نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایندکس در سی شارپ

  1. #1

    ایندکس در سی شارپ

    سلام دوستان من میخواستم از خاصیت تب ایندکس بجای ایندکس ک توی زبان های دات نت حذف شده استفاده کنم
    توی ویبی دات نت تونستم از این طریق استفاده کنم

    که هندل کلیک ابجکت ها رو بر میگرده و از این طریق تونستم ی تابع درست کنم و یکجا کد ها رو استفاده کنم!

    Private Sub MixedControls_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles RBEditBoxT.Click, RBEditBoxF.Click, MakeNewFolderButtonF.Click, MakeNewFolderButtonT.Click, IncludeUrlsF.Click, IncludeUrlsT.Click, IncludeFilesT.Click, IncludeFilesF.Click
    Select Case sender.TabIndex
    Case 0
    HvP_Editbox = True
    Case 1
    HvP_Editbox = False
    Case 2
    HvP_IncludeFiles = True
    Case 3
    HvP_IncludeFiles = False
    Case 4
    HvP_IncludeUrls = True
    Case 5
    HvP_IncludeUrls = False
    Case 6
    HvP_MakeNewFolderButton = True
    Case 7
    HvP_MakeNewFolderButton = False
    End Select
    End Sub


    میخواستم از همین روش تیو سی شارپ هم استفاده کنم ک متاسفانه نتونستم و مزاحم شما عزیزان شدم

    نمیدونم چطور میشه یکسری ابجکت رو مثل کد بالا خاصیت کلیک شون رو برگشت داده و استفاده کرد

    ممنون میشم اگر کسی بلده کمک کنه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: ایندکس در سی شارپ

    سلام آقا هاشم!
    واسه اینکه خاصیت کلیک یک آبجکت دست پیدا کنی از این کد استفاده کن!
    مثلا میخوایه به کلیک باتن1 بری:
    button1_Click(sender,e);

    C#‎ Select Case نداره!
    بجاش میتونید از Switch استفاده کنید.
    امیدوارم مفید بوده باشه!
    موفق باشید!

  3. #3

    نقل قول: ایندکس در سی شارپ

    سلام
    بله میدونم نداره و ب شکل پایین نوشتم

    private void MixedControls_Click(System.Object sender, System.EventArgs e)

    {
    switch (sender.tabindex) {
    case 0:
    HvP_Editbox = true;
    break;
    case 1:
    HvP_Editbox = false;
    break;
    case 2:
    HvP_IncludeFiles = true;
    break;
    case 3:
    HvP_IncludeFiles = false;
    break;
    case 4:
    HvP_IncludeUrls = true;
    break;
    case 5:
    HvP_IncludeUrls = false;
    break;
    case 6:
    HvP_MakeNewFolderButton = true;
    break;
    case 7:
    HvP_MakeNewFolderButton = false;
    break;
    }
    }


    منتها تنها ایراد اینکه این تابع مربوط به هیچ کدوم از ابجکت ها و رویداد های اونا نیست
    توی این تابع در زبان ویبی دات نت
    می امدم رویداد کلیک ابجکت ها رو بر میگردونت و تب ایندکس رو میخوند
    من الان نمیدونم چطوری میشه ک زمانی که روی یک ابجکت کلیک کردن خاصیت تب ایندکس اون ابجکت رو بدست بیارم و توی این کد استفاده اش کنم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    66

    نقل قول: ایندکس در سی شارپ

    این ایونتو که نوشتی پاسش بده به ایونت کلیک کنترلها.
    یعنی تو properties>Events>click این ایونتو پاس بده

  5. #5

    نقل قول: ایندکس در سی شارپ

    hamid.karimy دوست عزیز ممنون از جوابت

    حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله Hashemvp : پنج شنبه 05 بهمن 1391 در 17:20 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ساخت تب ایندکس در سی شارپ
    نوشته شده توسط Moh3n1991 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 15:57 عصر
  2. درباره استفاده ایندکس درسی شارپ
    نوشته شده توسط cs_mz88 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 12:25 عصر
  3. امکان مالتی ایندکس در سی شارپ هست؟
    نوشته شده توسط JaguarXF در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 22:23 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 20:57 عصر
  5. مشکل ایجاد ایندکس در SQL
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش T-SQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1382, 17:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •