نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قطع ترد بعد بستن نرم افزار

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hellboyfa
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    36

    Question قطع ترد بعد بستن نرم افزار

    سلام دوستان من یه نرم افزار طراحی کردم وبا فشردن یه باتن یه ترد شروع به کار میکنه ولی موقعی که ترد هنوز کارش تموم نشده برنامه رو می بندم برنامه بسته میشه ولی ترد همچنان کار میکنه یه راهنمایی می کنید که چه جوری میتونم ترد رو موقعی که برنامه بسته میشه متوقفش کنم ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: قطع ترد بعد بستن نرم افزار

    سلام
    فکر می کنم با کد Abort() کارتون راه بفته:
    Thread t = new Thread(ترید);
    t.Abort();

    می تونید با کد زیر هم برنامه رو ببندید:
    Application.ExitThread();

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: قطع ترد بعد بستن نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط hellboyfa مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من یه نرم افزار طراحی کردم وبا فشردن یه باتن یه ترد شروع به کار میکنه ولی موقعی که ترد هنوز کارش تموم نشده برنامه رو می بندم برنامه بسته میشه ولی ترد همچنان کار میکنه یه راهنمایی می کنید که چه جوری میتونم ترد رو موقعی که برنامه بسته میشه متوقفش کنم ؟
    برای این پاسخگویی اون Thread در حد مطلوب باشه در روال اون Thread مدام پیگیر خاتمه کار برنامه باشید، فرضا بر اساس مقدار یک متغیر.
    در مورد بعضی عملیات ها که نمیشه بصورت تکه تکه انجام شون داد اینکار مشکله اما اگر روال کار رو بتوانید تکه تکه انجام بدید Thread تون
    فورا می تونه عملیات رو رها کنه. در رخداد FormClosing می توانید این مورد رو به Thread یادآوری کنید که وقت ات تموم شده :


    public partial class Form1 : Form
    {
    private bool canceled;

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    canceled = false;
    Thread t = new Thread(ThreadProc);
    t.Start();
    }

    private void ThreadProc(object value)
    {
    double x = 0;
    while (x < 1000000)
    {
    x += 0.000001;
    if (canceled)
    return;
    }
    }

    private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    canceled = true;
    }
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ara_tz
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    43

    نقل قول: قطع ترد بعد بستن نرم افزار

    سلام
    میتونی خاصیت BackGroundworker اون thread رو برابر true قرار بدی اینطوری وقتی aplication بسته شه thread هم بسته میشه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1391, 01:20 صبح
  2. سوال: اضافه کردن فایلهای بانک اطلاعاتی به SQL Server 2000 بعد از نصب نرم افزار
    نوشته شده توسط سيد مجتبي هاشمي در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 اسفند 1387, 16:58 عصر
  3. سوال: اضافه کردن فایلهای بانک اطلاعاتی به SQL Server 2000 بعد از نصب نرم افزار
    نوشته شده توسط سيد مجتبي هاشمي در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 بهمن 1387, 21:36 عصر
  4. سوال: چرا با عوض شدن پسورد دیتابیس master ارتباط نرم افزار با sql قطع شده؟
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 18:23 عصر
  5. ساختن گزارش های جدید بعد از کمپایل کردن نرم افزار
    نوشته شده توسط <برنامه نویس> در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 23 فروردین 1387, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •