نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    سلام
    وقتی RadControls رو نصب کردم یه برنامه ی Demo بهم داد که میتونستم Sample هایی که یا این کامپوننت میشه ساخت رو همراه با کدهاش ببینم

    یه Radio Button داشت که هرچی سعی کردم نتونستم بفهمم چطوری ساخته میشه

    عکسشو براتون گذاشتم

    از دوستان کسی هست که بتونه کمکم کنه ببینم چطوری میتونم این Radio Button رو بسازم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg aa.jpg‏ (42.6 کیلوبایت, 43 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    تو سورس کدهاش گفته کمی به تحلیل نیازه در ضمن نام donut تو سورس هستش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    آره دیدم سورسشو
    ولی سر در نیاوردم
    واسه همین این پست رو ایجاد کردم

    راستش خیلی حرفه ای نوشته بود

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    از دوستان یعنی کسی نیست به من کمک کنه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    دوستان خواهش میکنم
    یعنی واقعا کسی نمیتونه کمکم کنه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    عجیبه
    این پست 120 تا مشاهده داشته ولی هیچ کسی نمیتونه بهم کمک کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    این سایت این همه عضو فعال داره
    پس چرا کسی جواب نمیده ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    دوس من خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم تو فروم خود تلریک یه کامن گزاشتم ایشالله اونجا جواب بگیریم برا خود منم جالب شده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    مرسی دوست من
    فکر کنم هیچ کسی تاحالا نخواسته از این کامپوننت استفاده کنه
    باز دستت درد نکنه که شما دنبالشی

  10. #10

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    دوست عزیز 2 تا حالت دار

    1 باید از تم های خودش استفاده بکنی مثلا فایل تم رو به فرم اضافه میکنی بعد مقدار تم اون کنترلتو به اون قرار میدی
    2 اگه هم می خوای می تونی با visual them styler یه چی توی این مایه ها بود خودت شکل ظاهری کنترلتو درست کنی که اونم یه تم بهت میده بعد همون روند شماره 1

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    خب یعنی چطوری باید از تمش استفاده کنم ؟
    میشه توضیح بدی ؟

  12. #12

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    ببین من لان دسترسی ندارم
    ولی خیلی راحته توی کامپوننت های که به toolsbox اضافه میشه کنترل های تم هم وجود داره اونارو به فرمت اضافه میکنی بعد خاصیت them کنترل radiobtn رو به نام اون میزاری تستش کن اگه نشد

    در اولین فرصت یه سمپل واست میزارم

  13. #13

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    اصلا یه لینک فوق العاده واست پیدا کردم امیدوارم بدردت بخوره
    http://www.telerik.com/help/winforms...lt-themes.html

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    نه عزیزم من امتحان کردم جواب نمیده اون حالتو عوض میکنه شکل اون رو عوض میکنه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    در ضمن میتونی از نرم افزار visual stylebuilder استفاده مکه کنی که همراه کامپوننتها نصب میشه

    فکر کنم خودت باید دست بکار بشی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    اینایی که میگم اظافه کن به ترتیب اونجایی که میگم

    1) یه radradiobutten اظافه کن

    2)

    using Telerik.WinControls.Tests;


    3)تو رویداد لود فرم

    this.radRadioButton2.ThemeName = "ControlDefault";
    this.radRadioButton2.RootElement.Children[0].Children[1].Children[1].Shape = new DonutShape();


    امیدوارم که کمکت کرده باشم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    نقل قول نوشته شده توسط aliasghar2 مشاهده تاپیک
    اصلا یه لینک فوق العاده واست پیدا کردم امیدوارم بدردت بخوره
    http://www.telerik.com/help/winforms...lt-themes.html
    ممنونم دوست من
    چک کردم ولی فقط Style رو تغییر میده ولی شکلشو عوض نمیکنه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    نقل قول نوشته شده توسط ordebehesht مشاهده تاپیک
    اینایی که میگم اظافه کن به ترتیب اونجایی که میگم

    1) یه radradiobutten اظافه کن

    2)

    using Telerik.WinControls.Tests;


    3)تو رویداد لود فرم

    this.radRadioButton2.ThemeName = "ControlDefault";
    this.radRadioButton2.RootElement.Children[0].Children[1].Children[1].Shape = new DonutShape();


    امیدوارم که کمکت کرده باشم
    وای فوق العاده بود
    دستت واقعا درد نکنه
    اصلا نمیدونی چقدر خوشحال شدم جواب گرفتم

    تشکر خشک و خالی اینجا جواب نمیداد
    گفتم نامردیه اگه درست و حسابی تشکر نکنم
    واقعا ممنونم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: سوال : ساخت Radio Button در RadControls WinForm

    ممنون یمیتونی از دکمه تشکر که اون پایینه استفاده کنی خوشحالم که داری یه نفس راحت میکشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد radio button
    نوشته شده توسط soniarose در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 08:52 صبح
  2. سوال: ساخت forum با xml
    نوشته شده توسط archangel در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 23:54 عصر
  3. radio Button در HTML ??
    نوشته شده توسط mohsen_rem23 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1384, 13:38 عصر
  4. radio button
    نوشته شده توسط miimii در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1384, 19:21 عصر
  5. Navigation by Radio Buttons
    نوشته شده توسط nasr در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1383, 21:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •