نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

  1. #1

    راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    سلام بر تمام دوستان حرفه ای
    من نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص) می خواستم بسازم اما یه کم گیج شدم
    در قسمت پرسش و پاسخ آیا باید سه تا تکست باکس بزاریم (پرسش،پاسخ،منب) و هر وقت که روی سوال قبلی و سوال بعدی کلیک کنم اونها رو hide و show کنیم و یا از بانک اطلاعاتی استفاده می شه؟
    دو ورژن از این نرم افزار پیدا کردم که هم عکسش رو گذاشتم و هم لینک دانلود.
    لطفا راهنمایی کنید.:



    لینک دانلود:
    http://www.pasokhgoo.ir/software



    لینک دانلود:
    دریافت فایل برنامه ( 4.09 مگابایت )
    http://rasekhoon.net/software/download/630912/پرسمان-همسران-پیامبر/

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    دوست عزیز طبیعتا برای ساخت اینجور برنامه ها از دیتابیس استفاده کنی خیلی بهتره ...

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    سلام دوست عزیز
    بله شما نیاز به بانک اطلاعاتی دارید و عقب و جلو هم کار همون Binding Navigator رو میکنه
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    سلام
    پیشنهاد میکنم از یه فایل xml برای نگهداری داده ها استفاده کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    با سلام

    ابتدا یه واریبل تعریف می کنی اینطوری

    DataTable dt = new DataTable();
    static int rowIndex = 0;



    برای قسمت لود فرم می نویس

    objClsVariables.objDataSet = new DataSet();
    objClsVariables.objDataSet = objClsDBTask.ExecuteDataset("SELECT * FROM AddQuestionPaper WHERE QuePaperTypeId =" + iquestionpaperid1 + " AND SubjectId="+isubjectid1+" AND Language='"+ strlanguage +"'");
    dataGridView1.DataSource = objClsVariables.objDataSet.Tables[0];
    dt = new DataTable();
    dt = objClsVariables.objDataSet.Tables[0];
    if (dt.Rows.Count > 0)
    {
    if (rowIndex==0)
    {

    lblQue.Text = dt.Rows[rowIndex][5].ToString();
    radioButton1.Text = dt.Rows[rowIndex][7].ToString();
    radioButton2.Text = dt.Rows[rowIndex][8].ToString();
    radioButton3.Text = dt.Rows[rowIndex][9].ToString();
    radioButton4.Text = dt.Rows[rowIndex][10].ToString();
    lblQueNo.Text = Convert.ToString(1)+" :-";
    }


    بعد می آیی برا هر کدوم از دکمه ها کد می نویسی که اینطوری می شه

    دکمه ابتدا :


    private void btnFirst_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    if (rowIndex != -1)
    {
    rowIndex = 0;
    lblQueNo.Text = Convert.ToString(rowIndex+1) + " :-";
    lblQue.Text = dt.Rows[rowIndex][5].ToString();
    radioButton1.Text = dt.Rows[rowIndex][7].ToString();
    radioButton2.Text = dt.Rows[rowIndex][8].ToString();
    radioButton3.Text = dt.Rows[rowIndex][9].ToString();
    radioButton4.Text = dt.Rows[rowIndex][10].ToString();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("No more question is availabe!!!!!");
    rowIndex = 0;
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }
    }


    دکمه انتها

    private void btnNext_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    if (rowIndex < dt.Rows.Count-1 )
    {
    if (rowIndex ==0)
    {
    rowIndex = 1;
    lblQue.Text = dt.Rows[rowIndex][5].ToString();
    radioButton1.Text = dt.Rows[rowIndex][7].ToString();
    radioButton2.Text = dt.Rows[rowIndex][8].ToString();
    radioButton3.Text = dt.Rows[rowIndex][9].ToString();
    radioButton4.Text = dt.Rows[rowIndex][10].ToString();
    lblQueNo.Text = Convert.ToString(rowIndex+1)+" :-";
    }
    else
    {
    rowIndex = rowIndex + 1;
    lblQue.Text = dt.Rows[rowIndex][5].ToString();
    radioButton1.Text = dt.Rows[rowIndex][7].ToString();
    radioButton2.Text = dt.Rows[rowIndex][8].ToString();
    radioButton3.Text = dt.Rows[rowIndex][9].ToString();
    radioButton4.Text = dt.Rows[rowIndex][10].ToString();
    lblQueNo.Text = Convert.ToString(rowIndex+1)+" :-";
    }

    }
    else
    {
    MessageBox.Show("No more question is availabe!!!!!");
    rowIndex = dt.Rows.Count - 1;
    }
    }
    catch (Exception ex )
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }

    }


    برای دکمه " قبلی " یعنی یه فیلد قبل

    private void btnNext_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    if (rowIndex < dt.Rows.Count-1 )
    {
    if (rowIndex ==0)
    {
    rowIndex = 1;
    lblQue.Text = dt.Rows[rowIndex][5].ToString();
    radioButton1.Text = dt.Rows[rowIndex][7].ToString();
    radioButton2.Text = dt.Rows[rowIndex][8].ToString();
    radioButton3.Text = dt.Rows[rowIndex][9].ToString();
    radioButton4.Text = dt.Rows[rowIndex][10].ToString();
    lblQueNo.Text = Convert.ToString(rowIndex+1)+" :-";
    }
    else
    {
    rowIndex = rowIndex + 1;
    lblQue.Text = dt.Rows[rowIndex][5].ToString();
    radioButton1.Text = dt.Rows[rowIndex][7].ToString();
    radioButton2.Text = dt.Rows[rowIndex][8].ToString();
    radioButton3.Text = dt.Rows[rowIndex][9].ToString();
    radioButton4.Text = dt.Rows[rowIndex][10].ToString();
    lblQueNo.Text = Convert.ToString(rowIndex+1)+" :-";
    }

    }
    else
    {
    MessageBox.Show("No more question is availabe!!!!!");
    rowIndex = dt.Rows.Count - 1;
    }
    }
    catch (Exception ex )
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }

    }


    این کد هم برای دکمه رفتن به اتتها

    private void btnLast_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    if (rowIndex != -1 && dt.Rows.Count > rowIndex )
    {
    rowIndex = dt.Rows.Count-1;
    lblQueNo.Text = Convert.ToString(rowIndex + 1) + " :-";
    lblQue.Text = dt.Rows[rowIndex][5].ToString();
    radioButton1.Text = dt.Rows[rowIndex][7].ToString();
    radioButton2.Text = dt.Rows[rowIndex][8].ToString();
    radioButton3.Text = dt.Rows[rowIndex][9].ToString();
    radioButton4.Text = dt.Rows[rowIndex][10].ToString();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("No more question is availabe!!!!!");
    rowIndex = 0;
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    ببخشین اگه جای باتن ها رو عوضی نوشتم با عجله می نوشتم واسه همین

    کدها گویا هستن

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    خیلی ممنون
    اما می شه یه کم در باره کد توضیح بدین
    مثلا چطور در فایل xml تنظیم کنم که به مشکل نخوره

    دوما اگه توجه کرده باشید این نرم افزارهایی که معرفی کردم هیچ فایلی به همراه خودشون ندارند و فقط یک فایل هستند
    این چطوری می شه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    نقل قول نوشته شده توسط mehrangan مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون
    اما می شه یه کم در باره کد توضیح بدین
    مثلا چطور در فایل xml تنظیم کنم که به مشکل نخوره

    دوما اگه توجه کرده باشید این نرم افزارهایی که معرفی کردم هیچ فایلی به همراه خودشون ندارند و فقط یک فایل هستند
    این چطوری می شه؟
    تمامی فرمها ومتعلقات توی فایلهای dll نوشته می شن

    بعدش هم خیلی آسون همه رو ضمیمه فایل اصلی می کنن یا اینکه مخفی شون می کنن تا اینکه از دید کاربر دور باشه

    شما اگه بگین که می خواهید چکار کنین بهتر می شه راهنمایی کرد

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    در اول تشکر می کنم از شما آقای khokhan که وقت تون رو در اختیار من قرار می دین (ممنون)
    کار خاصی نمی خوام مثل دمویی که دادم
    سمت راست گروه مورد نظر
    وقتی کلیک می کنی سوال ، جواب، منبع، سوال قبلی و بعدی
    اگه سرچ هم بشه عالیه
    فقط لطف کنید ساده صحبت کنید
    دوباره ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    نقل قول نوشته شده توسط mehrangan مشاهده تاپیک
    در اول تشکر می کنم از شما آقای khokhan که وقت تون رو در اختیار من قرار می دین (ممنون)
    کار خاصی نمی خوام مثل دمویی که دادم
    سمت راست گروه مورد نظر
    وقتی کلیک می کنی سوال ، جواب، منبع، سوال قبلی و بعدی
    اگه سرچ هم بشه عالیه
    فقط لطف کنید ساده صحبت کنید
    دوباره ممنون
    این یه نمونه کوچک از اون چیزی هست که می خواین بسازین

    البته گفتم که یه نمونه است که در عرض 10 دقیقه ساخته شده

    اگه خواستین تکمیلش می کنیم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    اگه کاملش کنید که عالیه
    چون هم شما تجربه تون بیشتره و اشتباه هم کمتر
    و من هم عملی یاد می گیرم
    حق نگه دارتون

  12. #12

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    اگه از فایل XML و یا فایل TEXT بخونه فکر کنم بهتره
    یا هر چی خودتون صلاح می دونید که کسی نتونه در اطلاعات دستکاری کنه
    آخرین ویرایش به وسیله mehrangan : چهارشنبه 11 بهمن 1391 در 16:54 عصر

  13. #13

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    چی شد هنوز کامل نگردید؟؟؟؟؟؟؟
    من منتظرم

    تشکر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    نقل قول نوشته شده توسط mehrangan مشاهده تاپیک
    چی شد هنوز کامل نگردید؟؟؟؟؟؟؟
    من منتظرم

    تشکر
    طراحی دیتابیس و فرم تموم شده ویه کمی کار داره
    دیتابیس xml هستش
    خوبه ؟

  15. #15

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    عالـــــــــــــــــیییه

    واقعا خجالتمون دادی

  16. #16

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    نکنه خیلی کار داره
    ببخشید khokhan عزیز ؛ وقت شما رو گرفتم
    اگه می شه زودتر انجامش بدین

    ممنون

  17. #17

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    ببخشید اینقدر پیام میدم

    تموم نشد؟؟؟؟؟؟؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    درود بر شما

    این هم نمونه کار با دیتابیس xml و طراحی دکمه پیمایش برای آن

    البته می بخشین فرصت نشد کاملتراز این بنویسم اما فکر کنم تا این حد هم کار شمارو راه بندازه

    شاد باشین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    درود بر شما

    این هم نمونه کار با دیتابیس xml و طراحی دکمه پیمایش برای آن

    البته می بخشین فرصت نشد کاملتراز این بنویسم اما فکر کنم تا این حد هم کار شمارو راه بندازه

    شاد باشین

    ننه کبری : کجا؟
    کبری : کلاس زبان
    ننه کبری : از کی تا حالا می ری کلاس زبان؟
    کبری : مامان خوب تا حالا نرفتم...هیچوقت برای یادگیری دیر نیست... خوب از امروز
    ننه کبری : خوب برو عزیزم.منکه حرفی ندارم.برو خیلیم خوبه.حالا کی باید بری؟
    کبری : امروز ساعت یازده
    خلاصه کبری خانم رفت سر قرار و اکبر آقا رو دید و...
    کبری خانم قصه ما و اکبر آقای قصه شما با هم دوست شدن خلاصه و رفتن ددر و بیرون و اینور و اونور و بالا و پایین...که همین بالا و پایین کار دست کبری خانم داد و...
    آقا اکبر قصه شمام نامردی نکرد و کبری خانم قصه ما رو ول کرد به امان خدا و رفت سراغ یه دختر دیگه و کبری خانم موند
    و

    از این قصه چند تا نتیجه می شه گرفت که الان می گم:
    الف. کبری نباید کتابشو زیر بارون جا می ذاشت که باباش پاره ش کنه
    ب. کبری نباید اونقدر فکرشو مشغول تلفنه می کرد که کتابشو زیر بارون جا بذاره و باباش پاره ش کنه(نکته تاکیدی)
    ج. کبری اصلا غلط کرد کتابشو زیر بارون جا گذاشت
    د. به هر کسی که بهتون زنگ زد زنگ بزنین.شاید خر بشین...ولی شایدم اون خر بشه.ارزش امتحانو داره
    ه. همیشه وقتی می خواین با کسی دوست بشین قبلش دویست سیصد تومنتونو آماده داشته باشین.....{ نکته داره.
    تک زنگ بزین که اون بهتوت بزنگه

    کبری خره نشست تو حیاط به درس خوندن که تلفن زنگ زد...مامانش تو آشپزخونه داشت میرزا قاسمی درست می کرد ، خود خرشم از اول می دونست مامانی اینوقت روز داره آشپزی می کنه واسه همین جفتک زنون پرید تو اتاق و تلفنو برداشت و گفت: جانم(با آخر ناز و ادا)؟؟؟که یه صدا از اون ور خط گفت : جاااااااانم
    کبری : هانم؟
    تلفن : منم
    کبری : شما؟
    تلفن : شوما نیست داروگره
    کبری : آقا بفرمایین
    تلفن : نوش جان میل ندارم
    کبری : هه...هه...هه...هو...هه...ها...هه...( به اینا می گن خر خنده از نوع بیا با من دوست شو)
    تلفن : جاااااااانم...می میرم واسه دختر خوش خنده
    کبری : اتفاقا منم می میرم واسه خودم
    تلفن : ولی منکه تو رو نگفتم
    کبری : پس کی رو گفتی؟
    تلفن : دوست دختر آینده مو گفتم
    کبری : ا؟خوب پس من مزاحمتون نمی شم ، اگه امری ندارین...؟
    تلفن : خوب حالا...خودتو لوس نکن عزیزم(!!!چه زود گفت عزیزم)تو که می دونی آخرش مال خودمی
    کبری : آره؟ ولی اصلا مطمئن نیستم تو آخرش مال من باشی
    تلفن : خوب حالا بیا یه قراری بذاریم همدیگه رو ببینیم
    کبری : بله...بله...آره...از صفحه چهل و پنج تا صفحه هفتاد و پنجه...
    تلفن : چی می گی تو؟
    سلام اول خسته نباشید خدمت دوست عزیز khokhan واقعا نمونه خیلی خوبی بود...

    و تشکر میکنیم از این انگیزه و حوصله واقعا از پستهاتون خوشم میاد

    موفق باشید دوست من

  20. #20

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    خیلی ممنون
    چی کار کنم که کسی فایل xml رو نتونه دستکاری کنه؟؟؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    نقل قول نوشته شده توسط mehrangan مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون
    چی کار کنم که کسی فایل xml رو نتونه دستکاری کنه؟؟؟
    درود بر شما

    اگه این مسئله اینقدر مهمه اطلاعات رو داخل فایل اجرایی قرارش بده

  22. #22

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    سلام
    دوست عزیز ممکنه نحوه اینکه چطور کاربر بتونه اطلاعات رو وارد کنه و حذف کنه رو هم توضیح بدید
    ممنون
    میشه خواهش کنم به jتاپیک
    https://barnamenevis.org/showthread.p...4-%D9%87%D8%A7
    نگاه کنید من هم مشکل کاربر با نام skmr_aeرو دارم
    ممنون میشم کمک کنید

  23. #23

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    درود بر شما

    اگه این مسئله اینقدر مهمه اطلاعات رو داخل فایل اجرایی قرارش بده


    می شه بفرمایید چطوری داخل فایل اجرایی قرار بدم ؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    خوب خیلی ساده است

    اطلاعاتتون اگه بسیط باشه واگه قرار نیست افزایش یا کاهشی در اطلاعات صورت بگیرد و کاربر در استفاده از اونها منفعل باشه

    می تو نید اونها رو در تگ های مشخصی در داخل فایل اجرایی قرار بدید و در جاهای مشخصی از برنامه تون فراخوانی کنید

  25. #25

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    خیلی معذرت می خوام از سوالهایی که شاید بگید خیلی براتون راحته اما اول گفتم زیر دیپلم صحبت کنید
    اول این راهی رو که گفتید بصورت مقدماتی توضیح بدین

    سوالی که برام پیش اومده که اینه وقتی خواسته باشم از قسمت راست بر روی عناوین کلیک کنم و عنوان بحث عوض بشه آیا از فایل xml دیگه ای استفاده کنم

    اگر بله چطور با فشار باتن مورد نظر، بانک اطلاعاتی را از اونی که آدرس جدید می دیم بخونه

    امیدوارم گیج تون نکرده باشم

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    نقل قول نوشته شده توسط mehrangan مشاهده تاپیک
    امیدوارم گیج تون نکرده باشم
    شاید بیش از سه بار جمله تون رو خوندم اما سر در نیاوردم منظور شما چیه شاید می خواستین بگین که اگه بخواین با استفاده از دکمه های سمت راست مطالب رو فیلتر کنین !!!!!؟

    در این صورت باید از datatable استفاده کنین وخروجی این دیتاتیبل رو به textbox ها متصل کنین

  27. #27

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    نقل قول نوشته شده توسط sepide_68_91 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز ممکنه نحوه اینکه چطور کاربر بتونه اطلاعات رو وارد کنه و حذف کنه رو هم توضیح بدید
    ممنون
    میشه خواهش کنم به jتاپیک
    https://barnamenevis.org/showthread.p...4-%D9%87%D8%A7
    نگاه کنید من هم مشکل کاربر با نام skmr_aeرو دارم
    ممنون میشم کمک کنید
    سلام اقای khokhan میشه جواب من رو هم بدید
    ممنون

  28. #28

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    منظور کلی ام اینه که در سمت راست : «عنوان های اصلی» چند تا بحث داریم . عکس زیر


    چطور عنوان موضوع را عوض کنم
    همه رو که نمی داخل یک فایل xml قرار بدم

    خیلی ممنون

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    با سلام


    چرا میشه شما هر چند عنوان با هر میزان طول اطلاعات داشته باشین توی یک فایل می تونین جا بدین

    اصلا عیبه برای یک برنامه که بیش از یکی دیتابیس داشته باشه

    در ضمن دیتابیس xml اون برنامه ای رو که نوشته بودیم رو به یه فایل باینری تبدیلش کردم

    تا مطابق گفته شما غیر قابل دسترسی برای کاربر باشه

    تا چند روز دیگه میفرستم براتون

  30. #30

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    سلام
    نگفتین چطوری موضوع رو عوض کنم؟
    دوم : فایلی که گفتید هنوز آماده نشده؟

    شرمنده بخدا

  31. #31

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    سلام
    نگفتین چطوری موضوع رو عوض کنم؟
    دوم : فایلی که گفتید هنوز آماده نشده؟

    شرمنده بخدا

  32. #32

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    ببخشید اینقدر پیام می دم
    کارم فقط لنگ همین کاره

    اگر توضیح بدین خیلی ممنون می شم

  33. #33

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    کاش می شد جواب بدین

    خیلی کارم لنگگگگگگه

  34. #34
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    نقل قول نوشته شده توسط mehrangan مشاهده تاپیک
    ببخشید اینقدر پیام می دم
    کارم فقط لنگ همین کاره

    اگر توضیح بدین خیلی ممنون می شم
    سلام
    فکر نمی کنم فقط توضیح برای شما کافی باشه
    xml یک نوع بانک اطلاعاتی کوچیکه که میشه به دیتاتیبل وصلش کرد و Add - Delete .,,, رو انجام داد
    برای مشکل مخفی کردن هم میتونی برنامه رو پرتابل کنی
    ایشون هم توضیح دادن هم خط مشق بهتره دست به کار شید کمکتون می کنیم
    موفق باشید

  35. #35

    نقل قول: راهنمایی نرم افزاری مثل همسران پیامبر(ص)

    ببخشید کسی هست که پروژه اولی که با دیتابیس اکسس نوشته بود رو کلید "قبلی" و "بعدی" درست بود که یک رکورد جلو و عقب می رفت
    اما کلیدهای "ابد" و "ازل" که اولین رکورد و آخرین رکورد رو نشون می ده درست کنه؟


    لطفاااااااااااااااا

تاپیک های مشابه

  1. آیا نرم افزاری برای تولید setup به شکل خود کار وجود دارد؟؟؟ (نیاز فوری به راهنمایی)
    نوشته شده توسط jusminnnnnnnnn در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 12:18 عصر
  2. سوال: راهنمایی درباره پروژه کتابخانه و قفل نرم افزاری که ساختم
    نوشته شده توسط rohban در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1391, 20:38 عصر
  3. سوال: دور زدن نرم افزاری مثل usb block
    نوشته شده توسط aftabeshargh در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1391, 15:57 عصر
  4. معرفی نرم افزاری برای ساخت دکمه های سه بعدی و زیبا مثل ویستا
    نوشته شده توسط rainymbb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 22:07 عصر
  5. قفل نرم افزاری:یک پیشنهاد و چند سوال؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اسفند 1383, 16:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •