نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام

    قصد ایمپورت کردن اطلاعات وب سرویس رو دارم اما این ارور میده:

    Unable to load WSDL File/Location: http://websvr....Service?WSDL.Error[The Requested header was not found-URL:http://....Service?wsdl-SOAPAction:""]

    شایان ذکر است وب سرویس در با جاوا نوشته شده و وقتی فایل xml اش مثل بقیه نیست!


    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
    <!-- Published by JAX-WS RI at http://jax-ws.dev.java.net. RI's version is JAX-WS RI 2.1.3.1-hudson-749-SNAPSHOT. --><!-- Generated by JAX-WS RI at http://jax-ws.dev.java.net. RI's version is JAX-WS RI 2.1.3.1-hudson-749-SNAPSHOT. -->



    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hp1361 : چهارشنبه 11 بهمن 1391 در 14:14 عصر

  2. #2

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام
    آیا آدرس وب سرویس نمونه ای را دارید که با کمک آن بتوانیم این مشکل را reproduce کنیم و مشکل را دقیقتر بررسی کنیم؟
    در ضمن من تصور می کنم که با حذف .Error از انتهای آدرس مشکل برطرف بشه ولی از آنجایی که اطلاعات کاملی را شما ذکر نکرده اید خیلی قاطعانه نمی توان راه حلی را ارائه داد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام

    متاسفانه وب سرویس دیگه ای با این شرایط رو نمیشناسم و ادرس این رو هم نمیتونم توی تاپیک قرار بدم!

    نویسنده وب سرویس اشاره کرده که یوزر نیم و پسورد باید از طریق هدر درخواست ارسال بشه.آیا میتونه به این ربط داشته باشه؟

    error مربوط به آدرس وب سرویس نیست.ادامه پیغام خطاست که دلفی در زمان ایمپورت کردن نشان میده
    آخرین ویرایش به وسیله hp1361 : چهارشنبه 11 بهمن 1391 در 14:33 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام مجدد

    در ویژوال استودیو وقتی آدرس WSDL رو وارد می کنم Import انجام میشه!!! تست هم کردم و کاملا جوب داد!!!

    ممکنه مشکل چیزی شبیه موضوع مطرح شده در لینک زیر باشه؟(هرچند چیز زیادی ازش سر در نیاوردم!)

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hp1361 : چهارشنبه 11 بهمن 1391 در 15:31 عصر

  5. #5

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    منم این مشکل رو با وب سرویس پنل اس مس دارم.
    که با کمک دوستان و با همکاری برنامه نویس وب سرویس سعی در رفع این مشکل دارند.
    بهتره با برنامه نویس اون وب سرویس تماس بگیرید و با هماهنگی ورودی و خروجی ها رو به صورت استاندارد در بیارید.


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام

    یعنی مشکل از طرف وب سرویسه؟دقیقا کجاهاش مشکل داره؟مشکل از دلفی و ایمپورترش نیست؟

    پس چرا ویژوال استودیو به راحتی ایمپورت کرد و حتی کار هم کرد؟

  7. #7

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام
    اگه می خواهید اس ام اس ارسال و دریافت بکنید من یک وب سرویس مطمئن سراغ دارم از کیمیا اس ام اس که واقغا عالی کار می کنه . سه ساله توی همه نرم افزاهای تحت ویمدوز و وب ازش استفاده می کنم

    http://www.kimiasms.com/kimiasms.asmx?WSDL

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام

    جالبه! برای آدرس بالا هم دلفی همون اروری رو میده که برای وب سرویس خودم میداد!

    پس میشه گفت احتمالا مشکل از طرف خودمونه!

    ربطی به این قسمت ارور نداره؟

    The requested header was not found

  9. #9

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    مشکلی که شما دارین واقعاً برای من عجیبه! مگه شما چکار می کنید که با این مشکل مواجه می شوید؟ از کدام نسخه دلفی استفاده می کنید؟ من این لینک:
    http://www.kimiasms.com/kimiasms.asmx?WSDL
    رو در دلفی XE3 بدون هیچ مشکلی الان تونستم Import کنم. یعنی شما از روش دیگری استفاده می کنید که با این خطا مواجه می شوید؟!
    من نحوه کار با وب سرویس ها را در لینک زیر توضیح داده ام. ببینید که شما هم از این روش استفاده می کنید یا نه:
    http://www.irstu.com/?p=3461

  10. #10

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    یعنی مشکل از طرف وب سرویسه؟دقیقا کجاهاش مشکل داره؟مشکل از دلفی و ایمپورترش نیست؟
    دقیقا.
    برای روشن شدن این موضوع میتونید این لینک رو ببینید.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ed-Array-issue
    پس چرا ویژوال استودیو به راحتی ایمپورت کرد و حتی کار هم کرد؟
    چون اونم تحت دات نته.


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام

    چی تحت دات نته؟ وب سرویسی که من استفاده میکنم با جاوا نوشته شده که به راحتی تونستم در ویژوال استودیو استفاده کنم!

    آقای عشایری من دقیقا همون روشی که شما گفتین و سایر آموزش ها انجام دادم!الان از منزل انجام دادم و ارور نداد!

    میشه بی خیال wsdl شد و با دونستن توابع مستقیما به وب سرویس وصل شد؟
    آخرین ویرایش به وسیله hp1361 : چهارشنبه 11 بهمن 1391 در 19:15 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام

    ما که نفهمیدیم چی شد؟!!!!


    امروز آمدم تست کردم خیلی راحت ایمپورت کرد و کار هم کرد!!!

    ممکنه مشکل از وب سرویس و سرورشون بوده باشه؟

  13. #13

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    ممکنه مشکل از وب سرویس و سرورشون بوده باشه؟
    چی بگم والا، ولی احتمالش وجود داره. در برخی از موارد خاص هم مشاهده شده که موقعی که با روشهای غیر معمول به اینترنت متصل شویم و بخواهیم یک سند wsdl را Import کنیم با مشکلاتی این چنینی مواجه خواهیم شد.

  14. #14

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام
    من xe3 را روی چند تا سیستم نصب کردم اول این ارور بالا رو نمیداد بعد از یه مدت شروع کرد به اروردادن
    تازه برنامه کامپایل شده رو میبریم روی یه سیستم که ایکس ایش سالمه ارور نمیده به نظر شما مشکل از کجاست؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: این ارور در زمان Import کردن WSDL مربوط به چیست؟

    سلام

    والا منم نفهمیدم! از اون روز به بعد دیگه این ارور رو نداد!

    البته اینم بگم با استفاده از RemObject SDK که دیروز انجام دادم حتی برای توابعی که خروجیش آرایه ای از یک کلاس بود(با استفاده از دلفی) ایندفعه برای همونا هم خروجی استاندارد تعریف کرد!

    ولی حیف با Remobject خیلی آشنا نیستم و فرصتش رو هم ندارم کار کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور هنگام Attach کردن بانک اطلاعاتی ، فکر می کنید علت این ارور چیه؟
    نوشته شده توسط Shamim832 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 اسفند 1392, 10:09 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1390, 23:24 عصر
  3. این error برای چی در زمان باز کردن C++‎ مییاد؟
    نوشته شده توسط returnx در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 14:08 عصر
  4. پاسخ: 24
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 16:37 عصر
  5. سوال: این ارور در اجاکس مربوط به چی؟؟
    نوشته شده توسط saleh.hi.62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •