نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشكل در Dump

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    مشكل در Dump

    سلام دوستان

    يه مشكلي داشتم هنگام dump يه ديتابيس . اونم اينكه وقتي اطلاعات من فارسي هست ، وقتي با كد عادي dump ميكنم ، فارسي ها رو به صورت ؟؟؟؟؟ نشون ميده !

    چطوري بايد اينو درست كنم ؟​ يه كد كامل كه اين مشكل رو نداشته باشه ، ممنون ميشم بهم بدين.
    يا اينكه يه كد php هم باشه كه dump كنه sql رو مشكلي نداره

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشكل در Dump

    آیا charset شما فارسی هست؟
    تنظیمات فارسی ویندوزت دورسته؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: مشكل در Dump

    آره . چارست سرور درست هست ها !
    چارست لوكال خودم هم درست هست
    وقتي با phpmyadmin هم ميگيرم درست هست فقط موقعي درست نيست كه با query ميخوام بگيرم ! يعني فارسي نميگيره

    اگه ميشه يه دستور درست واسه اين dump با پشتيباني فارسي بهم بگين

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشكل در Dump

    قبل از کوئری که برای dump مینویسید
    یک کوئری با این مضمون اجرا کنید

    mysql_query('set names utf8');

    یا

    mysql_set_charset("utf8");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: مشكل در Dump

    خوب ميشه خود Dump هم درستشو واسم بنويسيد

    راهي نداره تو يه خط كد بشه ؟! يعني ميخوام فقط تو يه خط اين dump انجام بشه


    وقعا ممنونم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشكل در Dump

    خودت مگه چی نوشتی؟کد خودت بزار

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: مشكل در Dump

    من از يه سايت شل گرفتم !
    تو شل اينترويو مثل phpmyadmin نداره ! يا خودش dump ميكنه يا ميتوني comment رو execute كني

    كد هاي چند خطي جواب نميده ، كدهاي dump اي هم كه نوشتم جواب نداد. احتمالا كدهام مشكل داشته D:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشكل در Dump

    یک sqlyog نصب کن خودتو راحت کن.

    این هم کد Dump
    http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/mysqldump.html

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: مشكل در Dump

    فك ميكنم شما متوجه موضوع نشديد !

    بحث ، بحثه سرقته ! دسترسي كامل نداريم.

    بايد تو يه خط كد sql رو dump كنيم كه نياز به علم SQL داره كه ما تو گروه متخصص اين كارو نداريم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: مشكل در Dump

    آقا كسي بلد نبود ؟!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشكل در Dump


    select * from table into outfile filename

تاپیک های مشابه

  1. Dumping physical memory و restart شدن ویندوز
    نوشته شده توسط R Yaghoobi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 20:06 عصر
  2. mysql database dump
    نوشته شده توسط houtanal در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1384, 03:50 صبح
  3. مشكل با كاراكتر "ك" از xp به 98
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1383, 19:19 عصر
  4. مشكل با ADO در هنگام خروج از برنامه
    نوشته شده توسط behrooz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اسفند 1382, 00:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •