نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: AllowsTransparency در UserControl

  1. #1

    AllowsTransparency در UserControl

    سلام
    چطوری میشه لبه های یه عکس در usercontrol رو برداشت
    همونطور که میدونید تو windows application گزینه AllowsTransparency هست
    و تو user control گزینه ای برای این کار نیست چگونه میشه این کارو کرد
    من میخوام همین کارو تو user control انجام بدم
    من یه عکس دارم و میخوام گوشه های خالی رو بردارم همون بریدن لبه های فرم
    آخرین ویرایش به وسیله xxnagin : چهارشنبه 11 بهمن 1391 در 23:52 عصر

  2. #2

    نقل قول: AllowsTransparency در UserControl

    خودم یه نمونه پیدا کردم
    در ضمن منظورم همون Me.TransparencyKey=Me.BackColor در windows form هستش که میاد گوشه های خالی عکس رو برمی داره تو عکسها رنگ صورتی هستش
    http://social.msdn.microsoft.com/For...b-073dd6fc177c
    transparent a wpf UserControl in a win application

    Imports System.Runtime.InteropServices
    Public Class Form1
    Public Const SRCCOPY As Integer = &HCC0020
    <DllImport("user32.dll")> _
    Public Shared Function GetWindowDC(hWnd As IntPtr) As IntPtr
    End Function
    <DllImport("gdi32.dll")> _
    Public Shared Function BitBlt(hObject As IntPtr, nXDest As Integer, nYDest As Integer, nWidth As Integer, nHeight As Integer, hObjectSource As IntPtr, _
    nXSrc As Integer, nYSrc As Integer, dwRop As Integer) As Boolean
    End Function
    <DllImport("gdi32.dll")> _
    Public Shared Function CreateCompatibleDC(hDC As IntPtr) As IntPtr
    End Function
    <DllImport("user32.dll")> _
    Public Shared Function GetDesktopWindow() As IntPtr
    End Function
    <System.Runtime.InteropServices.DllImport("gdi32.d ll")> _
    Public Shared Function DeleteObject(hObject As IntPtr) As Boolean
    End Function
    Private Sub Form_Des_load(sender As Object, e As System.EventArgs) Handles Me.Load
    ElementHost1.BackgroundImage = CaptureWindow(GetDesktopWindow())
    End Sub
    '**************************Capture Window ****************************
    Public Function CaptureWindow(handle As IntPtr) As Bitmap
    Dim bitmaps As New Bitmap(Me.Width, Me.Height)
    Dim g As Graphics = Graphics.FromImage(bitmaps)
    Dim bmDC As System.IntPtr = g.GetHdc()
    Dim hdcSrc As IntPtr = GetWindowDC(handle)
    BitBlt(bmDC, 0, 0, Me.Width, Me.Height, hdcSrc, _
    Me.Left, Me.Top, SRCCOPY)
    g.Dispose()
    Return bitmaps
    End Function
    End Class

  3. #3
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: AllowsTransparency در UserControl

    سلام
    به نظر شما بجای این همه دردسر کل برنامه رو با WPF بنویسید که امکانات بیشتری داره ! بهتر نیست؟

  4. #4

    نقل قول: AllowsTransparency در UserControl

    من یه نمونه mp3 player میدم wpf ش رو برام بسازید
    http://wdl.persiangig.com/pages/down...nagin/vis2.rar
    مهم رقص نور هستش برای پخش هیچ مشکلی ندارم
    من در این نمونه از رقص نورهای winamp استفاده کردم و روی wpf هم تست کردم جواب نگرفتم
    میتونید wpf این نمونه رو برام بنویسید
    ابتدا اهنگ رو انتخاب کنید بعد برای اجرای رقص نور روی صفحه راست کلیک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله xxnagin : شنبه 14 بهمن 1391 در 12:08 عصر

  5. #5

    نقل قول: AllowsTransparency در UserControl

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی فرزاد مشاهده تاپیک
    سلام
    به نظر شما بجای این همه دردسر کل برنامه رو با WPF بنویسید که امکانات بیشتری داره ! بهتر نیست؟
    در ضمن هر چیزی که امکانات داشته باشه قرار نیست که خوب باشه و قرار نیست از اون استفاده کرد
    اگه این جوری بود که مایکروسافت نمی اومد wpf رو با windows form با هم تو یه پرژه استفاده کنه و برعکس
    یعنی یه wpf , user control رو در windows form استفاده نمی کرد
    هر کدوم تونست خواسته هاتون رو بر اورده کنه از اون استفاده میکنن

    یا هر دو یا یکی از این دو مهم اون چیز رو که میخواین کدوم یک بهتر نظرات رو براورده کنه
    در اینجا wpf گرافیکش نسبت به windows form بهتره من طراحی رو از این کمک میگیرم
    آخرین ویرایش به وسیله xxnagin : شنبه 14 بهمن 1391 در 19:54 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ساعت آنالوگ به عنوان UserControl
    نوشته شده توسط Naser54 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 17:45 عصر
  2. یک سوال در مورد UserControl
    نوشته شده توسط quack در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 30 اردیبهشت 1384, 16:05 عصر
  3. مشکل با UserControl
    نوشته شده توسط saharv در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 18:31 عصر
  4. disable کردن یک usercontrol
    نوشته شده توسط pouyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 11:33 صبح
  5. تعریف Property در UserControl
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 آبان 1382, 19:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •