نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چرا Settings در در این برنامه کار نمیکند

  1. #1

    چرا Settings در در این برنامه کار نمیکند

    هر کاری کردم که توسط Settings آخرین تغییرات در کمبو باکس ذخیره شود و نشد که نشد از XML استفاده کردم باز نشد یک جوانمردی پیدا میشه این مشکل را حل کند ( البته کار با Settings یا XML در برنامه های دیگر مشکلی ندارم )
    درضمن نمیشه از Collection کمبو باکساستفاده کرد
    برنامه در دو فایل زیپ ضمیمه است

  2. #2

    نقل قول: چرا Settings در در این برنامه کار نمیکند

    از اینکه کسی جواب نمیدهد یعنی شدنی نیست

  3. #3

    نقل قول: چرا Settings در در این برنامه کار نمیکند

    یکی کمک کنه ممنون

  4. #4

    نقل قول: چرا Settings در در این برنامه کار نمیکند

    مشکل این کد زیر است که مانع میشود که نه Settings کار کن و نه XML

     this.combobox2.Items.AddRange(Translator.Languages  .ToArray());




         
    // this.combobox2.SelectedItem = "French";
    combobox2.SelectedItem = Properties.Settings.Default.CC1;


    if (Translator._languageModeMap == null) {
    Translator._languageModeMap = new Dictionary<string,string>();
    Translator._languageModeMap.Add ("Afrikaans", "af");
    Translator._languageModeMap.Add ("Albanian", "sq");
    Translator._languageModeMap.Add ("Arabic", "ar");
    Translator._languageModeMap.Add ("Armenian", "hy");
    Translator._languageModeMap.Add ("Azerbaijani", "az");
    Translator._languageModeMap.Add ("Basque", "eu");

  5. #5

    نقل قول: چرا Settings در در این برنامه کار نمیکند

    من فکر میکنم این سوال مبتدی بود و دوستان وقتی برای سوالات مبتدی ندارند

  6. #6

    نقل قول: چرا Settings در در این برنامه کار نمیکند

    درست شد خودم بلاخره راهش را پیدا کردم
    از همه شما ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. ایراد این کد در کجاست که برنامه کار نمیکند
    نوشته شده توسط docendo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1391, 18:16 عصر
  2. سوال: چرا تگ a در فایل ضمیمه کار نمیکند
    نوشته شده توسط hamed-php در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 10:19 صبح
  3. حرفه ای: چرا این برنامه آپلود روی ویندوز هفت 7 کار نمیکنه ؟ اما روی XP کار میکنه
    نوشته شده توسط elimiz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 تیر 1391, 14:43 عصر
  4. چرا متد انیمیشن در این برنامه بدرستی کار نمی کند
    نوشته شده توسط سارا رحمانی در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1390, 10:48 صبح
  5. چرا این برنامه ها با دلفی نوشته نمی‌شن؟
    نوشته شده توسط linux در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 04 آذر 1382, 14:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •