نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: اتصال فرم به دیتابیس

  1. #1

    اتصال فرم به دیتابیس

    سلام
    من یک فرمی به شکل زیر دارم میخواستم این فرم رو به دیتابیس اتصال بدم اگر از table استفاده کنم براحتی در قسمت user autenticaton برنامه dream waver میشه اتصال داد ولی نمیخام به هیچ وجه از جدول استفاده کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    کد HTML:
    <div id="login-box">
    <div id="text" dir="rtl">
    <form id="loginform" name="loginform" method="post" action="login-exec.php">
    <div id="login-box-name">نام کاربری</div>
    <div  id="login-box-field"><input name="login" class="form-login"  title="Username" value="" size="38" maxlength="2048" id="login"  /></div>
    <div id="login-box-name">رمز عبور</div>
    <div  id="login-box-field"><input name="password" type="password"  class="form-login" title="Password" value="" size="38" maxlength="2048"  /></div>
    </form>
    </div>
    <a href="#"><img src="images/login-btn.png" width="93" height="32" id="btn-box" /></a>
    </div>

  2. #2

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    من نمیدونم همچین پستی قبلا زده شده یا نه ولی از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنند

  3. #3

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    من به کمکتون احتیاج دارم بچه ها لطفا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار زینب فاطمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    272

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    سلام
    برای اتصال به دیتا بیس باید از زبان هایی مثل php یا asp استفاده کنید مثلا با PHP این رو بنویسی:
      <?php

    $link=mysql_connect('localhost','root','');
    if(!$link)
    { die("couldn't connect to my sql");};
    mysql_select_db('database',$link) or die("couldn't connect to db");
    mysql_query('set names utf8') or die(mysql_error());

    ?>


    ببینید ما یک فرم میزاریم و بعدش هم یه اتصال به دیتا بیس و توی کدی که گذاشتم جای database نام دیتابیس تون رو بنویسید .

  5. #5

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    ممنون دوست عزیز که جواب دادین اما من میخام وقتی روی دکمه ای که در کد مشخص هست به صورت عکس کلیک می کنم تکست باکس هام چک بشه اگر درست بود وارد بشه

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Rasht
    پست
    95

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط nineteen مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز که جواب دادین اما من میخام وقتی روی دکمه ای که در کد مشخص هست به صورت عکس کلیک می کنم تکست باکس هام چک بشه اگر درست بود وارد بشه
    دوست عزیز اوالاٌ سوالتو واضح مطرح نکردی !
    ثانیاٌ اینجا جای مطرح کردن این سوال نیستش که،شما باید سوالتو تو قسمت PHP یا ASP به صورت صحیح بیان کنی تا جواب بگیری

  7. #7

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    ببینید این کد مربوط به دکمه هستش
    کد HTML:
    <a href="#"><img src="images/login-btn.png" width="93" height="32" id="btn-box" /></a>


    میخام وقتی روی این کلیک میشه متن داخل تکست باکس چک بشه اگه صحیح بود وارد صفحه بعدی بشه

  8. #8

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    دوست من سوال شماچندين جواب داره درست توضيح بديدچي ميخواهيد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...l5-%d9%88-css3

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Rasht
    پست
    95

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط nineteen مشاهده تاپیک
    ببینید این کد مربوط به دکمه هستش
    کد HTML:
    <a href="#"><img src="images/login-btn.png" width="93" height="32" id="btn-box" /></a>


    میخام وقتی روی این کلیک میشه متن داخل تکست باکس چک بشه اگه صحیح بود وارد صفحه بعدی بشه
    کد شما:
    کد HTML:
    <input type="image" src="images/login-btn.png" width="93" height="32" alt="Submit button">
    یقیه موارد چک کردن قبلا بهتون گفتم که ربطی به این تاپیک نداره

  10. #10

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    ببینید من یک فرم خام طراحی کردم برای صفحه لاگین به این صورت

    کد HTML:
    <div id="login-box"> <div id="text" dir="rtl"> <form id="loginform" name="loginform" method="post" action="login-exec.php"> <div id="login-box-name">نام کاربری</div> <div  id="login-box-field"><input name="login" class="form-login"  title="Username" value="" size="38" maxlength="2048" id="login"  /></div> <div id="login-box-name">رمز عبور</div> <div  id="login-box-field"><input name="password" type="password"  class="form-login" title="Password" value="" size="38" maxlength="2048"  /></div> </form> </div> <a href="#"><img src="images/login-btn.png" width="93" height="32" id="btn-box" /></a> </div>
    حالا میخام این فرم رو به یک دیتابیس متصل کنم که وقتی کاربر یوزر و پسورد رو وارد کرد به دیتابیس متصل بشه و اگر صحیح بود به صفحه x بره اگر نه پیغام خطا بده

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Rasht
    پست
    95

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط nineteen مشاهده تاپیک
    ببینید من یک فرم خام طراحی کردم برای صفحه لاگین به این صورت

    کد HTML:
    <div id="login-box"> <div id="text" dir="rtl"> <form id="loginform" name="loginform" method="post" action="login-exec.php"> <div id="login-box-name">نام کاربری</div> <div  id="login-box-field"><input name="login" class="form-login"  title="Username" value="" size="38" maxlength="2048" id="login"  /></div> <div id="login-box-name">رمز عبور</div> <div  id="login-box-field"><input name="password" type="password"  class="form-login" title="Password" value="" size="38" maxlength="2048"  /></div> </form> </div> <a href="#"><img src="images/login-btn.png" width="93" height="32" id="btn-box" /></a> </div>
    حالا میخام این فرم رو به یک دیتابیس متصل کنم که وقتی کاربر یوزر و پسورد رو وارد کرد به دیتابیس متصل بشه و اگر صحیح بود به صفحه x بره اگر نه پیغام خطا بده
    آقا من نمیدونم چرا شما حرف خودتونو می زنید ، از بالا تا پایین تاپیکو چک کن فقط الان 3 بار سوالتو عوض کردی ،جستجو کن به جای اینکه به همین تاپیک تکیه کنی به تنهایی .شاید گوگل منظورتونو بفهمه!

  12. #12

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    من سوالم رو عوض نکردم از ابتدا هم سوالم این بود که یه همچین فرمی دارم میخام ارتباط بدم به دیتا بیس
    حتی عنوان تاپیک هم همینه

  13. #13

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    دوست عزیز شما باید یه زبان برنامه نویسی بلد باشید تا بتونید فرم رو به دیتابیس وصل کنید . چه زبانی بلدید؟!(php - asp.net)

  14. #14

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط mokha21 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما باید یه زبان برنامه نویسی بلد باشید تا بتونید فرم رو به دیتابیس وصل کنید . چه زبانی بلدید؟!(php - asp.net)
    زبان برنامه نویسی php

  15. #15

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    خوب برای اتصال به دیتابیس اطلاعات پست شده از فرم رو بررسی کنید سپس وارد دیتابیس کنید

    چک کردن فرم : لینک

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    ببینید.
    شما ابتدا باید با استفاده از jquery چک کنید که آیا داخل textbox ها پر شده است یا نه. این سوال اول شما بود. البته میتونید به جای jquery از مشخصه required هم استفاده کنید. این مشخصه کاری میکنه که کاربر حتما باید قبل از submit اون رو پر کنه در غیر اینصورت عمل submit انجام نمیشه.
    کد HTML:
    <input type="text" required="required" />
    بعد که کاربر تمام textboxها رو پر کرد اطلاعات فرم submit شده به صفحه ای که شما در مقدار action فرم نوشتید ارسال میشه. در اون صفحه شما با زبانهای سمت سرور میتونید از این اطلاعات استفاده کنید. یعنی با PHP به دیتابیس وصل بشید و چک کنید ببینید که آیا اطلاعات وارد شده درست است یا نه. مثلا یک نمونه ساده:

    $connection=@mysql_connect($host,$user_name,$pass_ word) or die(mysql_error());
    if($connection){$connectionResult= "به MySQL وصل شد.<br />";}

    $dbConnection=mysql_select_db($db_name,$connection ) or die(mysql_error());
    if($dbConnection){$dbConnectionResult="به دیتابیس وصل شد.";}

    mysql_set_charset('utf8');
    $username=$_POST['user-name'];
    $password=$_POST['pass-word'];
    function student_in($user,$pass){
    //Check this user as student
    $query="select * from `student` where `melicode`=$user and `pass`=$pass";
    $result=mysql_query($query);
    if(mysql_num_rows($result)>0){
    $row=mysql_fetch_array($result);
    session_start();
    $_SESSION['user']="student";
    $_SESSION['id']=$row['id'];
    header('Location: student.php');
    }
    }

  17. #17

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    ببینید این کد صفحه اولم هست

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Login Box</title>
    
    <link href="login-box.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    </head>
    
    <body>
    <div style="padding: 100px 0 0 250px;">
    <div id="login-box">
    <div id="text" dir="rtl">
    <form id="loginform" name="loginform" method="post" action="login-exec.php">
    <div id="login-box-name">نام کاربری</div>
    <div id="login-box-field"><input name="login" class="form-login" title="Username" value="" size="38" maxlength="2048" id="login" /></div>
    <div id="login-box-name">رمز عبور</div>
    <div id="login-box-field"><input name="password" type="password" class="form-login" title="Password" value="" size="38" maxlength="2048" /></div>
    </div>
    <a href="#"><img src="images/login-btn.png" width="93" height="32" id="btn-box" /></a>
    </form>
    </div>
    </div>
    </body>
    </html>
    اینم کد جایی که برای اعتبار سنجی ارسال میسه

    کد HTML:
    <?php
    
     session_start();
     
    
     require_once('config.php');
     
    
     $errmsg_arr = array();
     $errflag = false;
     
    
     $link = mysql_connect(DB_HOST, DB_USER, DB_PASSWORD);
     if(!$link) {
     die('خطا در برقراری ارتباط با سرور: ' . mysql_error());
     }
     
    
     $db = mysql_select_db(DB_DATABASE);
     if(!$db) {
     die("سرور قادر به انتخاب دیتابیس نیست");
     }
     
    
     function clean($str) {
     $str = @trim($str);
     if(get_magic_quotes_gpc()) {
     $str = stripslashes($str);
     }
     return mysql_real_escape_string($str);
     }
     
    
     $login = clean($_POST['login']);
     $password = clean($_POST['password']);
     
    
     if($login == '') {
     $errmsg_arr[] = 'نام کاربری اشتباه است';
     $errflag = true;
     }
     if($password == '') {
     $errmsg_arr[] = 'گذر واژه اشتباه است';
     $errflag = true;
     }
     
    
     if($errflag) {
     $_SESSION['ERRMSG_ARR'] = $errmsg_arr;
     session_write_close();
     header("location: login-form.php");
     exit();
     }
     
    
     $qry="SELECT * FROM members WHERE cms='$login' AND passwd='".md5($_POST['password'])."'";
     $result=mysql_query($qry);
     
    
     if($result) {
     if(mysql_num_rows($result) == 1) {
     //لاگین با موفقیت اجرا شد
     session_regenerate_id();
     $member = mysql_fetch_assoc($result);
     $_SESSION['SESS_MEMBER_ID'] = $member['member_id'];
     session_write_close();
     header("location: member-index.php");
     exit();
     }else {
    
     header("location: login-failed.php");
     exit();
     }
     }else {
     die("Query failed");
     }
    ?>
    اینم کد config

    کد HTML:
    <?php
     define('DB_HOST', 'localhost');
     define('DB_USER', 'root');
     define('DB_PASSWORD', '');
     define('DB_DATABASE', 'cms');
    ?>
    ولی زمانی که روی دکمه کلیک می کنم هیچ اتفاقی رخ نمیده

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    خب دوست عزیز شما به جای اینکه بیاید دکمه Submit رو در فرم قرار بدید به جاش یک عکس گذاشتید. شما باید به جای اون کد زیر رو قرار بدید.

    <input type="submit" value="Send" />


    اینو اعمال کنید بعد ببینید باز هم مشکلی هست یا نه.

  19. #19

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen. مشاهده تاپیک
    خب دوست عزیز شما به جای اینکه بیاید دکمه Submit رو در فرم قرار بدید به جاش یک عکس گذاشتید. شما باید به جای اون کد زیر رو قرار بدید.

    <input type="submit" value="Send" />


    اینو اعمال کنید بعد ببینید باز هم مشکلی هست یا نه.
    این طوری که اعمال میکنم واکنش نشون میده و میزنه Query failed
    در حالی که من یک دیتابیس ایجاد کردم به اسم cms و داخل اون یک table دارم با نام member و محتوای اون شامل id,login,passwd و محتوای اون رو هم test,test گذاشتم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    خب اون دیگه مشکل از کدهای PHPتون هست. باید رفع بشه.

  21. #21

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen. مشاهده تاپیک
    خب اون دیگه مشکل از کدهای PHPتون هست. باید رفع بشه.
    کد رو که قرار دادم در پست های قبلی میتونید ببینید مشکلی فک نکنم داشته باشه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    در حالی که من یک دیتابیس ایجاد کردم به اسم cms و داخل اون یک table دارم با نام member و محتوای اون شامل id,login,passwd و محتوای اون رو هم test,test گذاشتم
    توی کدتون اسم جدول members است نه member
    بعد احتمالا شما username و pass رو اشتباه وارد میکنید. چون پیغام Query failed رو خودتون در انتهای کد نوشتید که اگر مطابقت نداشت این پیغامو بده.

  23. #23

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen. مشاهده تاپیک
    توی کدتون اسم جدول members است نه member
    بعد احتمالا شما username و pass رو اشتباه وارد میکنید. چون پیغام Query failed رو خودتون در انتهای کد نوشتید که اگر مطابقت نداشت این پیغامو بده.
    به members تغییر دادم جدولم رو بازم درست نشد
    در ضمن من هرچی بزنم داخل تکست باکس همین خطا رو میده حتی اگر درست وارد کنم

  24. #24

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    کمک کنید لطفا من مشکلم برطرف نشده

  25. #25

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    براي اين كه بتونيد ببينيد كجار query تون مشكل داره در هر جايي كه از تابع mysql_query() استفاده كرديد دنبالش اين كد رو قرار بديد
    or die(mysql_error());
    تا ببينيد خطا اثلا به طور واضح چي هستش
    كد خطايي كه مياد رو اينجا بزاريد تا متوجه شيم چند چنده جريان

  26. #26

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط nariman_t مشاهده تاپیک
    براي اين كه بتونيد ببينيد كجار query تون مشكل داره در هر جايي كه از تابع mysql_query() استفاده كرديد دنبالش اين كد رو قرار بديد
    or die(mysql_error());
    تا ببينيد خطا اثلا به طور واضح چي هستش
    كد خطايي كه مياد رو اينجا بزاريد تا متوجه شيم چند چنده جريان
    ممنون مشکلم برطرف شد

  27. #27

    نقل قول: اتصال فرم به دیتابیس

    سلام یعنی این کد رو باید در فایل جدا درست کنیم ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 22:22 عصر
  2. اتصال یک فرم به دیتابیس
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 17:35 عصر
  3. اشکال در اتصال فرم ساخته شده با ویژوال بیسیک با دیتابیس اکسس روی هاست ویندوز
    نوشته شده توسط siaxxx62 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 02:33 صبح
  4. مشکل در اتصال فرم به دیتابیس
    نوشته شده توسط eminem_13 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 31 شهریور 1389, 00:24 صبح
  5. اتصال ناموفق به دیتابیس
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 23 مرداد 1383, 18:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •