نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

  1. #1

    نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    سلام من میخوام داده های یه جدولم رو با استفاده از datareader بدست بیارم بعد با حلقه while مقدارهای جدولم رو با متن textbox م مقایسه کنم
    لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه و حیاتیه. ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    سلام دوست عزیز
    خوش آمدید به سایت برنامه نویس
    راه ساده تری هم برای این کار است ، حالا حتما باید با datareader و while باشه؟ اگه به جای while از کوئری استفاده کنید خیلی بهتره و اصولی.
    به هر حال لینک زیر رو نگاه کنید:
    لینک

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    ممنون که جوابم و دادید من باید با این دستور بنویسم کد vb رو دارم نمیتونم به سی شارپ تبدیلش کنم ممکنه کمکم کنید؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    ممنون که جوابم و دادید من باید با این دستور بنویسم کد vb رو دارم نمیتونم به سی شارپ تبدیلش کنم ممکنه کمکم کنید؟
    Dim r As SqlDataReader
    con.Open()
    cmdUsers.CommandText = "select UserName from T_Users"
    r = cmdUsers.ExecuteReader
    While r.Read
    If r.Item("UserName") = TUserName.Text Then
    MsgBox("نام کاربری وارد شده تکراری می باشد")
    End If
    End While

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    مثلا چیزی شبیه این اگه اشتباه نکنم

    SQL = "Select * from tblProduct";

    //Create Connection/Command/MySQLDataReader
    MySqlConnection myConnection = new MySqlConnection(cf.GetConnectionString());
    myConnection.Open();
    MySqlCommand myCommand = new MySqlCommand(SQL, myConnection);
    MySqlDataReader myReader = myCommand.ExecuteReader();
    myCommand.Dispose();

    if (myReader.HasRows)
    {
    int i = 0;
    // Always call Read before accessing data.
    while (myReader.Read())
    {
    if (myReader["frProductid"].ToString() == "")
    {
    strInsertSQL = "Insert Into tblProduct_temp (Productid) Values('this istest') ";
    MySqlCommand cmdInserttblProductFrance = new MySqlCommand(strInsertSQL, myConnection);
    cmdInserttblProductFrance.ExecuteNonQuery(); //<=====THIS LINE THROWS "C#‎ mySQL There is already an open DataReader associated with this Connection which must be closed first."
    }
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    SqlDataReader r;
    con.Open();
    cmdUsers.CommandText = "select UserName from T_Users";
    r = cmdUsers.ExecuteReader;
    while (r.Read)
    {
    if (r.Item("UserName") == TUserName.Text)
    {
    MessageBox.Show("نام کاربری وارد شده تکراری می باشد", " ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    flag = 1;

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    if (r.Item("UserName") == TUserName.Text) در سی شارپ r.item نمیاد بجاش کروشه استفاده میشه

  8. #8

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    مثل این ولی من نمیدونم دقیقش چیه
    if (r["UserName"] == TUserName.Text)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط golnar1992 مشاهده تاپیک
    if (r.Item("UserName") == TUserName.Text) در سی شارپ r.item نمیاد بجاش کروشه استفاده میشه
    شما به بزرگاری خودتون ببخشین

  10. #10

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    الان ازwhile (r.Read()) خطا میگیره باید به رشته تبدیل بشه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط golnar1992 مشاهده تاپیک
    الان ازwhile (r.Read()) خطا میگیره باید به رشته تبدیل بشه؟
    خطا میگیره ؟؟؟؟؟
    مطمئنی ؟؟؟؟
    متن خطارو بزار ببینیم ... !!!!

  12. #12
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه استفاده از datareader در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    خطا میگیره ؟؟؟؟؟
    مطمئنی ؟؟؟؟
    متن خطارو بزار ببینیم ... !!!!
    سلام
    تاریخ پست رو هم نگاه کنید

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نحوه استفاده از view در سی شارپ
    نوشته شده توسط googoli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1395, 21:09 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1392, 00:33 صبح
  3. سوال: نحوه استفاده اشاره گرها در سی شارپ
    نوشته شده توسط hamidoo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 دی 1390, 16:32 عصر
  4. سوال: نحوه استفاده از MySql در سي شارپ براي ساختن نصب كننده؟
    نوشته شده توسط yesno22 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 اسفند 1387, 18:00 عصر
  5. نحوه استفاده از security در سی شارپ چطوری؟
    نوشته شده توسط mirage041 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1387, 11:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •