نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: (خاصيت هاي گريد)انتخاب تعدادي از ركورد هاي در نظر گرفته شده و تغيير رنگ آن ركورد ها ؟؟

  1. #1

    Question (خاصيت هاي گريد)انتخاب تعدادي از ركورد هاي در نظر گرفته شده و تغيير رنگ آن ركورد ها ؟؟

    با سلام
    دوستان قصد من از عنوان تاپيك اين هست كه ميخام با يك شرط كه يك مقدار عددي هست و از يك تكست باكس ميگيرم و مقايسه اون با ستون 5 دينتا گريد ويو و تغيير رنگ اون ركورد مورد نظر!
    مثال :

    for (int i = 0; i <= dataGridView1.RowCount - 1; i++)
    {
    if (textBox5.Text == dataGridView1.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString())
    {

    }
    }

    اينجا من ميخام كه كل ركورد هاي ديتاگريد ويو رو جستجو كنم ! و مابين اون ؛ اونهايي كه مقدارهايي در ستون 2قرار گرفته شده با اون چك بشه و رنگش عوض شه!
    حالا مافرض ميگيرم تو تكست باكس ما عدد 5 هست و كلا" 20 ركورد داريم كه درمابين اين 20 تا در ستون 5 ما 8 تا عدد 2 هست كه بعد از سرچ بايد رنگش تغيير كنه! و مابقي تو همون حالت عادي بمونه!
    اينجا من نمي دونم چطوري ركورد مورد نظر رو سرچ كنم و ركوردش رو هاي لايت كنم.
    متشكرم .
    فوري هست دوستاي عزيزم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: (خاصيت هاي گريد)انتخاب تعدادي از ركورد هاي در نظر گرفته شده و تغيير رنگ آن ركورد ها ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان قصد من از عنوان تاپيك اين هست كه ميخام با يك شرط كه يك مقدار عددي هست و از يك تكست باكس ميگيرم و مقايسه اون با ستون 5 دينتا گريد ويو و تغيير رنگ اون ركورد مورد نظر!
    مثال :

    for (int i = 0; i <= dataGridView1.RowCount - 1; i++)
    {
    if (textBox5.Text == dataGridView1.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString())
    {

    }
    }

    اينجا من ميخام كه كل ركورد هاي ديتاگريد ويو رو جستجو كنم ! و مابين اون ؛ اونهايي كه مقدارهايي در ستون 2قرار گرفته شده با اون چك بشه و رنگش عوض شه!
    حالا مافرض ميگيرم تو تكست باكس ما عدد 5 هست و كلا" 20 ركورد داريم كه درمابين اين 20 تا در ستون 5 ما 8 تا عدد 2 هست كه بعد از سرچ بايد رنگش تغيير كنه! و مابقي تو همون حالت عادي بمونه!
    اينجا من نمي دونم چطوري ركورد مورد نظر رو سرچ كنم و ركوردش رو هاي لايت كنم.
    متشكرم .
    فوري هست دوستاي عزيزم.

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    //if (Char.IsLetter(e.KeyChar))
    //{
    for (int i = 0; i < (productDataGridView.Rows.Count); i++)
    {

    if (productDataGridView.Rows[i].Cells[1].Value.ToString().StartsWith(textBox1.Text, true, CultureInfo.InvariantCulture))
    {
    productDataGridView.FirstDisplayedCell = productDataGridView[1, i];
    productDataGridView.CurrentRow.DefaultCellStyle.Ba ckColor = System.Drawing.Color.Red;
    return; // stop looping
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: (خاصيت هاي گريد)انتخاب تعدادي از ركورد هاي در نظر گرفته شده و تغيير رنگ آن ركورد ها ؟؟

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    productDataGridView.ClearSelection(); //or restore rows backcolor to default
    for (int i = 0; i < (productDataGridView.Rows.Count); i++)
    {
    if (productDataGridView.Rows[i].Cells[1].Value.ToString().StartsWith(textBox1.Text, true, CultureInfo.InvariantCulture))
    {
    productDataGridView.FirstDisplayedScrollingRowInde x = i;
    productDataGridView.Rows[i].Selected = true; //It is also possible to color the row backgroud
    return;
    }
    }
    }
    catch (Exception)
    {
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: (خاصيت هاي گريد)انتخاب تعدادي از ركورد هاي در نظر گرفته شده و تغيير رنگ آن ركورد ها ؟؟

    ممنون از جواب شما .
    اما يه مشكلي هست كه اگه ما عدد 2 رو بنويسيم سرچ انجام ميشه اما به اولين سسلولي كه عدد 2 داخلش هست رو پيدا ميكنه . تا اينجا درست . اما من ميخام تمام ركورد هايي كه تو ستون مورد نظر عدد 2 هست رو هاي لايت كنه!
    يعني من چند تا سطر پايين تر باز عدد 2 رو دارم اما فقط همون اوليني كه پيدا شده بود هاي لايت بود!
    ميخام چند تا ركوردي كه عدد 2 داخل سلول مورد نظر هست هايلايت بشه.
    منونم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: (خاصيت هاي گريد)انتخاب تعدادي از ركورد هاي در نظر گرفته شده و تغيير رنگ آن ركورد ها ؟؟

    اگه بتونی سورس بزاری بهتر می شه
    من که سورسشو ندارم همینطوری قضنقورتی نوشتم

  6. #6

    نقل قول: (خاصيت هاي گريد)انتخاب تعدادي از ركورد هاي در نظر گرفته شده و تغيير رنگ آن ركورد ها ؟؟

    سورس كه همونيه كه شما نوشتي دوست من ! من كاريش نكردم!

    private
    void textBox5_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridView1.ClearSelection();
    //or restore rows backcolor to defaultfor
    for (int i = 0; i < (dataGridView1.Rows.Count ); i++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString().StartsWith(textBox5.Text, true, CultureInfo.InvariantCulture))
    {
    dataGridView1.FirstDisplayedScrollingRowIndex = i;
    dataGridView1.Rows[i].Selected =
    true; //It is also possible to color the row backgroud
    // dataGridView1.CurrentRow.DefaultCellStyle.BackColo r = System.Drawing.Color.Red;

    // dataGridView1.FirstDisplayedCell = dataGridView1[4, i];
    return;
    }
    }
    }

    اما مشكل اينه كه اگه گريد 20 ركورد داشته باشه ... و در ستون 5 كه CellIndex رو من 4 گذاشتم تو كد ها ... عدد 2 كه تو تكست باكس نوشته ميشه اين كد بايد بياد كل 20 ركورد رو سرچ كنه و سپس هر كدوم از ركورد هايي كه در ستون 5 كه عدد 2 توش باشه رو پيدا كنه و سپس هر كدومي كه پيدا شه هايلايت شه! اما با اين كد فقط اولين كد سطري كه ستون 5 اون مقدارش برابر 2 باشه هايلايت ميشه يعني ديگه نمياد سطر هاي ديگه رو سرچ كنه و در سطر هاي ديگه تو ستون 5 عدد 2 رو پيدا كرد اونا رو هم هايلايت كنه

  7. #7

    نقل قول: (خاصيت هاي گريد)انتخاب تعدادي از ركورد هاي در نظر گرفته شده و تغيير رنگ آن ركورد ها ؟؟

    دوست من اينم عكسش هست كه كد استاد رو ببنيد متوجه ميشه كه من عدد 2 كه كد استاد هست رو در نظر دارم و دو تا 2 ديگه در ركورد هاي ديگخه هم دارم اما فقط يك سطر كه اولين 2 رو پيدا كرده نشون داده شده .
    دوستان اگه كسي بلد هست كمك كنن. ممنونم
    http://8pic.ir/images/at0dhpthpudgw8hsfdot.rar

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: (خاصيت هاي گريد)انتخاب تعدادي از ركورد هاي در نظر گرفته شده و تغيير رنگ آن ركورد ها ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    دوست من اينم عكسش هست كه كد استاد رو ببنيد متوجه ميشه كه من عدد 2 كه كد استاد هست رو در نظر دارم و دو تا 2 ديگه در ركورد هاي ديگخه هم دارم اما فقط يك سطر كه اولين 2 رو پيدا كرده نشون داده شده .
    دوستان اگه كسي بلد هست كمك كنن. ممنونم
    http://8pic.ir/images/at0dhpthpudgw8hsfdot.rar
    سلام علیکم

    جونم واسطون بگه که امروز آقا تقی رو دیدم کلی با هم صحبت کردیم

    دراین بین راجع به این مسئله هم بحث کردیم

    حاصل بحث این بود که :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: (خاصيت هاي گريد)انتخاب تعدادي از ركورد هاي در نظر گرفته شده و تغيير رنگ آن ركورد ها ؟؟

    ممنون اما همون شب مجبور بودم که حلش کنم که حل کردم.فقط یکم بیشتر دقت کردم.... . اما این دلیل نمیشه زحمت شما نادیده گرفته شه. ممنونم از شما..

تاپیک های مشابه

  1. خاصيت هاي گريد طراحی شده
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 20:24 عصر
  2. چگونه می توان تاپیکی را بعنوان تاپیک های در نظر گرفته شده انتخاب کرد
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1388, 01:57 صبح
  3. سوال: خواندن ركورد هاي rms
    نوشته شده توسط ali_up1 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1387, 08:19 صبح
  4. سوال: شمارش ركورد هاي دلخواه از بانك
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 19:27 عصر
  5. پاك كردن ركورد هاي ديتابيس اكسس و حجم ديتابيس
    نوشته شده توسط UpgradeVB6Code در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 00:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •