نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک : نحوه استفاده از تابع ()mail در php

  1. #1

    Question کمک : نحوه استفاده از تابع ()mail در php

    سلام خدمت دوستان برنامه نویس .
    می تونید به من بگید تنظیمات فایل php.ini برای اینکه تابع ()mail به طور صحیح کار کنه چطوری باید باشه ؟؟ و هر کدوم از این تنظیمات چی هستند؟؟


    ; Setup for Windows systems
    SMTP = smtp.my.isp.net
    smtp_port = 25
    sendmail_from = me@myserver.com

    خلاصه ببخشید که سوالم خیلی ابتدایی بود. من به تازگی php رو شروع کردم .اطلاعاتم هم در مورد تنظیمات سرور و php.ini خیلی کمه

    البته من یه کد هم از خودم نوشتم ...شاید به نظر شما خنده دار باشه ......
    یه نگاهی بهش بندازید :


    <?php
    echo 'SMTP = ' . ini_get('SMTP') . "<br>";
    echo 'sendmail_from = ' . ini_get('sendmail_from') . "<br>";
    ini_set('SMTP',"smtp.mail.yahoo.com");
    ini_set('sendmail_from',"me@test.com");
    echo 'SMTP = ' . ini_get('SMTP') . "<br>";
    echo 'sendmail_from = ' . ini_get('sendmail_from') . "<br>";
    echo "<br>";
    $to="blaze_px@yahoo.com";
    $sender="test@yahoo.com";
    $subject="test subject";
    $message="this is my message";
    mail($to,$subject,$message);
    ?>


  2. #2
    راهنمای php رو در فرمت chm از سایتش (php.net) دانلود کن.
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  3. #3
    آقا اگه ممکنه یه خورده بیشتر توضیح بدین.
    من کلا گیج شدم ...
    فکر کنم اشکال کارم تو ست کردن SMTP باشه ..
    به هر حال یه مثال خیلی کوچیک هم می تونه کمک بزرگی باشه .

  4. #4
    SMTP "localhost"
    smtp_port "25"
    sendmail_from NULL
    sendmail_path DEFAULT_SENDMAIL_PATH
    آخرین ویرایش به وسیله payamix : چهارشنبه 19 بهمن 1384 در 20:09 عصر

  5. #5
    متغیر های مربوط به توسعه ها، در بخش جداگانه ای از فایل پیکربندی (php.ini) ذخیره می شوند. برای مثال تمام متغیرهایی که به توسعه های MySQL مربوط می شوند باید در قسمت [MySQL] در فایل php.ini، قرار بگیرند.

    اگر قصد استفاده از تابع mail در PHP را دارید، 3 متغیر وجود دارد که باید آنها را تنظیم کنید. متغیرهای SMTP و sendmail_from (در ویندوز) یا sendmail_path (در یونیکس) در هنگام ارسال e-mail از طریق تابع mail مورد استفاده قرار می گیرند. در ویندوز این متغیر ها برای تنظیم SMTP Server و همچنین برای تعیین آدرس From در ساختار e-mail به کار می روند. در یونیکس متغیر sendmail_path مسیر MTA یا Mail Transfer Agent را برای ارسال mail تنظیم می کند.


    SMTP = myserver.localnet.com
    sendmail_from = me@localhost.com
    sendmail_path = /usr/sbin/sendmail



    متغیرهای java.class.path ، java.home، java.library و java.library.path همگی آدرس کلاس ها و کتابخانه های جاوا را تنظیم میکنند. این مقادیر به وسیله توسعه های جاوا مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین اگر می خواهید PHP بتواند ارتباط صحیحی با برنامه های جاوای شما برقرار کند از درستی و معتبر بودن مقادیر این متغیر ها اطمینان حاصل کنید.


    java.class.path = .\php_java.jar
    java.home = c:\jdk
    java.library = c:\jdk\jre\bin\hotspot\jvm.dll
    java.library.path = .\



    متغیر session.save_path مشخص کننده آدرس شاخه موقتی است که برای ذخیره اطلاعات session ها بکار می رود. معمولا این متغیر به طور پیش فرض مقدار /tmp را دارد، اما از آنجا که این شاخه در ویندوز وجود ندارد باید آن را با آدرس درست شاخه موقت ویندوز تصحیح کنید در غیر این صورت هنگام فراخوانی دستور session_start با خطا مواجه می شوید. همچنین می توانید با تنظیم متغیر session.cookie_lifetime مدت اعتبار cookie های session را بر حسب ثانیه مشخص کنید.



    من یکی از اعضا هستم کسی از مدیران جوابه منو نمی دن گفتم جوابه شما رو اگه بتونم داده باشم .

تاپیک های مشابه

  1. تنظیمات mail
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 16:44 عصر
  2. ارسال e-mail از داخل برنامه
    نوشته شده توسط Mahdi-563 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 14:56 عصر
  3. مشکل در فرستادن Mail به یاهو
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1384, 08:12 صبح
  4. ارسال میل با ASP MAIL
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 10:58 صبح
  5. مشکل ارسال ایمیل با استفاده از تابع mail
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش PHP
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 17:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •