نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

  1. #1

    آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    سلام بچه ها

    فرض بگیرید من 2 تا جدول دارم که یکیش کلید داره (شکل اول ID) و جدول دوم کلید نداره (شکل دوم) حالا اگه بخوام یک دیتاتیبیل داشته باشم که مثل شکل سوم بشه چکار باید انجام شرطش اینه که ID جدول اول برابر یک مقدار توی textbox باشه
    اصلا شدنی هست ؟ و اگه شدنی لطفا خواهشن کد بدین !
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    لطفا سوالی که توی عنوان هم پرسیدم جواب بدین

  3. #3

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    سلام
    فرض بگیرید من 2 تا جدول دارم که یکیش کلید داره (شکل اول ID) و جدول دوم کلید نداره (شکل دوم) حالا اگه بخوام یک دیتاتیبیل داشته باشم که مثل شکل سوم بشه چکار باید انجام شرطش اینه که ID جدول اول برابر یک مقدار توی textbox باشه
    اصلا شدنی هست ؟
    واسه این کار باید بین جداولت join بزنی اینجوری
    select * from table1 join table2 on table1.KIND=table2.KIND where Table1.ID=@ID

  4. #4

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد
    اینو یادم رفت بگم
    dtData.Select("ID=1 AND ID2=3");


  5. #5

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط aliasghar2 مشاهده تاپیک
    سلام

    واسه این کار باید بین جداولت join بزنی اینجوری
    select * from table1 join table2 on table1.KIND=table2.KIND where Table1.ID=@ID
    MODEL هم مهمه توی این جدول ممکنه 2 تا KIND مشابه وجود داشته باشه

  6. #6

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    میشه با 2 تا فیلد join بشن ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    1. در طراحی دیتابیس یکی از اصول اولیه، داشتن کلید برای هر جدوله و جدولی که کلید نداشته باشه جایی در دیتابیس نخواهد داشت :)
    2. داخل SQL یه قابلیتی به نام ساختن View وجود داره، که خیلی راحت و بی دردسر میتونی جدول دلخواه خودتونو از بین هر چند تا جدول که دوست داسته باشید ( به شرط به هم پیوسته بودن ) ایجاد کنید

  8. #8

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    . داخل SQL یه قابلیتی به نام ساختن View وجود داره، که خیلی راحت و بی دردسر میتونی جدول دلخواه خودتونو از بین هر چند تا جدول که دوست داسته باشید ( به شرط به هم پیوسته بودن ) ایجاد کنید
    این روش کار رو راحت میکنه ولی اگه هدفت یادگیری باشه زیاد جالب نیست
    میشه با 2 تا فیلد join بشن ؟
    در مورد این هم باید یگم که بله میشه می تونی با and دی یک join جند فیلد رو مقایسه کنی

  9. #9

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط uniqueboy_ara مشاهده تاپیک
    1. در طراحی دیتابیس یکی از اصول اولیه، داشتن کلید برای هر جدوله و جدولی که کلید نداشته باشه جایی در دیتابیس نخواهد داشت :)
    2. داخل SQL یه قابلیتی به نام ساختن View وجود داره، که خیلی راحت و بی دردسر میتونی جدول دلخواه خودتونو از بین هر چند تا جدول که دوست داسته باشید ( به شرط به هم پیوسته بودن ) ایجاد کنید
    نظر شما درسته اما وقتی نمیشه واسه جدول کلید گذاشت چی؟
    شما بگید چطور میشه توی جداول بالا (جدول دوم ) کلید گذاشت شما فکر کن مثلا جدول دوم لیست کالای فروش هست که یک مدل مثلا تلویزیون و یک نوع داره مثلا سامسونگ ، ال جی ، و ..... جدول اول هم فرض کن یک مشتری که ID داره و تلویزیون سامسونگ و ال جی رو با هم خریده حالا چطور کلید بزاریم واسه جدول دوم ؟

  10. #10

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط aliasghar2 مشاهده تاپیک
    این روش کار رو راحت میکنه ولی اگه هدفت یادگیری باشه زیاد جالب نیست

    در مورد این هم باید یگم که بله میشه می تونی با and دی یک join جند فیلد رو مقایسه کنی
    یعنی اینطور ؟
    select * from table1 join table2 on table1.MODEL=table2.MODEL AND table1.KIND=table2.KIND where Table1.ID=@ID

  11. #11

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    اره می تونی تستش کنی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    برو از یه کلید ساز کمک بگیر
    کلید که حتما نباید چیز خاصی باشه، شما یه فیلد از نوع int بزار و تنظیم کن که Auto Increment باشه! همین

    این روش کار رو راحت میکنه ولی اگه هدفت یادگیری باشه زیاد جالب نیست
    نوشتن ویندوز فرم از طریق ویژوال استودیو هم کار رو راحت می کنه! چون شما نیازی به نوشتن کدهای زیرساخت نداری! ولی آیا از نظر آموزشی هم درست نیست؟؟؟؟ برنامه نویس باید از "ب" بسم الله همه رو خودش بنویسه؟
    همه این امکانات برای راحتی کار برنامه نویس ایجاد شده تا فارغ از دغدغه پیاده سازی، بتونه تمام اون تحلیلی که انجام داده رو به نحو احسن اجرا کنه! نه اینکه بیاد وسط پروژه یه هفته سر یه join گیر کنه

  13. #13

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    نوشتن ویندوز فرم از طریق ویژوال استودیو هم کار رو راحت می کنه! چون شما نیازی به نوشتن کدهای زیرساخت نداری! ولی آیا از نظر آموزشی هم درست نیست؟؟؟؟ برنامه نویس باید از "ب" بسم الله همه رو خودش بنویسه؟
    همه این امکانات برای راحتی کار برنامه نویس ایجاد شده تا فارغ از دغدغه پیاده سازی، بتونه تمام اون تحلیلی که انجام داده رو به نحو احسن اجرا کنه! نه اینکه بیاد وسط پروژه یه هفته سر یه join گیر کنه
    منم مشکلی با این غظیه ندارم ولی مطمئن باشید که اگه کسی این مسائل رو یاد بگیره ضرر نکرده و یادگیریش باعث میشه درک بیشتر در مورد کاری که اون ابزار میکنه رو بفهمه که در صورت نیاز تغییرات کوچیک مجبور نشه دوباره از اون ابزار استفاده کنه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    خوب مهندسای مایکروسافت خیلی زودتر از ما با این مساله فکر کردن اگه دقت کرده باشید، وقتی داخل Management Studio میخواید View بسازید، اون زیرش کدی رو هم که باعث ایجا اون View میشه رو هم می نویسه! تا کاربر بدونه دقیقا داره تو پس زمینه چه اتفاقی میفته، و از طرفی جنبه آموزشی هم داشته باشه

  15. #15

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    امید وارم صاحب این تاپیک نارجت نشه که این بحث تاپیکو عوض کردیم

    خوب مهندسای مایکروسافت خیلی زودتر از ما با این مساله فکر کردن اگه دقت کرده باشید، وقتی داخل Management Studio میخواید View بسازید، اون زیرش کدی رو هم که باعث ایجا اون View میشه رو هم می نویسه! تا کاربر بدونه دقیقا داره تو پس زمینه چه اتفاقی میفته، و از طرفی جنبه آموزشی هم داشته باشه
    اره اگه این جوری قکر کنیم خیلی خوبه و می تونه سمپل خوبی باشه ولی فکر کنم باعث تمبل شدن میشه

  16. #16

    نقل قول: آیا می شود ار داده های دیتا تیبل select کرد ؟

    جداولت نرمال نیست. ساختار جداولت باید تغییر کنه تا از این همه داده های تکراری پرهیز و روابط هم مشخص بشه.

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کد چاپ داده های دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1392, 12:24 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1390, 12:54 عصر
  3. روش چاپ داده های دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 مرداد 1389, 00:16 صبح
  4. آیا می شود چند sqldatasource را با هم الحاق کرد
    نوشته شده توسط zahra6377 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1388, 12:51 عصر
  5. پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 13:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •