نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست باکس

    سلام
    من میخوام اطلاعات داخل sql رو داخل لیست باکس بریزم به این صورت که نامی که در یک textbox وارد میکنیم داخل جدول sql بگرده و فیلدهایی که با نام برابرن رو وارد list box بریزه.
    من با کدی که نوشتم فقط یک رکورد رو میتونم وارد list box بکنم.
    این کدم هست.

    string constring = "data source=.;initial catalog=anbar;integrated security=true;";
    SqlConnection connection = new SqlConnection(constring);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    connection.Open();
    cmd = connection.CreateCommand();
    try
    {
    cmd.CommandText = "select namemoshtari from tmoshtari where namemoshtari=@name";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name",txtname.Text);
    listBox1.Items.Add(cmd.ExecuteScalar().ToString()) ;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Console.WriteLine(ex.Message);
    }
    connection.Close();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست باکس

    با سلام

    لیست باکس با امکان فیلترینگ و جستجو و ریفریش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست باکس

    مشگلم حل نشد
    این پایگاهش access من sql میخوام خواهش میکنم قطعه کد بدید به جای برنامه ممنون.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    مشگلم حل نشد
    این پایگاهش access من sql میخوام خواهش میکنم قطعه کد بدید به جای برنامه ممنون.
    این که مشکلی نداره

    همون دیتابیس اکسس رو توی sql ایجاد کن با همون جداول ورشته اتصال رو با دیتابس ایجاد شده ست کن

    این کد رو هم با کد قبلی عوضش کن

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();


    }

    private void load()
    {
    try
    {
    string connString = (@"Data Source=MYSERVER\AGENT_AIDV3;Database=Webstore_US;I ntegrated Security=True");

    string sql = @"SELECT name FROM zirna ";

    SqlConnection conn = new SqlConnection(connString);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(sql, conn);
    DataSet dt = new DataSet();
    da.Fill(dt, "zirna");
    DataTable db = dt.Tables["zirna"];

    listBox1.DataSource = db;
    listBox1.DisplayMember = "name";
    }
    catch { MessageBox.Show("سیستم به بانک اطلاعاتی وصل نشده است"); this.Dispose(); }
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    load();

    }

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    int index = listBox1.FindString(this.textBox1.Text);
    if (0 <= index)
    {
    listBox1.SelectedIndex = index;
    }
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string connString = (@"Data Source=MYSERVER\AGENT_AIDV3;Database=Webstore_US;I ntegrated Security=True");

    string sql = @"SELECT name FROM zirna where name LIKE '" + textBox2.Text + "%'";

    SqlConnection conn = new SqlConnection(connString);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(sql, conn);
    DataSet dt = new DataSet();
    da.Fill(dt, "zirna");
    DataTable db = dt.Tables["zirna"];

    listBox1.DataSource = db;
    listBox1.DisplayMember = "name";
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    load();
    }
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست باکس

    موقعی که تو textbox اسم ستون جدول رو وارد میکنم لیست همه ی اسم ها رو برام میاره
    ببینید میتونید این کد ها رو جوری تغییر بدید که با وارد کردن اسم فقط تمام اسم های شبیه اسم رو داخل listbox بیاره؟

    string connString = (@"data source=.;initial catalog=anbar;integrated security=true");
    string sql = @"SELECT * FROM tmoshtari where namemoshtari="+ txtname.Text;
    SqlConnection conn = new SqlConnection(connString);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(sql, conn);
    DataSet dt = new DataSet();
    da.Fill(dt, "tmoshtari");
    DataTable db = dt.Tables["tmoshtari"];
    listBox1.DataSource = db;
    listBox1.DisplayMember = "namemoshtari";

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست باکس


    string sql = string.Format("SELECT * FROM tmoshtari where namemoshtari LIKE '%{0}%'", txtname.Text.Replace("'", String.Empty));

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک

    string sql = string.Format("SELECT * FROM tmoshtari where namemoshtari LIKE '%{0}%'", txtname.Text.Replace("'", String.Empty));
    خیلی ممنون ولی وقتی textbox خالی رو جستجو میکنم تمام اسامی رو داخل listbox میاره ولی هرکدوم از اسامی رو وارد میکنم هیچی داخل listbox نمیاره.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون ولی وقتی textbox خالی رو جستجو میکنم تمام اسامی رو داخل listbox میاره ولی هرکدوم از اسامی رو وارد میکنم هیچی داخل listbox نمیاره.
    این یکی رو امتحان کنید:

    string sql = string.Format("SELECT * FROM tmoshtari where namemoshtari LIKE N'%{0}%'", txtname.Text.Replace("'", String.Empty));

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال اطلاعات دیتابیس به لیست باکس

    مشگل حل شد آقای plus و khokhan خیلی خیلی دوستتون دارم بیش از حد.
    حالا زمانش رسیده که در مورد این کد برام توضیح بدید.
    string.format چیکار میکنه؟
    اون N که قبل از like گذاشتین چی کار میکنه؟
    اون عدد0 که داخل دوابرو گذاشتین برای چیه؟
    txtname.Text.Replace("'", String.Empty)); برای چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن اطلاعات دیتابیس به لیست باکس
    نوشته شده توسط ehsan_starlight در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 12:13 عصر
  2. انتقال اطلاعات از یک لیست باکس به لیست باکس دیگز
    نوشته شده توسط MY DEAR DELPHI در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آذر 1388, 14:16 عصر
  3. ارسال اطلاعات دیتابیس به یک صفحه دیگر
    نوشته شده توسط kezack در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1387, 18:01 عصر
  4. بازیابی اطلاعات دیتابیس در لیست باکس
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 09:00 صبح
  5. نمایش اطلاعات فارسی در لیست باکس
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 01:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •