نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: اپلود عکس از لینک

  1. #1

    اپلود عکس از لینک

    سلام
    قبلا یه سایت بود به ام
    lulz
    که از طریق لینک میشد توش عکس اپلود کرد
    اومده بودن براش یه اسکریپت درست کرده بودن که این بود


    <?php
    function lulzremote($url) {
    $source = file_get_contents("http://lulzimg.com/upload.php?submit=lulz&url=$url");
    preg_match('/\[IMG\](.*)\[\/IMG\]/', $source, $match);
    return $match[1];
    }

    $url = 'http://www.google.co.uk/images/icons/product/chrome-48.png';
    echo lulzremote($url);
    ?>


    از طریق این اسکریپت میشد عکس را از یه سایتی دیگه اپلود کرد تو سایتش

    الان اون سایت
    lulz
    نابود شده رفته
    حالا خیلی سایت های دیگه هستن که قابلیت ارسال و اپلود عکس از طریق لینک را دارا میباشند
    نمونش
      http://up.vbiran.ir/index.php?url=1 

    ولی خوب اسکریپتی چیزی برا این ها نیست
    من دیدم همون اسکریپت دقیقا همین کار را انجام میده فقط باید این قسمتش درست بشه
    ) {
    http://lulzimg.com/upload.php?submit=lulz&url=$url

    دقیق تر بخوام بگم باید این قسمت
    ?submit=lulz&url=$url

    تغییر پیدا کنه


    الان کسی میدونه چجوری میشه فهمید این قسمت را چجوری باید تغییرش بدیم ؟
    از کجای سایت میشه فهمید
    ایا کسی هست کمک کند ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    آدرس رو با روش پست میفرسته. فکر کنم باید از cURL استفاده کنید. البته من در این زمینه اطلاعات ندارم. دوستان هستند.

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    دوست عزیز !
    این کد رو من خودم استفاده میکنم ! با CURL هست ! کافیه که لینک عکس رو در به عنوان متغیر GET در URL بدید و بعد یک پوشه به نام images در مسیر همین فایل بسازید و فایل رو اجرا کنید !

    <?php
    if(isset($_GET['url'])){
    $mixUrl=$_GET['url'];
    $name=time();
    $ch = curl_init ($mixUrl);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_BINARYTRANSFER,1);
    $raw=curl_exec($ch);
    curl_close ($ch);
    $fp = fopen("images/".$name.".png",'x');// میتونید مسیر پوشه مورد نظر برای آپلود عکس رو توی سرور خودتون بدید
    if(fwrite($fp, $raw)){
    return 1;
    }else{
    return 0;
    }
    fclose($fp);
    }

    ?>


    نحوه استفاده :
    http://yoursite.com/img.php?url=http://images.persianblog.ir/199645_MtwkxGAR.jpg

    موفق باشید :)

  4. #4

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    اقا چرا هیچ کس متوجه نیست من چی میگم :(
    بابا عکس تو سرور من نمیاد
    میخوام بفرستمش تو هاست های رایگان که برای اپلود تصاویر موجود است (که البته اپلود از طریق لینک را پشتیبانی میکنن )
    مثلا میخوام تو سایت up.vbiran.ir اپلودش کنم که البته از خودم هم نیست
    مشکل الان اینجاس که چجوری با پی اچ پی عکس را بفرستم برای سایت up.vbiran.ir

    کسی میفهمه من چی میگم ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    خوب دوست عزيز شما بايد از همون cURL استفاده كنيد چون اون سايت داره اطلاعات رو به صورت post دريافت مي كنه و اسم فيلدي كه بايد ادرس عكس داخلش قرار بدين userfile[] هستش و من با cURL كار نكردم وگرنه كدش رو براتون قرار مي دادم

  6. #6

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    نقل قول نوشته شده توسط Reza1607 مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزيز شما بايد از همون cURL استفاده كنيد چون اون سايت داره اطلاعات رو به صورت post دريافت مي كنه و اسم فيلدي كه بايد ادرس عكس داخلش قرار بدين userfile[] هستش و من با cURL كار نكردم وگرنه كدش رو براتون قرار مي دادم
    ممنون
    ببخشید دوستان در این بین کسی هست که با cURL کار کرده باشه و بتونه بگه ما الان باید چی کار کنیم ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    شما مي تونيد از لينك زير استفاده كنيد
    http://us2.php.net/manual/en/book.curl.php
    و همين طور از جوابي كه سياوش خان دادن هم مي تونيد استفاده كنيد فقط يكمي بايد تغيير بدين

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    دوست عزیز !
    چرا آدرس اشتباه میدی ؟!!!!
    آدرسی که سایت up.vbiran.ir برای مقادیر POST برای آپلود میگیره اینه : http://up.vbiran.ir/upload.php?url=1
    به هر حال این کد - تست کردم - عکس میفرسته اونم آپلود میکنه !
    <?php
    $url = "http://up.vbiran.ir/upload.php?url=1";


    $post_data['userfile[]'] = "http://www.yoursite.com/image.png";// بجای این آدرس میتنید آدرس عکس مورد نظر خودتون رو بگذارید !

    $ch = curl_init();

    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_data);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_VERBOSE, 1);

    $response = curl_exec($ch);

    echo $response;
    ?>

    توی اون قسمت آدرسی که مربوط به آدرس عکس هست - آدرس عکس خودتو بذار ! البته از روی سیستم نباشه ! آدرس وب سایت باشه !
    موفق باشید !

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    یه چیز دیگه !
    اگر میخواید که مقدار فیلد عکس رو هم بگیرید میتونید از این کد استفاده کنید !
    منظورم اینه که وقتی شما فایل رو آپلود میکنید به اون لینک آپلود شده عکس هم نیاز دارید ! مثلا میخواید به کاربرتون بگید که آدرس آپلود شده عکستون این هست !
    این کار رو میتونید با jQuery انجام بدید !
    چناچه مایل هستید کد صفحه زیر رو کامل ذخیره و اجرا کنید : به صورت PHP البته !
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.4/jquery-ui.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script>
    $(document).ready(function(e) {
    var a=$('[name="option"]').val();
    alert(a);
    });
    </script>
    </head>

    <body>
    <?php
    $url = "http://up.vbiran.ir/upload.php?url=1";


    $post_data['userfile[]'] = "htt://www.youriste.com/image.png";// بجای این آدرس میتنید آدرس عکس مورد نظر خودتون رو بگذارید !

    $ch = curl_init();

    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_data);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_VERBOSE, 1);

    $response = curl_exec($ch);

    echo $response;
    ?>
    </body>
    </html>

    بعد از اجرا کردن آدرس آپلود شده عکس به صورت Alert JS بهتون نشون داده میشه !
    موفق باشید

  10. #10

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    sسلام
    کاملا نا امید شده بودم نشسته بودم داشتم اموزش هاش را تو نت میخوندم که یاد بگیرم ببینم چجوریه و چی کار میکنه
    گفتم یه سر اینجا بزنم دیدم کد ها را گذاشتید :
    اقا ممنون

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    خواهش میکنم ! :)

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: اپلود عکس از لینک

    دوست عزیز !
    این اسکریپت رو با کمک دوستمون Sadegh Barzegar نوشتم !
    فایل upload_remote.php رو اجرا کن !
    توی این اسکریپت کافیه که شما آدرس URL عکس مورد نظرتو رو از تو اینترنت بدی !
    بعد خود اسکریپت فایل رو توی سایت vbiran.ir آپلود میکنه و عکس رو همراه با آدرس URL آپلود شده به شما نشون میده !
    موفق باشید !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. اپلود عکس
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 21:47 عصر
  2. سوال: حذف کادر آبی رنگ دور عکس وقتی عکس را لینک می کنیم
    نوشته شده توسط mousanajafi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آبان 1389, 12:41 عصر
  3. اپلود عکس و ذخیره در پایگاه داده
    نوشته شده توسط mosadatta در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 تیر 1389, 13:50 عصر
  4. جلوگیری از کپی کردن عکس و لینک دادن به آن
    نوشته شده توسط silverfox در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 20:59 عصر
  5. سوال: گذاشتن عکس یا لینک در یک مقاله
    نوشته شده توسط saleh.hi.62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1387, 13:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •