نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش خطای Operation must use an updateable query.

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    99

    نمایش خطای Operation must use an updateable query.

    با سلام
    برنامه من روی سیستم خودم برای اضافه کردن به بانک مشکلی نداره ولی بر روی سرور درهنگام اضافه کردن رکورد جدید خطای زیر رانمایش میدهد.اگه کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا منو راهنمایی کنه .مرسی
    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Operation must use an updateable query.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.OleDb.OleDbException: Operation must use an updateable query.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    در صورتیکه از بانک اکسس استفاده میکنی میبایست پرمیشن Write رو برای فایل مورد نظر به یوزر ASP.Net بدی.

    تو همین بخش قبلا راجع بهش صحبت شده ، جستجو کن.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    99
    سلام
    لطفا اگه ممکنه توضیح بدین چجوری اینکار رو انجام بدم؟
    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    از بخش پشتیبانی هاستینگ بخواه که این کارو برات انجام بده.

    تو همین بخش قبلا راجع بهش صحبت شده ، جستجو کن.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    99
    متشکرم.مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. خطای Operation must use an updateable query
    نوشته شده توسط amir_hm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1388, 14:54 عصر
  2. Operation must use an updateable query.
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 11 آبان 1386, 20:54 عصر
  3. Operation must use an updateable query
    نوشته شده توسط vahidiran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 08:44 صبح
  4. Operation must use an updateable query
    نوشته شده توسط mehrzad007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 12:38 عصر
  5. Operation must use an updateable query.
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1384, 17:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •