نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تشخیص این که یک فایل exe فایلی هدف ماست(حتی فایل تغییر نام داده شده)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار littledemon
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شهر سردار خیبر : شهید همت
    پست
    154

    تشخیص این که یک فایل exe فایلی هدف ماست(حتی فایل تغییر نام داده شده)

    سلامات
    دوستان من توی برنامه ام نیاز دارم تا یه exe رو load کنم . حالا نیاز دارم تشخیص بدم که این فایل exe همونیه که من نیاز دارم .
    ممکنه یه نفر یه exe دیگه رو تغییر نام بده و بخواد جای exe مورد نظر من جا بزنه . بنابر این راه مطمئن برای این تشخیص چیه ؟
    میشه از روی header فایل مشخص کرد ؟

    ممنون میشم راهنماییات کنید

  2. #2

    نقل قول: تشخیص این که یک فایل exe فایلی هدف ماست(حتی فایل تغییر نام داده شده)

    از فایل اصلی کدهش بگیر. هر وقت هم صحت فایلی مدنظر بود از فایل کدهش گرفته با کدهش اصلی مقایسه کن. اگر هر دو کدهش برابر بودند مطمئن باش که فایل اصل هست.

    //using System.Security.Cryptography;

    private string GetSHA512(string filePath)
    {
    using (FileStream fileStream = new FileStream(filePath, FileMode.Open))
    {
    using (SHA512 mySha512 = SHA512.Create())
    {
    byte[] hashData = mySha512.ComputeHash(fileStream);
    return Convert.ToBase64String(hashData);
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار littledemon
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شهر سردار خیبر : شهید همت
    پست
    154

    نقل قول: تشخیص این که یک فایل exe فایلی هدف ماست(حتی فایل تغییر نام داده شده)

    خوب محمود خان دستت درد نکنه
    حالا یه سوال ... من فایلی رو که میخوام چک کنم exe بازی هست .
    حالا اگه بازی یه دونه minor version خورده باشه این کد Hash متفاوته دیگه؟
    چون من نسخه هایی از exe بازی که minor version هاشون متفاوت باشه رو میتونم با هم شبکه کنم . ولی نمیتونم صحت exe هاشونو بررسی کنم .درست گفتم ؟

    اگه این مشکل باشه راه حل چیه ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 10:50 صبح
  2. سوال: قرار دادن یک فایل exe در پروژه و نمایش آن در برنامه ساخته شده
    نوشته شده توسط zedform در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1388, 03:22 صبح
  3. فایل exe یک اتوماسیون یا یه فایل exe دبیرخانه
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1387, 09:43 صبح
  4. چسباندن فایل EXE به فایلی با محتوی عکس
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 06:57 صبح
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1385, 19:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •