به صفحه دیگر

    من میخوام اطلاعات grideview م به جای اینکه تو صفحه مبدا نمایش داده بشه تو یک صفحه دیگه نمایشش بدم.
    کل اطلاعات grideview رو لطفا منو راهنمایی کنید اگه یه مثال بزنید ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    141

    نقل قول: انتقال اطلاعات یک view gride به صفحه دیگر

    سلام
    ممکنه واضح تر توضیح بدید؟
    آیا منظورتون این هست فقط یکی از سطر های gridview را در صفحه ای دیگر به طور کامل تر نمایش دهید؟

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات یک view gride به صفحه دیگر

    نه من میخوام خود gridview به صورت کامل تو یه صفحه دیگه نمایش داده بشه انگار که grideview داخل خود این صفحه (مقصد)هستش آیا این ممکنه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    141

    نقل قول: انتقال اطلاعات یک view gride به صفحه دیگر

    اگه بگید دقیقا می خواهید چیکار کنید ممکنه بتونیم بهتر راهنماییتون کنیم.
    ولی به نظر میاد بهترین راه حل برای شما این است که gridview را در یک user control قرار دهید ،بعد از آن می توانید از آن user control د رهر صفحه ای که مایل بودید استفاده کنید.

    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: انتقال اطلاعات یک view gride به صفحه دیگر

    من میخوام نتایج جستجومو داخل یک grideview قرار بدم حالا میخوام وقتی نتایج رو میخوام مشاهده کنم به جای اینکه زیر فرم مربوط به جستجو باشه درون یک صفحه دیگه اونو نمایش بده.مثل همه سایت های دیگه.اگه راه حلی هست خواهش با یه مثال کوچیک بهم بگین از بس کد نوشتم کاملا هنگ کردم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    141

    نقل قول: انتقال اطلاعات یک view gride به صفحه دیگر

    دوست عزیز راه حل های زیادی برای کاری که شما می خواهید انجام بدهید وجود دارد .
    یک راه این است که متن جستجو را با یک query string به یک صفحه دیگر ارسال نمایید و در آن جا این متن را دریافت نموده و سپس جستجو را انجام دهید. یک مثال

    یک راه حل دیگر این است که یک user control داشته باشید که براساس مقادیر ورودی gridview را bind کند .که این بهترین گزینه می باشد. مثال

  7. #7

    نقل قول: انتقال اطلاعات یک view gride به صفحه دیگر

    ممنون از راهنماییتون من رو یه قسمت فقط گیر دارم اونم این که وقتی از بانک میخونم مقدار رو داخل یک sqlcommand قرار میدم حالا موندم که این مقدار برگشتی رو چطور با query string پاس بدم چون من که روی grideview صفحه مبدا کلیک نمی کنم بلکه میخوام مستقیم بره به صفحه بعد.
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(command, con);
    con.Open();

    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();

    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(dr);
    GridView1.DataSource = dt;
    GridView1.DataBind();

    خوب موندم این قسمت رو چطور تغییر بدم که به جای اینکه تو همین مبدا بیتونم نتیجه رو ببینم برم صفحه دیگه

تاپیک های مشابه

  1. انتقال اطلاعات از یک دیتابیس به دیتابیسی دیگر
    نوشته شده توسط amin192amin در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 شهریور 1386, 13:55 عصر
  2. انتقال اطلاعات از یک جدول به جدول دیگر
    نوشته شده توسط adhami در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 08:45 صبح
  3. انتقال کد رکوردی از gridview به صفحه دیگر...
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1385, 14:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •