نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دسترسی به دکمه های enable با خاصیت false

  1. #1

    دسترسی به دکمه های enable با خاصیت false

    می خوام با کلیک روی 1 دکمه enable با خاصیت false این خاصیت به true تبدیل بشه

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به دکمه های enable با خاصیت false

    خاصیت مربوط به چی هست مثلا اگه میخوای خاصیت textbox ای که enable اون false هست میتونی از کد زیر استفاده کنی (منظورت زیاد معلوم نیست)

    textbox1.Enable=true;

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به دکمه های enable با خاصیت false

    فرضا می خوام هر butten برای یک میز رستوران تعریف کنم که در حالت معمولی enable در حالت false بعد از کلیک روش خاصیت true بشه که نشون بده این میز پره

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    وارنا
    پست
    69

    نقل قول: دسترسی به دکمه های enable با خاصیت false

    شما دو تا کار می تونید انجام بدید یا اینکه یک تابع تعریف کنید و آن را به روش دیگری صدا بزنید یا اینکه به نظر من بهتره شما رنگ را تغییر دهید زیرا از نظر برنامه نویسی فکر نمی کنم توسط خود همان دکمه که وضعیت آن خاموش است بتوان (رویدادی که رخ میدهد را دریافت کرد) دکمه را خاموش روشن کرد
    یک کد بنویسید که اگر زمینه دکمه سفید بود به سبز و اگر سبز بود به سفید تغییر دهد بعد موقع آموزش به کاربر توضیح دهید که به چه شکل کار می کند تازه بعدها با توجه به این رنگ می توانید تصمیمات جالبی بگیرید بازم هر طور صلاح می دونید

    if (btn1.backcolor=color.white)
    btn1.backcolor=color.green;
    else
    btn1.backcolor=color.white

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به دکمه های enable با خاصیت false

    من اینو درست کردم نمیدونم به دردت میخوره یا نه !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar BTN.rar‏ (45.0 کیلوبایت, 1 دیدار)

  6. #6

    نقل قول: دسترسی به دکمه های enable با خاصیت false

    اینجوری هم میتونی نعداد بیشتری داشته باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: دسترسی به دکمه های enable با خاصیت false

    کسی میدونه اگه بخوایم عکس بکگراند دکمه رو عوض کنیم کدش چطوره؟

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    23

    نقل قول: دسترسی به دکمه های enable با خاصیت false

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    کسی میدونه اگه بخوایم عکس بکگراند دکمه رو عوض کنیم کدش چطوره؟
    سلام به همه استادان گرامی


    add_dars.BackgroundImageLayout = ImageLayout.Stretch;
    add_dars.BackgroundImage = Image.FromFile("مسیر عکس");

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به دکمه های تولبار فست ریپورت
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 تیر 1391, 12:35 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 18:11 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 01:31 صبح
  4. سوال در مورد دادن سطح دسترسی به دکمه های فرم
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 14:22 عصر
  5. رویداد مربوط به دکمه های تابع Input Box
    نوشته شده توسط ehsan-ets در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 21 مرداد 1382, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •